В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 324
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
Аз все още не познавам никоя от мамите тук,но ще се радвам като се постопли времето да се запозная с вас.  LaughingDevil,честито на рожденничката!  bouquetДа ти е жива и здрава и много да те радва! newsm51

# 181
  • Пловдив
Devil,честито и от мен,да ти е жива и здрава Ели,много весела и щастливо и безгрижно детство.Весел празник и бързо да оздравява  nbirthday

# 182
*Devil* Честита Ви рожденничка,да е жива,здрава и да слушка    bouquet
И аз рядко пиша тук,но пък чета най-редовно   Laughing
Пюрета на Хип съм вземала преди от склада "Слънчо" на ул. Карловска,бяха с някакви стотинки по-евтини от Метро,там имаше и Сънвал май,Гербер,Овко и др. но не помня вече имената.

# 183
Честито на мамите и на Рожденничката   bouquet -ние миналата седмица навършихме 3 годинки и същия ден дигна температура и малкия се разболя. но  сега е на градинката -за трети ден вече!

# 184
Ники,да ти е жива и много здрава малката принцеса-много да те слушка и радва......Пожеланията се отнасят и за останалите членове на семейството! Peace

# 185
  • Пловдив
Ники, честита ти рожденичка! Много да те радва и слуша и бързо да оздравява   bouquet

Аз още отсега запазих дата за РД на Калина при Каспър, че вече целият им график е запълнен
Живот и здраве в новия център ще сме  Laughing

# 186
  • Пловдив
Здравейте,мами от Пловдив!Днес видях темата,а имам огромно желание да се запозная със всички вас.Родена съм в Пловдив и продължавам да живея в този красив град.До преди близо една година живеех срещу Бирената фабрика(при майка ми),а сега съм срещу ресторант''Чадърите''.Тук все още нямам приятели,а много бих искала да се запозная с някоя мама.Надявам се че ще продължавам да си комуникирам с вас...

# 187
Знаете - чешмяната вода в Пловдив е много варовита и затова ние от много време пием само минерална или изворна.Досега все си взимахме големи 10 литрови туби и ползвахме помпа на Девин, но вече ми се иска да си вземем машина за вода, от тези които се слагат на обществени места.Такива апарати за вода знам че продавт в Техномаркет или Технополис, но знае ли някоя от вас откаде можем да си набавяме водата и правят ли доставка до дома, а също дали някоя фирма предлага такава машина за безплатно ползване и срещу какво количество вода на седмица.Надявам се че разбрахте въпроса ми. Simple Smile

# 188
  • гр. Пловдив
Лятото ползвахме такъв автомат. Предоставя се безплатно от фирмата и си поръчваш вода, когато си поискаш. Друг е въпроса, че водата, която ни доставяха не ни хареса. В момента ползваме кана Брита. По-евтино излиза от това да купуваме вода. Купихме я на промоция от Метро с четири филтъра. Може да прочетеш тук и тук за по-подробна информация.

# 189
Автомат не ми допада да ползвам защото бутилките за водата са оборотни и никой не ги мие. И ние сме с Брита или на минерална вода.  Peace

# 190
Не се бях сещала за такава кана- това е идея.Благодаря за подсказката Hug

# 191
Здравейте,мами от Пловдив!Днес видях темата,а имам огромно желание да се запозная със всички вас.Родена съм в Пловдив и продължавам да живея в този красив град.До преди близо една година живеех срещу Бирената фабрика(при майка ми),а сега съм срещу ресторант''Чадърите''.Тук все още нямам приятели,а много бих искала да се запозная с някоя мама.Надявам се че ще продължавам да си комуникирам с вас...
Здравей комшийке,аз съм в Прослав.Като се оправи времето може да се видим някъде! Peace

# 192
Някой беше питал по-назад, ама не видях отговор, а и мен ме интересува - Евроком имат ли Бейби тв? Щото аз нещо не намирам!  newsm78

# 193
sandcastle не нямат го поне ние не го хващаме  и на двата ТВ доколкото разбрах май само в София е има, а може и да греша де

# 194
  • Пловдив
Някой беше питал по-назад, ама не видях отговор, а и мен ме интересува - Евроком имат ли Бейби тв? Щото аз нещо не намирам!  newsm78

На цифровата имат. Майка ми имат цифрова и малкия като го заведа на гости само бейби ТВ гледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт