В тази тема са събрани пловдивски деца и мами - 23

• 23 279
  • 315
  •   1
Отговори
# 255
Звезда или Росица в Хр. Смирненски - приети сме и в двете , но не знам в коя да изберем .
elenaa, на нас ни бяха препоръчали Росица, но се преместихме и не съм подавала дори документи там, т.е. нямам преки впечатления.

# 256
Момичета,откъде мога да купя био сирене и някой знае ли в него дали има растителни мазнини?

# 257
Момичета,откъде мога да купя био сирене и някой знае ли в него дали има растителни мазнини?
В Била го има. Има и кисело мляко. В Сано също има сирене, но няма мляко. Няма растителни мазнини. Опаковката е прозрачна и на зелен фон с бели букви пише Био сирене.

# 258
JeniB,БЛАГОДАРЯ!  bouquet

# 259
  • варна
здравейте  мами !имам въпрос към вас и знам че ще ми отговорите  Simple Smile
интересувам се от строителен хипермаркет" алати "-условия на труд ,заплащане ,почивни дни,отношение към персонала .благодаря ви предварително!

# 260
Момичета,дайте едно рамо  Praynighttp://www.pampers.bg/profile/13598

# 261
РосиТа, имаш едно рамо от мен ...

Вместо запис в новата тема (която вече хич не е нова Simple Smile ) ще ви поканя на едно събитие , което ще се проведе на 27 и 28 март в Баня старинна .Повече информация тук  и в подписа ми  Hug

# 262
# 263
Благодаря ви много   bouquet
Момичета,днес видях,че сме приети в ясла 19...какво ще рече на 20 март?Трябва да тръгне тогава или това е срок на записване...Ако някой има подробна информация за яслата и изискванията,моля да сподели.Толкова съм изненадана,че още не мога да повярвам...Гледах списъка 20 мин  Shocked

# 264
Трябва да отидеш още утре да говориш с директорката. Само не знам тая жена как приема деца при все ,че кмета й е забранил да приема нови. Бьрзай да не изпуснете,че няма врьщане назад после , ние сме в сьщата ясла

# 265
15 дечица има в списъка  ThinkingУтре съм там...

# 266
Креми, що и е забранил?  newsm78  Не отпадат ли деца като навършат 3г и на тяхно място да идват нови?

# 267
  • Пловдив
Креми, що и е забранил?  newsm78  Не отпадат ли деца като навършат 3г и на тяхно място да идват нови?
Защото градините приемат деца през през септември и се получава голяма пауза за децата родени в началото на годината.
Доколкото разбрах районния ни кмет е наредил за сега да не се изписват децата родени и навършили 3 г. в началото на годината. Съмнявам се че това решение не е извесно на директорката на яслата и защо тя обявява нов прием при това положение, нямам представа.
Роси, Кремена е права, съветвам те да си много активна и насоятелна ако искаш да ти вземат детето ти.

Виждала съм био продукти в хладилна витрина по диетичните магазини. Провери в този на Гладстон и този на Опълченска. Колко са био обаче не мисля че някой може да гарантира.

# 268

Няма логика да отпадат децата. Какво ще прави ,ако детето ти е родено януари ,а в градината ти го взимат септември ?!

# 269
А зависи за коя ясла става въпрос!
В Тракия  -Слънчев рай вече изписаха  три дечица -едното навърши 3 годинки на 31.01.2009. другото 28.02 и сега и третото трябва да освободи место -защото там има наплив от дарения и в група са по 30 деца -но нали повечето боледуват и са си по къщите.

Общи условия

Активация на акаунт