Но спечели ли ме някой, то е завинаги.Много съм сантиментална, трудно се разделям с хора, места, някои предмети, а спомените си ги кътам дълбоко в мен, за да ги изровя, когато остана за малко сама
Вивидас, ти можеш ли да правиш хороскопи?
Но спечели ли ме някой, то е завинаги.

Забравихте да споменете интуицията. Кой каквото и да казва интуицията ми е желязна.....усещам и излъчването на хората....отблъсква ме високомерието, въпреки че много от познатите ми смятат, че точно аз съм такава.....
. Не знам как е при вас, но при мен си е точно така....Много често се движа с маска сред чужди хора, с високо вдигната глава - сигурно е естествен защитен механизъм - един вид : Не ме доближавайте! Опасна съм!!!
...
е,едва ли има идеални майки,но има такива,които дават всичко от себе си и такива,които полагат минимални усилия за децата си семейството си и т.н.пак неискам никого да обидя,но това мнение съм си изградила бблагодарение на някои персони около мен. и до ден днешен не преставам да им се чудя.а това за хорцето на главата,всички дачица го могатпросто трябва да се знае границата. и моята хубавица ми се качва на главата,но неизпускам и момента да си ий кажа и покажа,кое върви и кое не.нормално.