107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 238
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички за топлия прием. Последните дни от време на време ми домъчняваше доста за приятелите в Бг, но днес като се регистрирах тук и се поразговорих с вас ми е по-ведро настроението.
У7а задължителен преглед за 7 години ли е? Извитете ме за въпроса, но като нова май ще имам доста въпросчета към вас.
  bouquet

# 136
Нееее, на три годинки се прави U7a Wink.  Въведоха го между У7(2 г.) и У8(4г.), защото дистанцията между двата редовни прегледа е доста голяма.

Ето ти планът на прегледите - http://www.lsv.de/bw/04leistung/leist02/leist0205/index.html

# 137
Днес бяхме на У7а, детето се държа пИрфектно, в края на прегледа попита учтиво дали може да получи гумени мечета, док каза "Ама разбира се - можеш да вземеш 7, защото си на У7!", тя си изброи 7 бройки на немски, после още 7 на български и се измете от коридора докато лекаря зяпаше колко е нагла. Crazy Няма да остане гладна моята семка.
Уби ме направо! Голяма е умница Симона!  Hug

Добре дошла на Бубето!

# 138
  • Германия
Сърф, този а-преглед безплатен ли е вече или все още си плащаш сам?

# 139
Еее Сърфе, супер е Симона!Да ти е жива и здрава, и все така да слага всички наоколо в малкия си джоб! Много ми напомня на моята племенница в БГ, въпреки, че тя е по-голяма, но подобни историйки има и тя от малка. 

И от мен едно добре дошла на Бубето!

# 140
  • Германия
 ooooh!
~Бубето~  welcome

# 141
не само безплатен, ами и задължителен

# 142
  • UK
След малко ставам на 22. Simple Smile

# 143
Тогава наздраве! От здраве, късмет и любов да не се отървеш!

Еееех младост, младост...аз преди 20 дни чукнах 30-така  ooooh!

# 144
ВечкеHug !
Сърфи, добре, че малката не расте триезична!  Wink
Бубе, добре дошла!   bouquet
МГМ, наздраве! Весело прекарване и всичко най-хубаво!   bouquet

# 145
  • Германия
не само безплатен, ами и задължителен
7а? Откога е задължителен?!? До миналата година беше препоръчителен само..Леле, съвсем съм изостанала с новостите ooooh!

# 146
  • в сърцето на един мъж...
Добре дошла на Бубето  bouquet
Сърфо, твойта семка е уникална Mr. Green Да е жива и здрава Peace На теб почвам да ти завиждам - все едни таквиз докторя си намираш, човек да се изгризе от яд Mr. Green
МГМ, честит ти рожден ден! От здраве да се не оттървеш, много любов и приключения!  bouquet
Пепе, тоя 7а от тази година са го вкарали и е задълже за всички дет стават на 3. И моя показа завидни умения там, ама в нашия праксис не дават гумени мечета Crossing Arms

# 147
Гея, какво става с Мила? Взехте ли я вече в къщи?

# 148
  • в сърцето на един мъж...
Не още, Зиме, в болницата е.

# 149
Честит рожден ден, МГМ... Желая ти много и искрена любов и живот и3пълнен с по3итивни приключения  Laughing. Наздраве, купонясваи с твоите дружки и 3а нас.    bouquet

Ех Паца, понякога се питам как може да има толкова ра3лични животи в рамките на един живот. Спомних си и а3 времето, в което бях на 22... И по то3и повод един му3икален по3драв към всички ви

http://de.youtube.com/watch?v=5TbQ5svoAN0

Общи условия

Активация на акаунт