С новички мъници се попълват ФЕВРУАРСКИТЕ редици

• 13 061
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
Честито на Дорабела!На нея и цялато семейство пожелавам много здраве,щастие,късмет и безпроблемно отглеждане на малката Рали!

# 181
Урааааааа....е това е хубава новина

Честито на Дорабела....да е жива и здрава

# 182
  • София
честито на мама Рамира, желая ти малкото мъжле само да ви радва и най-вече да ви е живо и здраво  Hug

честито и на мама Дорабела, госпожицата е със завидни мерки,да е жива и здрава  Hug

Честит рожден ден на Инесита,  newsm59 и дано скоро се сдобие и тя с такъв хубав подарък  Simple Smile

Да се оплача,че и аз вчера имах силно главоболие,днес бях на консултация и ми слушаха тоновете,лекарката каза,че са идеални.За кондиломите тя не се притесни,каза,че най-много да се наложи да родя секцио,но ме прати при кожен лекар,който да ги намаже с азот,защото те са 2 много мънички пъпчици и има възможност да изчезнат докато дойде време за раждането,но дори и да не се махнат и да родя секцио,лекарката ме увери,че след това бързо ще ги махнем с лекарства и,че са ми се появили,защото ми е много отслабнала имунната система заради бременността.
Моята лекарка повече се притесни заради ниския хемоглобин и ми изписа някакви по-силни лекарства.Дано помогнат.

# 183
а някой може ли да ми каже каква козметика трябва да взема като начало-шампоан,крем и т.н.,защото прочетох мн мнения но нещо не се ориентирам,не знам при вас как е,но аз имам чувството че мн съм оглупяла от бременността #Crazy

# 184
честита принцеса Ралица на мама Марина
Супер,почна се с бебевалежа,все здрави и хубави бебчета да ни се родят на всички сектантки

# 185
  ura Ураааа!!! Да е жива и здрава малката Ралица на мама Дорабела!!! [/size]  newsm51 !  Много щастие и радост за семейството и бързо възстановяване на Дорабела!!!

# 186
  • Пловдив
Дорабела,честита принцеса РАЛИЦА !!!

# 187
Еха да е честито малкото цвете на мама Дорабела- да и е жива и здрава, много да ги радва и слуша А на мама Дорабела бързо възстановяване и много скоро да се приберат в къщи за да разказва   bouquet

# 188
Още едно ново бебче Hug Толкова се радвам...Честито на Дорабела и на нейното семейство.Нека Раличка расте усмихнато и здраво детенце и да радва всички.Скорошно възстановяване на Дорабела  bouquet
Благодаря ви за предложенията за рецепти Hug
4erveno6iika аз по принцип не ям дреболии и не си падам много по месото...Исках да са пържени или нещо подобно,защото мъжа ми ги харесва така.Той няма да ги яде на супа,иначе нямах нищо против да пробвам...Обаче рецептата на naiema ме заинтригува,защото ми се струва лесна и бърза.Само дето не разбрах преди това трябва ли да варя сърцата и горе долу колко време newsm78Гледам,че говорите за тонове на бебето и т.н. На мен досега не са ми ги следяли /мисля/,обаче онзи ден милото долепи ухо до корема ми и каза,че чувал сърчицето на единия юнак.Аз се облещих малко,защото ми беше странно,че го чува с просто ухо и му викам да не би да се бърка,но той със сигурност ми каза,че не е моето сърце,защото това тупкало много бързо Mr. Green
Их,ама толкова хубаво ми стана Heart Eyes

# 189
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА РАЛИЦА НА МАМА ДОРАБЕЛЛА! Да е жива и здрава и да расте много щастлива, добра и обичана! Много да радва мама и тате!

ЧЕСТИТ СИН НА МАМА РАМИРА! Да е жив и здрав!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНЕСИТА! Скоро ще си получиш най-прекрасния подарък! Желая ти много здраве, щастие и любов!  newsm59   party023  Tada

Лелее, какви хубави новини и поводи за празнуване! Урааааа, супер!

# 190
Да се оплача,че и аз вчера имах силно главоболие,днес бях на консултация и ми слушаха тоновете,лекарката каза,че са идеални.За кондиломите тя не се притесни,каза,че най-много да се наложи да родя секцио,но ме прати при кожен лекар,който да ги намаже с азот,защото те са 2 много мънички пъпчици и има възможност да изчезнат докато дойде време за раждането,но дори и да не се махнат и да родя секцио,лекарката ме увери,че след това бързо ще ги махнем с лекарства и,че са ми се появили,защото ми е много отслабнала имунната система заради бременността.
Моята лекарка повече се притесни заради ниския хемоглобин и ми изписа някакви по-силни лекарства.Дано помогнат.

Мила,да ти кажа,че и аз имам един кондилом / т.е.не съм наясно дали е кондилом или обикновена брадавичка /,но доста четох по въпроса преди време и пишеше,че при кондиломи има опасност при нормално раждане да се пренесат върху бебо.Моя е външен и не е много близо до вагината.Теб прегледаха ли те за вътрешни кондиломи?

Относно защо секцио / някой беше питал / - имам Херпес тип II в кръвта.Никога не ми е избивал на половите органи,но док се притеснява да не би да се активизира при напъните и да заразим бебка.А и кондилома,разбира се /аз ще го махам след бременността /.Дългите години стерилитет / нали е модерно при подобно лечение раждането да става секцио /.
foxy81,не ги варя предварително.Измивам ги добре.Нацепвам ги,овалвам ги в брашно и пържа.И с едно картофено пюренце  Peace

# 191
  • Стара Загора
Честита дъщеричка на мама Дорабела  newsm51 newsm51 newsm51.Много радост и щастие да им донесе  newsm51

# 192
Честита дъщеричка на Дорабела ! Бързо възстановяване и много щастливи мигове !

# 193
Foxy, nилешките сърца стават вкусни и на фурна. Измиват се, нареждат се в тавичка, поливат се с олио или масло, прясно мляко (може и сметана), евентуално малко вода. Когато са готови, отгоре се настъргва кашкавал и отново се запичат малко. Разбира се, слагат се и подправки - сол, черен пипер, а може и с нещо друго да се експериментира.

# 194
  • София
naiema преди около месец ми правиха микробиологията и тогава нямах нищо, при мен пъпчиците са далече от вагината и да ти кажа ми приличат на пъпчици не на брадавички,моята лекарка не ги погледна,преглежда ме тази,при която ще раждам,за кондиломи във влагалището не си спомням да е споменавала,аз толкова бях притеснена...
Не знам и аз вече какво да мисля,надявам се до понеделник да не родя и тогава пак ще се виждам с д-р Григорова,при която ще раждам и ще обсъдя с нея кой ще е най-добрия вариант за бебето-секцио или нормално раждане,нека тя да прецени.
А да те попитам,значи ти знаеш,че имаш херпес само от кръвната картина,макар че никога не ти се е появявал, правилно ли разбрах?

Общи условия

Активация на акаунт