В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 267
  • 315
  •   1
Отговори
# 240
  • Лондон/Пловдив
Честит празник на всички Simple Smile

# 241
  • Пловдив
Честит
Празник!

Креми  Hug Heart Eyes

Марти- да порснеш голям, послушен и все така очароваелен!

# 242
Здравейте пловдивски мами за първи път пиша в темата и имам следния въпрос: Преди седмица забелязах че с САНИ /Тракия/ на щанда за диетичните храни продават едни масла - кайсиево, ленено, бадемово тиквено и т.н. /не запомних производителя/ на цена 2,89 за 100мл., на опаковката пише че може да се използват и за козметични цели. Просто ако някои ги е виждал или ползвал да ми каже дали бих могла да си мажа коремчето с такова масло /да речем кайсиево/? Thinking Цената е доста ниска и се чудех с какво тези от аптеката ги превъзхождат че цените им са в тавана.

# 243
ckarabei, ползвала съм кайсиево, бадемово и тиквено. Коремчето - основно с бадемово мазах, с другите 2 - лицето. Изхвърлила съм опаковката и не мога да ти кажа точно фирмата, но май бяха малко по-скъпички, около 4-5 лв. Имам спомен, че ставаха и за пиене, ако това ще те ориентира.

# 244
Любе,не се спотайвай ами почерпи по едно. Hug Heart Eyes Hug

Честит рожден ден,да си здрава,обичана и още по-щастлива. Весел празник и наздраве.

# 245
  • Пловдив
Люба  Hug
Много любов, щастие и послушни мъже!!!!   bouquet

# 246
Изпуснала съм ви. Записвам се да ви следя Simple Smile

п.п. Маслата са на бг фирма Балчо Peace

Последна редакция: чт, 05 мар 2009, 21:21 от JeniB

# 247
Мimi flax благодаря за отговора JeniB е права на Balcho са. Вреча си купих кайсиевото-2,89 и ще си мажа preggo пък да видим  Wink.

# 248
Креми,Ники  bouquet,благодаря,че сте се сетили....пък то аз ще почерпя...ама предпочитам на живо Wink

# 249
здравейте, дайте препоръка коя дет. градина е по добра Звезда или Росица в Хр. Смирненски - приети сме и в двете , но не знам в коя да изберем . Благодаря предварително

# 250
  • GYM
Честит 8ми март момичета, бъдете здрави, красиви и любими жени  bouquet

# 251
  • Лондон/Пловдив
ЧЕстит 8 март на всички момичета и от мен .

# 252
  • Пловдив
Честит празник!!!!
Нека всеки ден за нас е празник,защото сме истински майки и съпруги,да бъдем обичани,а очите ни да са пълни със сълзи от радост и щастие.  bouquet

# 253
Честит 8 март,момичета   bouquetБъдете много обичани е глезени  Wink

# 254
Честит 8 март! Весели усмивки на лицето, топли чувства в сърцето и неизчерпаемо пролетно настроение в душата!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт