Празниците отминават, АПРИЛчетата радостни след тях остават

• 14 200
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Све  Praynig  fingerscrossed

# 16
Све - с теб сме , но Хриси ме заинтригува много , много любопитно ми стана какво си намислила  Embarassed

Хриси - заведохте ли го на доктор, какво казаха, защото моята племеница беше такаи се обезводни и бях в болница 7 дни, защото после се оказа ангина, сега върлува точно такъв грип, Даная също беше така но и отмина с хомеопатия, сега само кашли малко, но тя пиеше доста вода и не се обезводни, следете го постоянно и да пие водичка по лъжичка на 5минутки ! Пиши как е !

Марини - благодаря за темичката !

# 17
# 18
  • гр.Варна
Водих го на лекар!
Тъй като беше болничък и преди.Както писах,док каза,че вчерашното му състояние е много по-добро от предните пъти,когато го водих-чисто дишане,леко розаво ....учуди се,че има температурка.
За щастие днес е малко по-добре,макар сутринта да имаше 38 темп,сега е под 37.Дано мине по бързо Praynig

# 19
Хриси, оправяйте се вече, че доста се напатихте напоследък. Гушки за Криско Hug

# 20
Привет в новата темичка!  Hug

Хриси, дано бързо се оправи Кико! И честито на тати Иво за новата работа - успех!

Све, стискам палци силно!

Емили, много, много стилна прическа!

Ivalex, песента за крокодилчето вече ни е любима - ставаме и лягаме с нея и изобщо не му омръзва на Валко да я слуша, започна даже и на припева да припява! Grinning

Ние пак ще стягаме багажа. Заминаваме на гости във Велинград, че малко въздух да вземем. Много ни се насъбра напоследък.

Лек и спокоен ден на всички!

# 21
  • Варна
Здравейте момичета,

Много хубава темичка, марини    bouquet

Све продължаваме да стискаме палци  Peace

# 22
Марини,   bouquet темата отново е чудесна!

Мама на Кики, дано Кики да се оправи бързо бързо!
Све, много стиснати палци и от тук!!!
Нац.среща - отношение не взимам, тъй като ще сме в БГ най-рано края на юни, а по-вероятно началото на юли. Иначе много ми се иска ...

# 23
 smile3553

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 19:47 от emily_ska

# 24
Защо пък да ти се смеем? Много добре изглеждаш! Peace Прическата наистина е интересна и ти отива, което е най-важното! Аз, като съм се снимала сама, винаги изглеждам като току-що погълнала бързодействаща отрова! Wink

# 25
emily_ska - чудесна си, боядисваш ли си косата ! ? Страхотно лъскава, повтарям се, но много ми харесва !

Хриси - какво става с Кико, че така се притеснявам ! Понеже и ние като бяхме с температура нашата док. каза че нищо и няма и затова водихме друга, и тя каза лека херп ангина !

# 26
Мами пазете  много децата от високата температура. Ния препатихме с този фебрилен гърч и сега като чуя за температура  и настръхвам
Дано всички болнички дечица бързо се оправят

# 27
 Hug
Да не изпуснем пак темичката!

На лекции съм и ми е толкова натоварено.Алекс изнервен,по цял ден не го виждам.

Чета ви,но нямам време да пиша много!
Хриси,да се оправяте! Hug
Емили,страшно много ми харесваш! Crazy

Hug Hug Hug

# 28
  • София
Айде и аз тука.
Емата още си е вкъщи след всички декемврийски приключения с варицели, пневмонии и болници. В чудене съм кога да я пусна пак на ясла, аз трябва да се засилвам да работя лека-полека, та ще видим...

Hug

# 29
Добро утро, момичета!
АдашчеHug   bouquet за красивата темичка.
Защо пък да ти се смеем? Много добре изглеждаш! Peace Прическата наистина е интересна и ти отива, което е най-важното! Аз, като съм се снимала сама, винаги изглеждам като току-що погълнала бързодействаща отрова! Wink
Joy и аз така Mr. Green
emily_ska - Много смело решение си взела, но пък резултатът е зашеметяващ. Имаш прекрасна коса и новата прическа много ти утива. Абе, на хубав човек, всичко му върви.  Wink
Свеfingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт