Плетачки засмени за пролетни премени вече търсят схеми - 31

• 34 552
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Драги ми господинеHug Много благодаря!   bouquet
Довършвам жилетката на баткото и се 'нахвърлям' на лесничка шапчица на една кука за принцесата.  Simple Smile

# 226
  • Варна, морето и сините вълни!
Черен котарак, на мен опвече ми харесва първия вариянт Peace
Може ли схема за цветето?

# 227
Страхотни са и двата варианта на мен вторият по ми харесва - и аз бих искала някаква схема чудесен подарък за приятелки за 8ми март

# 228

Това не е реклама на Нескафе  Crazy, ползвах чашата само,
за да можете да добиете представа за габаритите на цветето.

този Hug

камъчетата ги пази за друго

Драги ми господине, линкът работи, успях да дръпна нещото, което го има и ТУК.

dani t,  голям майсторлък си вложила! Hug Hug

линк за разни нещица - куки, обръчи, помощни игли и т.н.

Steisi, едно човече...

Sunglasses

преди малко си купих бяла и червена прежда
сложих кълбетата до компа и сега си ги наглеждам, чакам да ми сполети вдъхновение за мартенички

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 20:25 от dodofit

# 229
здравейте на всички, нямам време да пиша но ви следя всеки ден.Когато вляза във форума се чувствам прекрасно.Винаги има на какво да се възхищавам и радвам.Благодаря ви че ви има и че споделяте своя опит!  bouquetУспех в плетките newsm10
Черен котарак и аз гласувам за втория вариант!Дано този на когото ще го подаряваш го оцени както подобава, че рядко са мъжете които си падат по такива неща!/моя даже не би му обърнал внимание newsm6/
Ама я кажете има ли и други мъже като моя?

# 230
  • най-шареното място
Чудно кокиче и по двата начина  е добре.
Аз бих подарила кокичето и да го оставя той да си избере в кое от двете да го сложи.

Не всички мъже оценяват, да. Но повечето оценяват много ако е направено за тях от любимата им. Друг е въпросът дали се чувстват комфортно да го покажат в офиса си Simple Smile.

В тази връзка стъклото е по-"офис" и аз него бих избрала, защото не събира прах.

# 231
И на мен повече ми харесва първия вариант за офис  Peace

# 232
Здравейте, да се похваля с какво се борих през последните дни  Crazy
http://www.mkamenska.snimka.bg/album.php?album_id=242592&pid=10266693
за племенника ми е  Peace очакваме го през април  Grinning

аз съм за варианта кокиче със саксийка   Peace изглежда ми по-естествено  Grinning

# 233
арт мама, тези "кламери" ми се струват полезни

# 234
dani t,понеже не можах да оправя линка за албума  ти копнах само снимката,а по твоя въпрос-като стигнеш до мястото където ще са ръкавите го разделяш на три части(гръб и предници),изплиташ първо гърба и след това последователно предниците

Благодаря ти!И още един въпрос: там,където се разделя плетката на три,правиш ли някакви свивки за ръкавна извивка,или се плете право?На снимката изглежда,че е право.И после ръкавите в горната им част равно ли ги завършваш,имам предвид кройката,или леко заоблени?Уф,не знам дали ми разбра питането newsm78

maika mu na titi,супер е пуловерчето,много ми хареса.Даваш ми идея какво да изплета за моя племенник,той е вече голям де,ама отдавна нищо не съм му плела Simple Smile

Черен котарак
,и на мен със саксийката повече ми допада!Иначе кокичето е страхотно,интересно ми е как стои така изправено Wink

# 235
  • София
Не знам дали ви се е случвало следното-като имам какво да плета, все ми попадат интересни модели, отделям ги . Като нямам какво да плета-преглеждам отделените и нищо не ми хваща око.

ННН
Колко познато ми звучи...

# 236
  • най-шареното място
арт мама, тези "кламери" ми се струват полезни

Радвам се че си намерила варианта за теб!
Мен точно тези ме накараха да търся варианти без закопчаване.

TIHA VIDA, колкото повече, толкова повече Simple Smile и за този случай важи Simple Smile

# 237
  • Глоджево/близо до Русе/
Цитат

Благодаря ти!И още един въпрос: там,където се разделя плетката на три,правиш ли някакви свивки за ръкавна извивка,или се плете право?На снимката изглежда,че е право.И после ръкавите в горната им част равно ли ги завършваш,имам предвид кройката,или леко заоблени?Уф,не знам дали ми разбра питането newsm78

добро утро-не съм правила свивки за ръкавите,плетох право,горе ги завърших равно,защото доскоро не знаех,че може и заоблени(скоро видях това от една приятелка),вече по твоя преценка Peace

# 238
  • в баира
dani_t: Жилетката е много добре направена! Браво!
Черен котарак: На мен и двете ми харесват.
uspe: И моя мъж няма да му обърне внимание. Но ще е много щастлив да му подаря примерно една кутия с воблери за риболов. По цял ден ще им се любува и работа няма да види.  Mr. Green
maika mu na titi : Страхотно е пуловерчето, а преждата е мммм....!

Аз снощи довърших на Стефка пуловерът с качулката. Вече и двамата са имат "джоб", както им викат. Голямо драго да си държат ръцете там.

А тези сладурчета си взех вече за мен. Довечера ще плета пробни парчета и най-вероятно ще почна с червената. И двете са 50% вълна, 50 % акрил.

# 239
Добрутро!
Фифундрела, този ми е любият цвят, а пък качулката ми е любимата добавка към жилетки  bouquet, жилетките пък са ми страст.
 Имам едно запитване-на кой адрес има он-лайн магазин за конци за плетене на една кука? Вчера си купих, обаче ми става доста грубо, а в наше село друг избор нямам.Ако има такъв, може да се сложи на първа страничка.Трябва ми много тънка прежда, ако скоро сте плели-предложете. По-рано имаше една-Елдорадо се казваше-толкова неща си изплетох от нея, но вече нямало доставка в магазина в Горна Оряховица. Бясна съм-знам какво искам /този път/, обаче прежда няма...

Общи условия

Активация на акаунт