Празниците отминават, АПРИЛчетата радостни след тях остават

• 14 209
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Beyond the Frontiers
ara75  Hands Clap omm

Хриси, пуснете едни изследвания на крявта за всеки случай - въпреки, че то в момента нали такива са вирусите  newsm78

# 61
  • гр.Варна
ara75 ,Браво за постижението:) smile3501Термометъра си работи!Не е в това проблема!То детето си е доста топличко!
Ели,наскоро му правиха изследвания и резултатите не бяха никак добри.Утайката му беше 25,а левкоцитите-13.Нямам представа какво става с това дете  ShockedНа всичкото отгоре вече месец сме с хрема и оттам не може да ни спре и кашлицата!Иначе гърдите и гърлото са  перфектни!!Абе...трагедията е пълна! #CrazyИначе си играе,закача се,все едно нищо му няма...но дам ли сироп за кашлица,започва се едно яко давене,най-често завършващо с повръщане на секрети и др.Надеждата ми е в хомеопата,но да видим.....до скоро,че след малко трябва да го посетим.По-късно ще пиша за прегледа

# 62
Ара,поздравления за дългото кърмене !!!
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Хриси,дано скоро се излекувате,но мен ако питаш, още едни изследвания няма да са излишни. Praynig Praynig PraynigА да не би Т да е от ушите.Кики така вдигаше Т като имаше възпаление,без никаква видима причина или оплакване от болки.

# 63
  • Beyond the Frontiers
ara75 ,Браво за постижението:) smile3501Термометъра си работи!Не е в това проблема!То детето си е доста топличко!
Ели,наскоро му правиха изследвания и резултатите не бяха никак добри.Утайката му беше 25,а левкоцитите-13.Нямам представа какво става с това дете  ShockedНа всичкото отгоре вече месец сме с хрема и оттам не може да ни спре и кашлицата!Иначе гърдите и гърлото са  перфектни!!Абе...трагедията е пълна! #CrazyИначе си играе,закача се,все едно нищо му няма...но дам ли сироп за кашлица,започва се едно яко давене,най-често завършващо с повръщане на секрети и др.Надеждата ми е в хомеопата,но да видим.....до скоро,че след малко трябва да го посетим.По-късно ще пиша за прегледа
Добре де, нали лекарите ги виждат тези изследвания. За утайката не знам, но повишените левкоцити говорят за инфекция  - поне нашият лекар винаги така ме кара да проверявам при съмнение в резултата от стерилната урина.
Хайде да пишеш после. Peace

# 64
Ара, страхотна си! честито отбиване!

Хриси, аман от болести! дано Кико бързо да оздравее!!!

# 65
ara,  Hug ще те запишем тук

Хриси, и според мен е хубаво да му пуснете нови изследвания и с тях при добър лекар Peace

# 66
[ А на мен ми се събраха 3г 6м непрекъсната кърмаческа дейност - за сребърен медал съм, Стайл е за златен  bouquet

Това ми се ще да казват повече майчета!!! Поздравления, мила Ара!

А на мен ми стискайте палци моя кърмач да не се отбие, защото тези дни ще го оставя за седмица само с бурканчета изцедена кърма. Praynig

# 67
# 68
Ара, чудесно е, че всичко е станало просто така.......без да го мислиш и без Мими да го усети като загуба. Hug
Хриси, дано скоро Кики се закрепи!!! Бобо точно така ми вдигна последните 2 температури, за по ден, два , но до 39,4 стигна, Минахме без лекарства. ОСвен скарлатината , която изкара преди това, и имаше причина за Т, тези нямаше видима причина.

Поли, дано найстина да свикне и нашето гардже, пак! С такова удовоствие ходеше преди. А днес пак имаше 2 нови учителки, по заметсване, само за днес. другите са болни. Еми и аз да съм, и аз бих се ушашавила. След като бях с него около час, и му казах чао, е поплакал 2-3 мин., но после се е заиграл хубаво. Ако не започне да ходи с кеф, ще го спираме и ще си го гледаме  до септември (дано намерим гледачка), и после пак с Калина.

А сега да ви похваля яслата, играеха с ДОМАШЕН пластелин, по същата рецепта, която беше дала Стайл.

smooth стискаме палци!

# 69
А сега да ви похваля яслата, играеха с ДОМАШЕН пластелин, по същата рецепта, която беше дала Стайл.

Аз съм пропуснала това. Точно онзи ден ден мислех, че сигурно ще и е много интересно да играе с пластелин. Може ли някой да ме ориентира къде да прочета за домашно правения пластелин?

# 70
Честит Рожден Ден, Дари   bouquet

Браво на семейството на Поли и на сребърната медалистка Ара. И аз се надявам да се похваля поне с успешно кърмене - пъ колкото дойде  Crazy. Предния път не го броя за успешно, защото все дохранвах  Rolling Eyes.

Броене, Бобо брои до 5, а Кико до 4. Изреченията продължават да са свързани с това какво нямаме  Crazy.

Имам два въпроса:
- Къде мога да намеря зимни грейки за малчуганите в София? Предпочитам цял гащеризон (с дълъг ръкав). Мислим да ги водим в Пампорово за една седмица и ми се иска да ги екипирам добре.
- Втория го збравих  Crazy

Бобо е грипясал - от вчера е с температура и сега се пробвам да го закрепя, но не много успешно. Утре ще го водим на лекар  Sad. Надявам се другите да ни подмине.

# 71
  • Чехия
Наминавам...милички да ви видя..тука два дни го обърнах на цялостно почистване..  newsm28 newsm75 wash hang 1ironing
Към това вчера ших на дребната балеринка пола, че лудна след като гледахме лебедово езеро по MEZZO канала и цял ден само за балерини ми говори... и сега съм малко гроги.

Раде..  fingerscrossed

Ара, браво браво.. Hug

Клер и на теб честито с изпита..  Hug

Дени ЧРД на патерица бъди жива и здрава, и дано няма нещо което си пожелаеш и да не се изпълни.

Криси, гушки на Кико и дано скоро да ти здраво милото детенце. Пусни стерилна урина, и ако може микробиология от гърлото..

Броене, брой до три и след това казва вече ,,мого,, демек че са много.. иначе знае на изуст от 6 до 10  преди това не ги помни.  Blush  Crazy

Aya, сети ли се втория..  Crazy  bouquet

Поли тук се събират в хартиени контейнери из всички супери....идеята е щом продават батерии значи трябва и да приемат старите.

Бягам...гушки  Hug Hug Hug Hug Hug на кило.

# 72
Поли, ето сайта, който Стайл   bouquet беше пуснала за домашен пластелин http://gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=233
Борис с голямо удовоствие мачка глина, опитва се да прави топчета, пръчици, пластелин се опитах да направя, но нямах лимонтузу (или с О се пише newsm78) и  не стана.

# 73
Привет и от мен.
Денисимо, да си жива, здрава, много щастлива и обичана.
Като Ви чета и ми идва да отида в ъгъла и да страдам - Стефан го кърмих 3 месеца с дохранване, Карина 20 дни и това беше, при цялото ми желание.
Клер, честито вземане на изпита.
За пластелина - Стефан много си играе с него. Имаме разни джаджи, с които прави различни фигурки. За съжаление Карина го използва най-вече за ядене. Сигурно я привличат ярките цветове.
Ауа,, ние също сме спрели Карина от ясла до април. Днес във "Фантастикото" /бл. 223/ видях лелята от кухнята им - Данчето - имат варицела в групата.
Елку, случката ти в митницата ми е като deja-vue. През уикенда бяхме в Пловдив да видя майка ми и баща ми /аз съм пловдивчанка под прикритие/. Изведохме децата на центъра. И съм почти сигурна,че видях Веселина Митева, с таткото и Ванеса. Децата ни се возиха на едно влакче и не можех да се сетя, от къде я познавам. После в сайта се сетих като разглеждах снимки. Даже със съпруга ми се майтапихме, че и двете сме с ларедутски якета.
Ама се отплеснах - лека вечер на всички.

# 74
  • Beyond the Frontiers
AYA - грейка - долница -гащиризон и яке гледам цяла зима на спирката на траймвай 9 и 6 на Петте  кюшета - едно тясно неугледно магазинча, ама тези грейки Peace много ми харесаха най-вече защото не са бебешки. 49 лв бяха. Приятно изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт