Крещяхте ли докато раждахте?

• 19 405
  • 397
  •   1
Отговори
# 360
  • равна Тракия
Не,дишах дълбоко и си пазех силиците,а пък и таткото беше до мен Mr. Green

# 361
Не съм крещяла въобще-даже гък не казах

# 362
  • Пловдив
Миличко се усмихвах на анестезиолога и много, много го обичах Simple Smile

Защото гледах как викат другите Laughing

# 363
Крещях и ми се караха. Ама то като ми боднаха системата и контракциите зачестиха нямаше начин. Глупост е това да не крещиш за да си пазиш силите за напъните. Като дойде ред за напъните си напъвах без проблем  Peace

# 364
при нормалното раждане се виках, охках и пъшках
при секциото спестих тези 'радости' Simple Smile

# 365
  • Под Сините камъни
Не крещях ,само охках и пъшках ,но и металното шкафче до мен си изпати .Голямо блъскане го блъсках. Joy

# 366
Първия път не крещях, имах епидурална и хич и не разбрах какво е родилна болка Simple Smile. Нищо че си мислех, че много ме е боляло и се чудех на "лиглите" около мен дето крещяха Wink.
Второто раждане явно беше с цел да ми покаже какво им е било на "лиглите" около мен. Крещях, та цепех болницата Embarassed. Проблемът беше, че правех ужасно бързо разкритие, а по случайност анестезиологът беше на секцио и нямаше кой да ми постави епидуралната упойка. Акушерките ми се караха, но докторът ми нямаше нищо провтив крещенето ми, защото беше гузен заради анестезиолога Mr. Green

# 367
При секцио опцията викане и крещене се изключва, нали?! Joy

# 368
Крещях при излизането на бебето. Какво значи да са ми се карали?? Нима и това се случва из българските болници  #Crazy

# 369
  • тук и сега
не, не съм, но бях с упойка Whistling

# 370
  • София
Първият път си мрънках, охках и даже си поплаках (изтърпях си чинно 10 часа контракции преди спешното секцио), но не съм крещяла. Вторият път си мълчах - секцио Laughing.

# 371
  • Сливен
     Аз само пъшках и охках.Аз от превъзбуда че скоро ще гушкам бебчо,през цялото време говорих и като млъкнех чувах сестрите да викат ,че имам контракции.Иначе само веднъж извиках и то беше когато ме цепнаха,а раждах 22 часа.
    Успех.Колкото и да боли после следва най-хубавия миг в живота ти  newsm32

# 372
Имах чувството, че крещя, главата ми кънтеше, ушите ми бучаха .... накрая акушерката ми каза "Браво бе, гък не каза!"  Mr. Green
Може би бях гледала прекалено много филми с обляни в пот и дерящи се раждащи жени и си мислех, че така се прави. Всъщност бяхме 4 родилки и така и не чух ни една да се дере така ... Wink

# 373
При раждането на първото ми дете ми казаха "Напъвай със затворени очи и уста!". И аз слушам. За второто вече си знаех от първия път.

# 374
  • На едно ветровито място...
С първото крещах когато ме шиха-защото ме шиха БЕЗ УПОЙКА Sick, самото раждане-не.Даже от една санитарка чух -УУ,най-после да й чуем гласа!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
С второто  си попъшках ... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт