Празниците отминават, АПРИЛчетата радостни след тях остават

• 14 201
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
Мила Дени, Честит рожден ден!
Най-сърдечни пожелания за безметежно щастие, уважение и огнени страсти!
Желая ти да сбъднеш възможно най-скоро мечтата си за собствено жилище, където да отгледате в хармония Ани и още някого! Целувки!

Сори,ама пиша от телефона

# 46
Честит рожден ден,Дени!Приеми и нашите пожелания за здраве,щастие и късмет в изобилие!И хайде ,нека юбилея си го отпразнуваш в ново жилище! Hug Hug HugЦелувки на бъбривката Ани! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Честит рожден ден, denisimo!
Здраве, много обич от близките и много щастливи мигове ти желая!

# 48
МИЛА ДЕНИ, ЖЕЛАЯ ТИ ПОВОДИТЕ ЗА УСМИВКИ ДА СА НЕИЗБРОИМО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА! ДАНО ДА УСПЕЕШ ДА ПОСТИГНЕШ ВСИЧКО, КОЕТО ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ЩАСТЛИВА!
Ох, хванах последния влак...
И ние днес се поразходихме, но не чак толкова много, защото заваля!
Поли, дано имате повече последователи! Peace
Спокойна нощ, момичета! Heart Eyes

# 49
  • Варна
Честит рожден ден, denisimo! /малко със закъснени, ама.. по-добре късно от колкото никога/ Бъди здрава, и много, много щастлива!

# 50
Добро утро,

Дени - честит рожден ден на патерици, бъди жива и здрава, усмихната и щастлива ! Дни изпълнени с много радости те желая !

Аз взех изпита ! Сега малко почивка и продължавам с другия !

Даная е доста приказлива, всекии ден различни работи - сега казва - баба чисти, мойта мама, мойта леля, мама учи, леля учи и куп неща вече незнам и аз какво ! Но като се събуди вечер за мляко / още пие / и вика мамо икам мако !

Скоро трябва да направим една среща !

# 51
Среща: ДА, ДА! Организирвайте, момичета! Нямам време за това, но ще дойдем обезателно.

Инициативата на семейство Пол и на мен много ми допадна. А наистина ли в БГ няма къде да се изхвърлят такива неща? Нали имаме толкова много екологични организации (или тях ги блазнят само политическите постове и до толкова...)?

Клер, браво за изпита!

# 52
  • Beyond the Frontiers
Дени, честит рожден ден на патерици   bouquet  cook

Като ви разправям, че съм супер загубена напоследък. Отивам  в събота на митницата да си прибирам колет /Ла редутски  Mr. Green/ и естествено един куп майки с по едно, две деца. Гледам едни госпожици, много познати. Бъзикнах майката, че ги познавамч от някъде. Тя, да от форума и толкова. Чак в неделя ,като се загледах в априлския новогодишен календар включих, че е била Дейзи Г с двете госпожици  Embarassed Embarassed Embarassed EmbarassedСрааам, Срааам. Ама и тя си мълчи, не казва. Така е по-децата ще се разпознаваме. То обикновенно сме фотографите и насни няма на снимките Rolling Eyes
 NECI, имах голям мерак да дойда да гледам кукерите, обаче таткото не иска Naughty

Броенето - Борис е научил числата до 5 /имат такъв урок в яслата/, но брои така - едно, още едно и още едно..... Joy
Този Мечо пух - "печо пух" - направо вече ме побърква, гледа го нон стоп, а дори да не гледа ,не дава да го спрем.

Лек ден

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:02 от elku - elena

# 53
Денисимо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,на патерици, ЗДРАВЕ ДА НЕ ТЕ НАПУСКА, ЛЮБОВ, ЩАСТИЕ И още един път, та да се сбъдне ЮБИЛЕЙ В НОВО ЖИЛИЩЕ Simple Smile !!! И неприятностите да останат в миналото!

Поли, супер идея, поздравления!

Ние след Нова година оставих у нас един хартиен плик с 10ина батерии, все от играчките на децата, да ги складира, докато в София направят място за издаване на батерии. Ние и тук така си ги събираме, и на няколкомесеца ги носим всички наведнъж.

Сега си имам друга грижа, Борис много трудно тръгва на ясла, нищо че са само 3-4 часа,  след прекъсването от почти месец, покрай Коледа, с болестите, раздялата с нас и смяната на учителките, заради тези 2 неща май и боледува.......ако тази седмица нес е оправи, ще мислим някакви варианти - за сега алтернативата е детегледачка, която да идва в къщи за по 3 часа, за да може да си свършим работата с таткото. Лошото е, че няма никакви други контакти с деца, освен деца на приятели, но това е 1-2 пъти в месеца......в голяма чуденка сме......Ако имаше поне къде 1 път в седмицата дас се среща с деца на неговата възраст, да свиква да обчува с тях.....Дано да започне пак с желание да ходи на ясла.
Простете че ви пълня главите с глупости, но мнения всякакви приемам.

# 54
Дени, приеми и моите поздравления за твоя ден рожден и нека желанието ти за жилище бъде най-малкото , което да ти се случи!!!

Специални поздрави за татко ПОЛ  Peace

# 55
Здравейте!
Клер, поздравления!
За батериите - за съжаление, засега само ги складираме. Имахме договорка с един човек, който каза, че ще ги взима и предава, но повече не се появи.
Дари от вчера е на вълна въпроси и пеене на "Мила моя мамо" но с най-различни неща. Например си пее "Мило моя масо, сладка и добричка", "Мила моя бабо Милка, сладка и добричка" и още каквото се сети. А въпросите са от сорта "Къде си, маменце, къде си?" и това се повтаря 100 пъти. Много е смешна. Почти всички числа ги казва правилно с изключение на 8 - опи.
Алекси, за яслата освен да пробваш още известно време да се адаптира, незнам какво още да те посъветвам. Може би пак ще си свикне. Дари много трудно се адаптира, няколко месеца и бяха необходими. А ако случайно сменят персонала сигурно пак наново ще трябва, защото тя много харесва жените, които се грижат за нея.
Нещо зарязахме идеята за женска среща?

# 56
Честит рожден ден, denisimo!Бъди много щастлива!

# 57
Дени, честит рожден ден!!! пожелаваме ти много, много любов, късмет и здраве!

# 58
  • гр.Варна
Дени,Честит Рожден ден,на патерици!
Бъди все така усмихната и позитивна личност,отворена към Света и дано всички твои желания се сбъднат скороSimple Smile Hug Heart Eyes
Ние сме си в къщи!Тати започна работа,а Кико все още вдига темп.Водих го при 2-ма доктори-нашата и д-р Соколова(тя ми е била педиатър и на мен и е един от най-извесрните детски лекари във Варна).И двете заключиха,че детето е перфектно с гърлото и дробовете.Но защо ми вдига тези темп Thinking ThinkingСтига и до 38.8.Сутрин нямаме.Обикновено вдига чак вечерта.Но вчера и онзи ден не се е покавала над 37.5.Днес обаче пак сме с 38.7 и то на обед.Записала съм му час за хомеопат в 15ч,а ако не е добре,може и до личната да отидем,че и на мен ще ми трябва болничен Rolling Eyes Shocked На нас е на път да ни избие и последният кучешки,но се инати и вече около месец се белее венеца,ни зъб,няма.Дано в това да е проблема Rolling Eyes
Браво на татко Пол!!Чудесна инициатива Hug Heart Eyes
Среща,и аз съм ЗА,стига да сме добре Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:39 от mama_na_kiki

# 59
  • София
Денисимо, ЧРД и от мен на патерица! Късмет, щастие, любов, здраве.... абе все хубави работи ти желая!

Клер, браво! Отличничка си ни ти!

Хриси, да не се е повредил термометъра? Дано да няма нищо сериозно на Кики.

Neci, бях много навита да дойдем, даже плана беше на път за Банско в неделя да спрем в Перник. Обаче нашата смела кака като видя кукерите по ТВ репортаж и категорично отказа да ходи при тези страшилища Rolling Eyes Та ще чакаме по-смели времена....

При нас новината е, че повече от 2 дни не съм кърмила Мими. Само като се сетя, че преди 2 седмици докато беше болна почти само на кърма беше направо не мога да повярвам. Доста лесно се отказа.
Преместихме вече леглото й в детската стая и вместо на гърда я приспивах 2 дни седнала до нея. Втория ден беше разстроена за 1-2 мин, но се кротна и заспа. Сега даже не се сеща да си поиска "тситси"-те Mr. Green
Та стана както и при Ида - без да казвам "Това ми е последното кърмене", трябва да се върна назад да се сетя кога е било!
 Hug на останалите кърмачета, ние вече напуснахме отбора Hug Hug Hug  А на мен ми се събраха 3г 6м непрекъсната кърмаческа дейност - за сребърен медал съм, Стайл е за златен  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт