107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 247
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Хайде и аз при закъснелите  Blush .
ЧРД на Симона!   bouquet  Да е весела, щастлива, палава, игрива! И все така да ви слуша, Сърфе!  Laughing

# 106
  • Germany
  newsm59 ЧРД на Симона! Да е здрава и щастлива и само нови бели да измисля!  Crazy  newsm59

# 107
И все така да ви слуша, Сърфе!  Laughing

Е, мерси Crazy Laughing!

снимките - http://surfline79.multiply.com/photos/album/8

# 108
Ч.Р.Д. на Симона! Да е жива, здрава, весела, засмяна!

# 109
Сърф, честит рожден ден на малкото чудо!
Пожелавам на Симона едно братче/ или сестриче/ да има с кого да си играе!
Абе,Сърфи,не ти ли излезе солено в Плеймобила? Какви са условията за празнуване на рожден ден там?

Шегата на страна , Мая си пожела рожден ден в събота и се наложи торта да пека. Голям зор, бря! Рожден ден имала!Че и подаръци иска.

Малкия днес падна от стълбата на леглото около метър и половина  ooooh!  сега го дебна дали е наред. Дано поне дебелата глава е наследил от мен.

# 110
Риен,  Hug

Ясмин днес пък падна на едни каменни стълби към входната врата на гледачката. От вътре пред зъбите и станаха две големи дупки и отпред под долната устна се цепнала. Водих я при някакъв лекар там (в друг град е) и я лепиха Confused

# 111
Абе,Сърфи,не ти ли излезе солено в Плеймобила? Какви са условията за празнуване на рожден ден там?

Не, защото съм го снесла извън сезона Mr. Green - платихме вход по 2,50 евро на човек над 3г., сам си носиш храната, питиетата и декорации. По евтин рожден ден не съм и сънувала, че може да изпразнувам и то с толкова много хора. Даже и подарък намаза от тях детето - някаква малка играчка и дадоха Flutter . Единственият минус е, че трябва да отидеш 10-15 мин. преди да отворят (от 10 ч. им е работното време), защото дефакто не можеш да резервираш маса и трябва сам да си ги нагласиш. Но пък хората бяха много мили - на нас ни отвориха в 9.40, помогнха ни да съберем каквото ни трябва и изобщо бяха много отзивчиви. Страшно съм доволна - чак се замислям и моят 30-так там да празнувам Mr. Green

Уф, от тия стълби свят вече ми се вие - бързо да се оправят малките камикадзета ooooh!

# 112
Честита 3 годинка на Симона! Да расте здраво и весело дете!
Много хубави снимки  Peace.

Ох тези стълби - да се оправят бързо децата!

# 113
 Сърфи,честита да ви е рожденничката!Красива,умна,здрава  и добра да ви е прекрасната дъщеричка!  bouquet Видях ви снимките,много е чаровна Симона Hug Какъв е този клуб на плеймобил?Във всички големи градове ли има такива?Не съм чувала до сега, но ми звучи интересно .

След всички кървави новини напоследък ми е много сдухано и не мога да си обясня вече дали живеем сред хора или сред диви зверове.Но  зверовете и те са по-добри,защото те убиват за да се изхранват ,за да съществуват.А тези изроди хората убиват защото просто си нямат друга работа,нямат душа и не знаят какво да правят с живота си ,та ходят да си го изкарват на невинните душички.Поплаках си и аз  ,...сигурно както много други мами.Да ни пази бог от тази лошотия. Praynig

# 114
Аз отново имам въпрос.  Embarassed. Случайно да имате впечатления от почивка в Хърватска? Какво е състоянието на хотелите, ясно е че нямат плажове....Може и да ми препоръчате, ако има доволни.

След такива новини, съвсем съм убедена че света не върви на добре.

Тука някакви вируси върлуват в Мюнхен, да видим дали ще удържим фронта. Използвах тежката артилерия и сложих компрес, малкия го прие много зле.

# 115
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аз отново имам въпрос.  Embarassed. Случайно да имате впечатления от почивка в Хърватска?

аз съм влюбена в тази страна  Crazy
била съм обаче само в Дубровник... за северната част нямам впечатления, но се надявам скоро да ги попълня.

знам, че полуостров Крк е доста желана дестинация... Peace

# 116
Мацки, стига сте ги спъвали тия деца  Wink ! Дано бързо се оправят!  Hug
Сърфо, дребното вече е голяма, но все така чаровна!  Grinning
Бисе, кой каза, че няма плажове? Ние минахме от там като се връщахме към де миналото лято и се влюбихме! Тази година пак сме там. Ася правилно ти е писала- Крк е много хубаво, скъпо и с голям пясъчен плаж...Ние обикаляхме из ривиерата Опатия. Мога да ти я препоръчам- кеф ти голям град, кеф ти спокойно село, кеф ти къмпинг- за всеки по нещо!  Peace Има и остров на близо и с ферибота можеш да го посетиш. Хотелите са съвсем прилични, останалото също! Доста по-добре са се развили за разлика от бг. Нямаш чувство, че не си в еу. Само суперлативи мога да давам! Чисто, спокойно и т.н. А водата е толкова солена, че няма потъване и медузи!  Laughing
http://www.hotel-kimen.com/hr/index.php?k=content&s=hotel_kimen
http://tz-krk.hr/cms/index.php/en/
http://www.grad-krk.hr/Home.aspx?PageID=1&gohome=true

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 13:30 от ZiMa

# 117
Сърфи, на патерица да ти zдрава и щастлива щерката   bouquet

# 118
Честито и от мен на Сърфовата красавица! Да расте здраво дете!

Въпрос пак - тук карнавал ли наближава? Да ме светнете кога, как, какво и за кого? Изобщо- какво се прави по карнавалено време тук. Нали сме нови по тези ширини, доста неща са ни за първи път.

Ние изкарахме тоя гаден грип, ама всичките, без изключение. Миналата седмица беше ад. Сега се възстановяваме. При децата беше най-продължително, при възрастните пък най-гадно. Беба се размина с кашлица и хрема, още не се е оправила съвсем.

# 119
Biskara, резервирайте въобще не се двоумете. Ние бяхме миналото лято, с каравана на къмпинг Св. Марина, ако не се лъжа беше от лявата страна на о. Крес. То не беше гмуркане, то не бяха чудеса. Водата е кристално чиста, дори на 10, 15 м. В Пула също е страхотно. Плажа ни беше с камъчета, въпреки това след първите 10 мин бях забравила това неудобство!  Ето малко снимки:
нашия плаж
нашия залив

Общи условия

Активация на акаунт