В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 311
  • 315
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Благодаря на всички момичета за поздравленията!   bouquet Да ви се връщат стократно прекрасните пожелания  Hug

# 166
  • GYM
Не мога да разбера само защо не чистят снега?

В Тракия нито една улица или булевард не са разчистени, направо е кошмарно!

Как е при вас?
Aми сигурно чакат да спре да вали и слънцето да го разтопи Mr. Green  Аз съм на село и освен,че нямахме ток и вода над 15ч. и улиците (освен главната) не са разчистени! ЗИМАТА ПАК НИ ИЗНЕНАДА!!! #2gunfire
Май точно слънцето ще свърши работата, днес разтопи половината сняг. Дано продължи и утре, че как се излиза с количка в това чудо #Crazy

# 167
Ооо ние бяхме голям цирк с количката в снега и леда.  ooooh! Където е разчистено, бива, ама иначе не знам и аз как се придвижвахме.

# 168
  • Лондон/Пловдив
Ние два дена не сме излизали изобщо.Ама утре ще ходим вече на разходка ,че полудяхме и колата си оправих така ,че ще се излиза вече

# 169
  • Пловдив
Леле ква съм шматка, пропуснала съм темата, а се чудя що никой не пише  Joy

# 170
 Да питам нещо, ако може Laughing
Гледаме бейби тв тази седмица, щото сме вкъщи по цял ден, та там има една част, в която майки и дечковци ( около годинка-две, може и да са по-големи, но не ми изглеждат така) правят заедно с майките нещо като гимнастика с топки, разни движения елементарни, например днес с един найлон, върху който имаше топки и го държат майките на около 4-50 см от земята, а децата са под него и се опитват  с крака и ръце ( легнали са по гръб) да стигнат найлона и да ударят топките...абе как обясних Rolling Eyes
Та, въпросът е:има ли в Пловдив нещо подобно някъде, понеже Калина много се запали и сика и ние да ходим там Laughing Rolling Eyes и ми е малко трудно да обясня, че няма ка да отидем точно там? newsm78
Каспър, при теб нещо такова има ли Thinking Ако не - давай, ние с Калинка-малинка ще сме първите записани?

# 171
Здравейте ,момичета!Не се вясвам често при вас и не се познаваме.
Линката,честита ти радост!Да ти е живо и здраво момченцето и с много късмет да е родено!!  bouquet
Red girl8602,ако те интересуват и количките Пег Перего магазина им е до Пешеходния мост.
Ninka maslinka,преди седмица -две в Билла имаше промоция на плодовите пюрета на Хипп,но вече свърши.Иначе ако момичетата дадат инфо за изгодна цена и аз бих се възползвала Simple Smile

# 172
  • Пловдив
Здравейте ,момичета!Не се вясвам често при вас и не се познаваме.
Ninka maslinka,преди седмица -две в Билла имаше промоция на плодовите пюрета на Хипп,но вече свърши.Иначе ако момичетата дадат инфо за изгодна цена и аз бих се възползвала Simple Smile
Аз си ги купувах от борсата в Кючука,незнам сега какви са им цените,не вярвам да са ги вдигнали,но преди 7-8 месеца бяха като в Метро цените  Peace

# 173
Sis7,благодаря за бързия отговор Hug

# 174
  • Пловдив
Момичета - черпя виртуално - днес Елисавета става на 3!

Wine Glass beer2 beer3 cook  party023

# 175
  • Пловдив
Е, Ники, да ви е жива и здрава и много да те слуша! И виртуално букетче за мама Simple Smile

# 176
  • Пловдив
Честит рожден ден на Елито! Много весело детство, изпълнено с усмивки и щури игри!

Ники,  newsm51

# 177
  • Пловдив
Благодаря момичета   bouquet
По случай празника сме болни ....  Cry
Рожденичката кашля и ще си празнуваме у дома в тесен кръг

# 178
Ники, да Ви е здрава и все така щура малката принцеса. Весел празник и бьрзо да оздравява. И да я нацелуваш много от нас с Марти.

# 179
Много здраве и прекрасно детство на малката Елисавета   party002

Съкровищница, вие на коя кабелна гледате Бейби ТВ?

Общи условия

Активация на акаунт