В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 305
  • 315
  •   1
Отговори
# 195
Аха, мерси!
И без това смятам да сменям Евроком с Булсат. Я кажете докато е време имате ли оплаквания от тях?

# 196
Аз съм доволна от Булсата,ама ако забравиш да платиш,го спират веднага.А Булсат имат ли бейби тв,не съм гледала?

# 197
  • Пловдив
Аха, мерси!
И без това смятам да сменям Евроком с Булсат. Я кажете докато е време имате ли оплаквания от тях?

По-напред имах предвид цифровата на Евроком. Нашите са с нея- не Булсат.

# 198
ITV дали имат този канал?

# 199
Аз съм на Булсатком.Какъв е този канал бейби ТВ? Ние май го нямаме  newsm78

Има ли тук мами,които живеят на бунарджика или в близост до него?Ще се радвам да се запознаем.

PS- нямам оплаквания от Булсата

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 13:37 от The_light_2008

# 200
_Пепи_ Разбрах те от първия път  Wink , но аз не съм доволна от Евроком като цяло и за това питам за Булсатком.  Hug

# 201
Аз съм доволна от булсат-а. Бейби ТВ го рекламират по Джетикс,но не съм го открила до сега Peace

# 202
The_light_2008, аз съм в района на Гребната, но често водя децата на Бунарджика и ще се радвам да се запознаем.  Simple Smile

А по последната тема за ТВ - доволна съм от Булсат, никакви проблеми не сме имали с тях. Бейби ТВ не съм намирала.

# 203
Е, явно за момента само Евроком са пуснали Бейби ТВ, защото ние сме с ДСС, но нито на кабелната, нито на цифровата го имаме.

# 204
The_light_2008, аз съм в района на Гребната, но често водя децата на Бунарджика и ще се радвам да се запознаем.  Simple Smile

А по последната тема за ТВ - доволна съм от Булсат, никакви проблеми не сме имали с тях. Бейби ТВ не съм намирала.

Simple Smile Като идваш насам пиши на лична Simple Smile

# 205
Много здраве и прекрасно детство на малката Елисавета   party002

Съкровищница, вие на коя кабелна гледате Бейби ТВ?

Малко късно виждам въпроса, но все пак да отговора - имаме ITV  и там........ в момента даже още.....

# 206
Здравейте момичета... някой имали информация за д-р Хубенова или д-р Юрукова. Има ли техни пациенти сред нас...?
Благодаря ви предварително и желая хубав ден!
П.С. Не забравяйте за мартенския базар... чакаме ви  Hug.

# 207
Аз сега чувам за базара - пак пред пощата ли ще е като миналата година?

# 208
Да и аз да питам къде е точно сергията тая година,че да не лутаме много утре/`щото предполагам ,е пак има много сергии/?

# 209
Хайде и аз да питам  Rolling Eyes

Кога и къде ще е този базар момичета?

Надявам се да е в неделя че го дават хубаво времето  Grinning

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт