107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 223
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
похвал похвал, току що букнах zа края на април zа софия, zа тримата общо 390 евро от Кьолн Grinning

# 256
А честито. Ние ще сме между 10 и 20ти в БГ ще ли да се засечем за по бира? Laughing

# 257
  • UK
Нямам търпение. Simple Smile

# 258
Искам  вече  да  е  лято!само  болежки  Close  стига  вече!
  ние  от  вчера  сме  без Т ,и  днес  решавам  да  напазарувам ,оставям  малката  на   састричето  ми, и  се  връщам-нашите нищо  Outta Joint ....  след  малко сладкодумства  колко  поскъпнали  краставиците (може  би  и вибраторите  преди  това)  се  установи  че   малката   си  е  ударила  брадичката  в   решетката  на  леглото  и  си  е прехапала  и  езика  Confused  ,
 сабличам  я  за  къпане - обрив  #Crazy   до  22.30 не мога  да  я  приспя ,ужас, незнам  до  кога  ще  ми  стигнат  нервите- все пак  добре   че  имаме  час  за  децкия лекар,
 аиде  вече  да  се  оправяме   лека  полека,а?!   bouquet

# 259
Ех, Мая Hug
Сърф, раzминаваме се zа съжаление...

# 260
А честито. Ние ще сме между 10 и 20ти в БГ ще ли да се засечем за по бира? Laughing

Ние сме 8-20 Laughing Имало и други хитреци за двата Великдена, а  Mr. Green

# 261
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Серди, с кои летиш?

аз си взех за края на февруари до средата на март за 70 Е Thinking
и това преди 2 дена...

някой да си е в Бг да си видим физиономиите?
май ще съм нон стоп в Пд и Сф...

# 262
Халлооу , откъде такива оферти? Я бързо казвайте!
Аз май ще си ходя за великден и ще чакам мъжът да дойде да ни вземе. Въпреки, че той напоследък започна да се държи прилично и Ша взема да му прекъсна серията

# 263
Риен, аз летя с Уизеър.
ще трябва да ходя до Дортмунд, незнам дали на теб ти е удобно  newsm78

# 264
И ние сме с Уиз от Дортмунд. Ама заради Великдените са се вдигнали билетите вече. На нас четиримата ни излезе 390Е с багажа. Големи са хитреци #Cussing out

# 265
И ние сме с Уиз от Дортмунд. Ама заради Великдените са се вдигнали билетите вече. На нас четиримата ни излезе 390Е с багажа. Големи са хитреци #Cussing out

не ги е срам ooooh!
аз по Великден няма как да се прибера, та не съм и погледнала как са цените...

# 266

Сърфи, с какво летите?
И ние с малкия сме в Бг по това време, даже мисля още на 3ти да зачезваме. Търся си билети. Луфтханза видях доста соленичко излиза. От Мюнхен няма почти нищо лоу кост. С автобус не ми се пътува. 324 е на човек с Луфтханза. newsm78.

Котарана, направо не знам какво да ти кажа, дано това да ти е последното подобно преживяване. Аз съм голямо шубе и се вкарвам в много филми, и не мога да оставя спящо дете само.

# 267
Сърфи, с какво летите?

С Ханза-та, но от Франкфурт - от там бяха по-евтини билетите, но пък ние нали сме по средата между Мю. и Фр. Rolling Eyes

Хм, като гледам очертава се да се съберем доволно маймуни по това време в БГ. Може да организираме някое следобедно кафепиене. Flutter

Серди, жалко, че се разминаваме Confused.

Яхнала съм метлата - в понеделник в детската на дребната отново предъвквахме темата за решетки върху печката на яслените групи. Плочата с котлоните е с нестандартните габарити от 30 см. ширина и 60 дължина, т.че им предложих да вземем от решетките, които са с коригираща се дължина. Директорката направи някаква кисела физиономия и ето какъв мейл получавам от зам. шефът на Елт.БР Mr. Green

Hallo Tamara,

Frau Bolze(директорката на КиТа) hat mich heute morgen angesprochen.
Sie hat die Befürchtung, daß das Herdschutzgitter nach dem du dich erkundigen wolltest, eine Sonderanfertigung ist und damit recht teuer.
Ich habe ihr gesagt, daß von kaufen oder bestellen nicht die Rede war sondern nur von erkundigen.

Also bitte, auf ausdrücklichen Wunsch von Frau Bolze: nur Informationen besorgen, nicht das Gitter.

Безумно "скъпата" Sonderanfertigung на защитата струва невероятните 22,97 евро Crazy . Вкл. доставка. Като поне 5 пъти казах, че аз ще я купя и не желая да ми се отплащат в пари, данъци или минети. ooooh!
Е поръчах я и утре ще трябва да се надвиквам с 3 възпитателки, 1 директорка и 1 зам. директорка за монтирането(с лепене е слава Богу).
п.п. Да не говорим, че въпреки великите уверения, че се използва само задния котлон във вторник сутринта, когато отидох с рулетката да измеря точните размери на предния котлон, който е на 3 пръста от ръба на печката вреше тенджера за спагети пълна почти до горе с вода. Едната възпитателка беше на телефона, втората - болна, а третата седеше с по 2 деца на всяко коляно и четеше приказки. Останалите дечурлига викаха, крещяха и търчаха навсякъде из стаята. Ама неее - те винаги държат децата под контрол! Ай, сиктир! Crossing Arms
п.п.п. Но пък същата директорка одобри покупката на кафе-машина с обем 20 л. за празниците и преносима музикална система, за да може на следващия 6 Дек. и задните редици дечурлига да чуват какво им пили Николаус Crazy. Приоритети, майна!

Алоха! Mr. Green

# 268
Сърфи, с какво летите?

С Ханза-та, но от Франкфурт - от там бяха по-евтини билетите, но пък ние нали сме по средата между Мю. и Фр. Rolling Eyes

Хм, като гледам очертава се да се съберем доволно маймуни по това време в БГ. Може да организираме някое следобедно кафепиене. Flutter

Алоха! Mr. Green

А колко струваха ако не е тайна? Сега има по 216.

Относно детските градини, това е положението. Но е хубаво че им разчупваш консерватизма.

# 269
толкова бяха - 215-220 евро, със застраховката, която доплатихме за тримата излезе някъде към 630 евро...

Консерватизмът ще го броя за разчупен, когато видя монтирана джаджата на печката Laughing

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 13:11 от surfline

Общи условия

Активация на акаунт