Плетачки засмени за пролетни премени вече търсят схеми - 31

• 34 541
  • 307
  •   1
Отговори
# 300
Булечка, newsm51.

Силви,крайно време е да се запознаем и на живо.Голяма майсторка си!

# 301
много хубаво  бюстие.изборът на прежда за модела и за теб е много точен.страхотно нещо си изплела.

# 302
Драги ми господине , не брои само, ти си преместваш бройката! Peace

# 303
  • Русе
Момичета, благодаря за комплиментите!
Doci, преждата, с която е плетен златистия топ се казва "Хоби", странно, че на етикета не пише какъв състав е, пише, че е произведена в България, явно е някаква пловдивска фирма като гледам кода 032/623672. Сега като извадих гранчето и пак се сетих за бъдещия ми проект на сребриста рокля... плета по няколко неща едновременно и въобще не зная кога ще стигна до нея, но наистина е много готина тази прежда...
Steisi, аз също се радвам когато ми остане време да вляза и да ви прочета, нямах време да ти пиша, че много ми хареса детската ти рокличка с гарнитура от ирландски мотиви! Супер е! И форума на http://forum.knitting-info.ru/index.php?s=f65c7fecc58e86036704fc … amp;showforum=137 е много як, тази Антонина Кузнецова е направо магьосница!
Кабзи, надявам се съвсем скоро да стане това, благодаря ти много за оценката, ти също си страхотна! Вие събирали ли сте се русенските плетачки?
Поздрави на всички и приятни почивни дни, дано намерите повече време за плетива! Simple Smile))))))))

# 304
  • Пловдив
Драги ми господине , в кой магазин си гледала такъв брояч?

Много хубави неща сте изплели!Браво!

# 305
В "Мистър Гоблен", подлеза до Понеделник пазар. Имаше и вилка, кламерчета, 5 игли, това нещо, което ти позволява да върви повече от един конец на пръста и куп други неща, които не знам за какво служат. Бяха във витрината в средата на магазина!

# 306
Заповядайте в новата тема  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=367978.new#new .

# 307
Ах, таз витрина в средата на магазина колко съм я подреждала и бърсала, извинете за оффа  Laughing Laughing LaughingДа, наистина има много джунджурии там, повечето са на немската фирма Прим и са доста скъпи, момичетата обикновено обясняват надълго и на широко кое за какво служи... Hug

Общи условия

Активация на акаунт