В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 304
  • 315
  •   1
Отговори
# 210
Базара е пред пощата... днес ,утре и в други ден.  Първата сергия от към ДНА. Ще я познаете по плакатите.   

# 211
Здравейте мами.Скоро се преместих от Сф в Пловдив (заради мъжлето) и тук не знам нищо,все още.Живея в Тракия до Кауфланд и ако може,може да ме включите в адресите.    bouquet

# 212
Дали ще можете да ми помогнете и на мен .Търся си работа сега работя ката шивачка ,но тази криза ни срина .Незнам направо се отчаивам .Търся ,но те искат момичета , а аз съм маика с дете и е много трудно .Ако знаете някъде да търсят помагаите .Мога да работя почти всичко .Мерси .

# 213
Здравейте майчета и на мен скоро ми предстои да стана мама.Искам да попитам кой педиатър бихте ми препоръчали .Може да е от поликлиниката Св Георги(ВМИ) или 2-ра поликлиника ---или другаде няма значение но да е в област център.

# 214
The_light_2008, обобщавах мненията за педиатри по темата Бял списък - Пловдив. Ето тези са препоръчани от мамчетата от 2-те поликлиники, които те интересуват:

Розалина Христова
ДКЦ 2, Бул. 6-ти септември 110
605804 ц.
Личен лекар

Жени Пашева
ДКЦ Св. Георги, бул. В. Априлов 15А
личен лекар

Елисавета Велева
605804 ц.
Личен лекар, педиатър

Ренета Тончева
605804 ц.
педиатър

Григорова
ДКЦ 2, ет. 2, каб. 75
0886-304-892
педиатър

Дочка Кунчева, била е завеждащ на детско отделение в 3-та градска болница
ДКЦ Св. Георги, бул. В. Априлов 15А
602348
педиатър

Нямам лични впечатления -  моите двама са в ДКЦ 4 Simple Smile, нищо че ни е по-далече.

# 215
Оо мерси много за две от споменатите имам препоръка! Май ще избера една от тях,щом са в белия списък.Много ми помогна Hug

# 216
Здравейте,пловдивски мамита.Аз също съм от Пловдив и бих искала да ме влючите при вас.Предстои ми да стана скоро мамче и ще ми е приятно да обменяме опит.

# 217
brawneye,здравей:) От кой квартал си ти?

# 218
От Каршияка съм.Срещу х-л Санкт Петербург.Благодаря,че попита.Лека нощ на всички!!!

# 219
Честита Баба Марта на всички мами и дечица!Да сме живи,здрави румени,засмени!  Embarassed Grinning

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 12:27 от n.ko

# 220
  • GYM
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и щастливи!

# 221

Честита Баба Марта!Да сте живи и здрави и много румени и засмени!
И ако има нещо,с което съм Ви засегнала,прощавайте......

# 222
Честита Баба Марта!
Моля за вашата подкрепа  http://www.bebealbum.bg/competition.php?picture_id=45789

# 223
  • Пловдив
Честита Баба Марта !!!!
здраве ,щастие и много усмивки Simple Smile
И аз моля за прошка,ако с нещо някой съм засегнала е било неволно......  bouquet

# 224
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!!!МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!!

Общи условия

Активация на акаунт