Наближава към последната третина нашата АПРИЛска дружина

• 12 179
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте мамчета Heart Eyes
sunny_777 честито ,да си леля е много хубаво--аз имам двама племенника и много ги обичам Peace За Гинипрала - до скоро пиех 4х1,а сега 3х1 + 3х1 Магнерич + 3х1 но-шпа + 3х1 Феро-Фолгамма + 2х1 Неуробекс + 3х1 Спазмалгон и Верапамил ooooh! ужасно е ,направо ми писна от хапчета Cry
Вили lovekiss и твоята количка е много хубава,но ще видим дали ще е тя  Stuck Out Tongue Winking Eye знаеш защо казвам така Joy
takuzi welcome добре дошла при нас Hug
Моят син се мъчи да се разболее,но за сега стопирахме нещата.Дано да не се разболяваме и ние fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
За целулита,аз го имам вече с това лежане вече близо 2 месеца- даже беше се възпалил и много ме болеше.
Приятен ден   love001

# 196
Вили,  някое от нашите мамета май си купи точно такава количка, обаче паметта ми тотално е изключила, кое точно маме беше...

Русенските мамета са чудесни на слънчице, ама въобще не ви се виждат тумбачетата - скрили сте ги...

Да ви разкажа като бях сега на видеозон и се оплаквам на моята лекарка, че бебето ми е много кротко и почти не ме ритка - 1-2 пъти на ден ако го усетя е добре и то не всеки ден и тя леко се притесни, защото още не беше почнала да ме преглежда...и започва тя да гледа и ми казва - добре в момента усещаш ли нещо - и аз казвам - не, а тя казва - ми в момента бебто супер много се върти и мърда и трябва да го усещаш и като ми завъртя монитора - бебо играеше индиански танци на победата, а аз не усещам нищо...и така  може би води повече имам или съм тотално безчуствена, незнам...

# 197
Здравейте и от мен!!! Искам да попитам момичетата от Бургас: Някоя от вас мисли ли да не кърми???  Thinking  Ако има такива, моля да ми пишат! 

# 198
  • София
Вили , много е хубава количката  Crazy ! Аз  още не съм  си избрала(да не кажа ,че  изобщо не съм мислила за количка  Blush ),защото смятам да я вземем  към средата на деветия месец(да не ми се пречка и да  прахолясва само ).
 Жабче,комплектите са страхотни  Heart Eyes ! Останаха ми очите ! Само да питам ,извини ме ако си казала вече, за какъв размер легло са ? Че си изглеждат за юношеско,а не за  120/60 или  140/70 ?
А   продуктите Бочко-Лавена ги поръчах от  склад ,от който зареждахме  аптека ( имахме преди).Та всъщност  значи ги има по аптеките.
Момичета аз съм се заровила в една готварска тема  от една седмица ,която....грааам не е за бременни,ама  като ме влече...  Blush  И се правя тук на една  домакиня , вживявам се...  hahaha  не е истина просто . А мъжа щастлиииив  Mr. Green  грее направо. Само дето  изостанах със  документацията , ама то... документи ядат ли се  Whistling 
 А  в   к'ви филми се  вкарвам нощем сънувайки... Нощес сънувах,че ми изтичат водите и аз казвам на всички и никой не ми обръща внимание . И чак се натръгвам с влак до София (интересно къде съм била ???  Joy ) . И   едни контракций,едно чудо... Абе...да ми се  чудиш на акъла.Ставам , мъжа ми ме целува ,а аз "Махай се ,противен си ми  Crossing Arms " . Той загина да се хили...свикнал ми е  с  дивотийте  Joy .

# 199
..............бебо играеше индиански танци на победата

Joy Joy Joy mara casy ,искрено ме разсмя  Joy Joy Joy

......Ставам , мъжа ми ме целува ,а аз "Махай се ,противен си ми  Crossing Arms " . Той загина да се хили...свикнал ми е  с  дивотийте  Joy .
Joy Joy Joy  Kafenceto,и ти ме разсмя от сърце,как ги измисляте такива Joy Joy Joy

С моето момченце снощи имахме безсънна нощ-заболя го ушенцето,и беше толкова неспокоен,цяла нощ се въртя,плака... Tired.Беба и тя като че ли усети неспокойствието ми и се спука да буйства,целия ми корем ''хвърчеше'' ту наляво,ту надясно Crazy.

Днес като че ли е добре бъдещият батко,беба е все така буйна обаче Laughing,на моменти чак ми става смешно като ме изхака силно,имам чувството че се опитва да ме измести откъдето съм застанала hahaha.

Хубав ден,коремчета,почивайте си повече днес !

# 200
  • Варна
Да ви се оплача нещо съм настинала  Confused боли ме гърлото, дере ми и започнах да кашлям  Confused а пък аз съм така че хване ли ме гърлото и  винаги много ме държи и кашлям здраво не  мога да спя направо ,а като кашлям направо ме боли корема  Tired
дали някой има представа какво мога да взема за да си помогна  Rolling Eyes

Кели, и аз от днес съм с някаква гадна хрема. Започнах "лечение" с Биоцитрин, цай от лайка и вит. С. Не спирам да ям мандарини и портокали. Много е неприятно, надявам се да се оправя до довечера. Tired

*dessi*,  много са неприятни тия болки в ушенцето, дано да се е оправил мъника! Praynig

# 201
  • Някъде там...
Кафенце, за бебешко легло са - 140/70 ще са нашите. Ето тук ги има размерите: http://megashop.bg/nani/product_info.php?cPath=19_70&product … fd3e0750005054e25. Пликът за олекотената завивка всъщност е по-особен и затова е по-дълъг - всъщност е като чарщаф с копчета и се захваща за олекотената завивка от долната й страна, а отгоре се подгъва и минава и отпред. Платът е плътен и много хубав на допир. Сега ще си купя и някой и друг комплект по-евтинки комплектчета, за да мога да ползвам одеала на първо време, а завивките като поотраснем. Иначе съм виждала същите комплекти чаршафи без обиколник и без олекотена завивка.  Grinning

Съни, честито бъдещо лелинство. Гинипрал аз пия само при нужда - 3*1, имам разрешението да увелича дозата на 4*1 ако не помага. Иначе пия 3*2 Магнерот и 2*1 Феро-фолгама.

Яника, ти си направо подвижна аптека... Колко много спазмолитици пиеш, Гинипралът не е ли достатъчен?! Моят лекар ми каза, че ако пия Гинипрал няма смисъл от но-шпа например, още повече, че то е много по-слабо и не ми действа вече.

Деси, оздравявайте бързо!

Ние днес си спретнахме една комшийска срещичка с no name.  Оказа се, че живеем през няколко блока. Crazy

# 202
Здравейте и от мен. След срещата на русенските девойки, нещо не мога да се задържа в къщи то и времето прекрасно.   Nature SunnyДнес малко попръска дъжд   umbrella, но и това не ме спря да хайманосвам.  newsm68

qnika направо как ги гълташ толкова много хапчета и то почти 3 пъти на ден. Дано скоро не ми се налага да пия , че на мен все ми засядат на гърлото и после  Sick
Честито на леля Съни.   bouquet
*dessi* вчера малкият да не е настинал нещо? Дано се оправи по-скоро, че болките в ушенцето са едни от най-болезнените.
Вили много хубава количка, но и аз съм на мнение, че скоро може да ти хареса и нещо друго.

# 203
  • София
Цитат
Ние днес си спретнахме една комшийска срещичка с no name.  Оказа се, че живеем през няколко
Супер значи и аз не съм много далеч от вас  Simple Smile Аз съв 438 блок, там където 76 завива покрай бизнес парка, а малките ги водим на ясла в 76-то ОДЗ. Ако отново направите квартална срещичка ще се радвам и аз да се включа  Simple Smile

# 204
Днес нещо много ми се губите.Току що целия ми корем стана за няколко секунди камък  Rolling Eyes .За пръв път е това,преди беше само ниско долу.А хич не ми се пие пак магнезии  Confused

# 205
Момичета, от няколко часа не се чувствам добре- боли ме кръста и ниско долу Cry Почнах Гинипрала на 6 часа и се моля да ме успокои Praynig Praynig Praynig Ох ,дано ми мине не ми се влиза пак в болница Cry и дано бебка е добре

# 206
  • Някъде там...
Яника, стискам палци да минат болките.  Praynig  Контракции имаш ли или само болки? Мен понякога ме боли ниско долу и кръста, когато имам газове или раздразнени черва.

# 207
 Жабче,само болки имам.Дано да си права .Вчера май имах раз....... може да е от червата ,но тези болки ниско долу newsm78 май не са от това.Ако се засилят отивам в АГ-то

# 208
Яника, дано притесненията са напразни! HugНаистина сигурно са червата, и на мен ми се е случвало!
Момичета, днес на улицата видях една количка, очите ми останаха, ама никога не съм я чувала, нищо не мога да намеря в нета, казва се olimp tempo, като олимп май е фирмата, а темпо - модела, беше ме срам да питам майката EmbarassedВие чували ли сте подобна марка?Леле, разкошна беше, една стабилна, голяма, цветовете - супер, голям кош, с дръжка към бебето, и същевременно изглеждаше много маневрена и здрава!Абе сигурна работа!Много ми хареса!Кажете, чували ли сте за нея? newsm78

# 209
Яника   Hug дано всичко премине бързо и да не се налага да ходиш в АГ. 
Мили мамчета да ви питам, някой мисли ли за взимане на стволови клетки от пъпната връв. Ние вече решихме, но нещо тук не намирам много инфо /извинете ако съм пропуснала /. Вие какво мислите по въпроса? 

Общи условия

Активация на акаунт