107 DE: Крапфени нагъваме и за почивки умуваме

• 13 221
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Леле, Котаранска Shocked Добре, че Анди е ок. Моят мъж реагира така на аспирин.
Това, че си оставила дребното вкъщи, е бил шока май Wink Аz не бих се осмелила, но съм пъzла по принцип и веднага ми хрумват обири, zеметресения, пожари и пр., които се случват, докато ме няма, ако бих оставила детето вкъщи само. Ще ме търпи до пълнолетие Crazy

# 241
И аz още се чудя как реших да го оставя  ooooh!, но всичко се раzви светкавично, трябваше да облека Анди, беше по бельо, всъщото време мислех, че Тони бе zаспал от преди час и е малко вероятно да се събуди (бяхме на турнен и после на дълга раzходка и той доста се умори), после прецених, че ако го вzема ще се zабява, а лицето на Анди zапочна да се подува и така реших да го оставя, но мисленно се поболях и сега не мога все още да се успокоя Tired.

# 242
Леле, Котаранска Shocked
 Ще ме търпи до пълнолетие Crazy[/size]
smile3532  Серди  като  се  погледна  в  огледалито  вече  знам и  ти  как  изглеждаш

# 243
Мая hahaha
Котаранке, раzбирам те, беzиzходицата и ужасът ти са били просто кошмарни Sad Удари едно силно сега zа успокоение  Hug

# 244
  • UK
Кажи как е Малечко...

# 245
много бързо пишете..отгоре-отгоре попрочетох темата...

newsm59 на двете рожденички с лееко закъснение. Да сте живи и здрави; желая на едната палаво детство, на другата професионални успехи  Simple Smile

честито бебче на Гея! Да ти е жива и здрава и много да те радва!

Котарана, голям кошмар... добре,че е минало  Hug

# 246
Всяка тема свършва с ексцесии. Бързо оздравяване!
Коте, няма ли някой наблизо на който да звъннеш в такъв случай.Аз бих метнала детето в съседите например. Или ще я помоля да остане в нас . или ще звънна на племеницата или някой друг , който има ключ да отиде при малкия.
Село, провинция, ама заради това не ми се мърда от тук. От друга страна - в града нямаме детско отделение дори.

# 247
  • Германия
Котаранке, да не съм ти на мястото. Ако на мен ми се случи такова нещо не знам как бих реагирала newsm78 Аз за първи път оставих Фаб без родителски надзор вчера в клиниката. Беше под упойка, спеше, ние с мъжът ми прегладняли, недоспали..сестрата на отделението пое ангажимента да се погрижи, ако малкият се събуди, но на мен си ми беше чоглаво. Това ми беше най-бързият обяд в живота ooooh!

# 248
Току що се върнахме с Анди от болницата. Алергична реакция към нещо(какво неzнам, не е ял нищо ново, нямаме нови играчки, преz послдния час беше постоянно пред очите ми) Докато миехме zъбите видях, че се чеше под брадичката. Забеляzах бели петна, като при обрив от коприва. За десетина минути лицето почервеня и zапочна да се подува. Малкия спеше дълбоко, а мъжа ми дежурен. Добре, че болницата ми е на осем минути с кола. Дадоха му фенистил капки и свещичка кортиzон zа вкъщи, Свършихме zа петнадесет минути, но zамалко не си докарах сърдечен удар. От една страна се притеснявах zа Анди, от друга да не се събуди малкия и раzбере, че е сам. За щастие детето си спеше, но аz все още се питам как можах да го оставя, ами ако се беше събудил какъв шок щеше да иzживее.

Ужас, 3име... Добре че всичко е минало гладко.
Днес съм ужасно недоспала, събудих се и с ра3дираста болка в гръдния кос. Не, не е инфаркт, а просто някакъв спа3ъм вследствие на течение  ooooh!
Вдругиден пристига свекърва ми и трябва да се чисти основно, макар че никакво чистене не помага. А3 съм си повлекана от България бе3 домакински умения, на всичкото отгоре с висшУ, и3цвъках и 2 деца наведнъж, макар че жената ме съветваше добронамерено да не раждам деца  Laughing страшна комбинация.  Crazy

# 249
  • Germany
Коте, разбирам те. Аз винаги съм се чудела какво ще правя ако ми се случи подобно нещо  и все нямам отговор, но явно на момента се решава всичко  Rolling Eyes

# 250
  • в сърцето на един мъж...
Коте, дано се оправи бързо детенце Praynig
А за оставянето - аз хем на майка го бях оставила да го гледа, та я побърках жената от звънене през 15 минути. Това е лошото, че си ги гледаме сами тук - винаги им се притесняваме, кумим, чудим... Цял живот ще сме така и като се оженят пак ще ги мислим Grinning

# 251
Ние сме болни Sad. А3 и детето. Не спали и не яли. И той 3алепен като гербова марка 3а мен. Не мога да мръдна. Имам да пиша бевербунги на каката, да се па3ари. Тотото май до обед newsm78 Абе и3общо скапано е положението.

Това с документите е така. Всяка провинция с ра3лични и3исквания и, ако лелката не си е научила урока, отиди и се ра3правяй.

Понеже 3аглавието на темата е 3а почивки, да питам а3. Иска ли се ви3а 3а БГ граждани 3а Египет?

# 252
Малеее, Котаранке  Shocked  А как е Анди сега? Как Ще раzберете, към какво е реагирал?  newsm78  То4но от такива ситуации и на мен много ме е страх и те са при4ина да се дърпам zа второ дете. С тоzи ве4но отсъстваЩ мъж, не zнам как бих се справила. Имам готина съседка от среЩа, но не бих искала да й zвъня ноЩес, тя има 2 деца които спят, все пак.... Тъпо.

Пепи, а Фаби zаЩо е бил с пълна упойка? Зъбите ли неЩо?

Паzете се  Hug

# 253
Ох, нямат край тези болести и притеснения  Rolling Eyes. Хайде да оздравяват дечицата, та се успокоят и мамите!
Перла,
споко. Кат`тръгне Петърчо все по баща си ще е  Laughing. Тогава ще имаш време за всичко  Mr. Green.

Гея,
как е Мила? Има ли вероятност да я изпишат по-рано? Как е крака на Ангел? Алек има ли място в градината? Да ти се бях обадила ли  Thinking  Laughing.

Котарана,
правилно си постъпила като си оставила детето да спи. Не се кори. Дано разбереш от какво е била алергичната реакция!

# 254
Майко мила, какво сте направили за 2 дни! Shocked

Пепи, Котаранке, голямо гуш и на двечките. Много ви се е насъбрало Sad Hug.

ами някой сблъсквал ли се е с този индивид НикиФин

Joy Joy Joy Това, другарки и другари, е  т.нар. интернет обсебване - човек с къща и три деца, изписва толкова, колкото аз с едно и апартамент не успявам дори да прочета.  Сблъсквали сме се и още как - даже някой слънчев ден ще седна и ще си направя сборник избрани простотии от нея - като започнеш от мъж, свекърва, майка, снаха, девер, деца... Даже една тава бан-ички и предложих в дир-а. Вече за втори път, а до сега не бях слагала бан за 2 г. и кусур модераторски мандат Crazy.

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 20:06 от surfline

Общи условия

Активация на акаунт