107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 241
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
Дзак от една оцеляла след борба със стомашно-чревен вирус на цялата фамилия. Последно се тръшнах аз ooooh! Crazy
Сърфи, да ти е живо и здраво чудото! Отивам да гледам снимки.

# 121
ЧРД  на патерица  на  малкото  Сърфче , голяма  сладурана!  Да  е  все  така  палава  и  много  много  предизвикателства  да  има , за да  е  още  по- щастлива  Hug

# 122
  • Варна
Привет моми4ета,
ние тръгваме дове4ера след като се прибера от работа.
Аz съм полу zдрава,полу болна,пред последен ден на антибиотик.
Двамата ми бандита са състо болни,малкия вдига температура и в4ера доки
му е иzписала и на него Аб ако се вло6и осте.Направо красота Confused
Много ми е притеснено,4е сте пътуваме така.А от вси4кото нагоре ме боли доста
силно и zъб. Confused
Моля ви се zа малко стискане на палци да пристигнем благополу4но Praynig

Сиу,това иzглежда фантасти4но.Преиска ми се да съм там,а не на студа и снега към,
които сме се zапътелти Sunglasses

4АО и до скоро Hug

# 123
По повод почивките, ние планираме май месец да ходим с кумовете във Виена и този ред на мисли, да ми препоръчате хотел или апартамент там. Ще сме 4 +  7месечно зверче  Wink.
Съфри на големи патерици! Да ти е жива и здрава рожденичката и все така усмихната, енергична и палава! Hug

На всички болни бързо да оздравяват, а на здравите болест да не ги хваща! Hug Hug

# 124
Споделих ли ви, че си намерих третия бял косъм? Откъснах го, ша му се не види!

На куц крак, да ме прощава чаровницата Симона, но с най-топли чувства ú пожелавам още повече поводи за усмивки и много другарчета в игрите!

# 125
Поздрав за Маймуната!
http://de.youtube.com/watch?v=k3bdXLsHI_E

# 126
Здравейте МОМИЧЕТА,
от скоро живеем в Германия, имам две дечица - Калина - на 5 години и Божидар - на 8 години. Радвам се, че ви има тук.
Прегледах темата, на болните - пожелавам скорошно оздравяване, на всички един усмихнат ден.

# 127
...........ей...едвам намерих темата.....

.... и с това ще се извиня за позакъснелия поздрав към Симона     bouquet   но пък и пожелавам късмета и да е винаги на време    Heart Eyes   и да ти расте здрава, Сърфи     bouquet

Ние днес ще черпим приятели с медена питка. Йонас вчера напраи 40 дни    Flutter   и се чудя освен, че ще се съберем днес да се почерпим, какво друго се прави за 40те дни    Wink

Медени целувки от нас и топли прегръдки за болничките - да оздравявате бързо    Heart Eyes

# 128
 Simple Smile   Бубе, добре дошла!

# 129
Благодаря, Добре заварила!!!
Освен за питка и почерпка за 40 дни, се сещам, че се ходи и на църква.

С пожелания - Йонас да расте здрав, весел, за детство, изпълнено с безгрижни игри и много усмивки!

# 130
Добре доШла на Бубето   bouquet Кажи малко пове4е zа себе си, в кой град си?

# 131
Добре доШла на Бубето   bouquet Кажи малко пове4е zа себе си, в кой град си?
Живеем във Voerde, това е на около двайсет километра от Дуизбург. Силно се навявам да има мами, които да живеят на близо.
Аз и съпругът ми сме тук от октомври, през декември взехме и дещата при нас. Сина ми започна вече училище, а дъщеря ми започва да ходи на детска от следващата седмица.

# 132
# 133
# 134
Алоха!

Симона, благодари за всички поздрави - на петерици, на инвалидни колички, на всичко...ние сме си като цигните> 3 дни яли, пили и се веселили, така че "Танк Ю, банда!" Laughing

Диво цвете, аз правех питка и малка почерпка. Иначе се чете молитва за майката и бебето по традициите ни, но първо не съм чак толкова религиозна и второ - от къде да търся тук ортодоксална черква...т.е. минахме си с почерпката и добрите пожелания Crazy

Бубето, привет  bouquet .

Днес бяхме на У7а, детето се държа пИрфектно, в края на прегледа попита учтиво дали може да получи гумени мечета, док каза "Ама разбира се - можеш да вземеш 7, защото си на У7!", тя си изброи 7 бройки на немски, после още 7 на български и се измете от коридора докато лекаря зяпаше колко е нагла. Crazy Няма да остане гладна моята семка.

п.п. Имаме си нов педьо - синеок, спортен тип, пооплешивява, но пък му отива, почти толкова секси като зъболекаря. Пфу трябваше да се кандидатирам за помощничка в праксиса на времето Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт