Отговори
# 120
  Bobeto ,браво на теб.  smile3508 

Заслужаваш приз  бг мама -детектив  smile3503

# 121
А, и сега 2-ра серия няма ли да има?

# 122
E сред толкова мехурчета как познахте кои са от джакузито кои са от "изпускане" ?Бая трябва да е понамирисвал бобеца от вечерята!Като се притесняваш прати само мъжа си. Те мъжете изтрайват на всякакви миризми особено ако са тренирали в казарма.Ако ще и да се насе....т в джакузито ако са изпили достатъчно на сутринта едва ли ще си спомнят нещо.

П.С. Абе забравихте се на това гости...То бива, бива гости ама то.. цяла ваканция Crazy

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 09:35 от ♠ פֿﭒשּﭫﮚﯽﻼﻃ۲۲۴۷۷ۺ۽ۼא

# 123
  • София
Четох до 2-ра страница и доста се посмях. Браво, момичета, евалла за коментарите.

# 124
  • France
Ти се е видяло, че нищо няма да разберем...Язък.../или язак?/

# 125
Язък ! (pechovska) И на мен ми беше интересно, ама авторката май се попритесни и сега и да е имало гости - йок информация. tooth

# 126

А може би език.

# 127
  • на майната си
Ама че гадост, ще си остана с незадоволено любопитство.

# 128
  • София
Ама че гадост, ще си остана с незадоволено любопитство.

И не само ти.9 страници  постове на потребители, тръпнат в очакване.......ама .......тц

# 129
  • София, център
Авториня, няма ли да се включиш, все пак !!!

# 130
Така не съм се смяла отдавна, то не бяха съвети, догадки, коментари. Ама страшни сте!
Има и момент авторката толкова да е харесала тръпките в джакузито (ако е приела поканата), че още да ги понася стоически.
Авториня, няма ли да се включиш, все пак !!!
Ако е така още дълго ще си я чакаме.

# 131
То се видя, че авторката няма да се върне, ама и друг не се престрашава да разкаже за това дали се е изпускал тъй.  Mr. Green

# 132
  • France
Ще използвам темата, да споделя, че познавам семейство, с подобно поведение, и друго, което практикува "груповия" от много години.
Преди 3-4 дена, разказах на мъжа ми тази история и го попитах за мнението му......Не се изненадах.... Mr. Green

# 133
Ще използвам темата, да споделя, че познавам семейство, с подобно поведение, и друго, което практикува "груповия" от много години.
Преди 3-4 дена, разказах на мъжа ми тази история и го попитах за мнението му......Не се изненадах.... Mr. Green
И какво беше мнението му ? newsm78

# 134
И какво беше мнението му ? newsm78

Ми как какво, че би се изпуснал.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт