МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 32 991
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
КАК СЕ КЪПЕ ЖЕНАТА

1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.

2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.

3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.

4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.

5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.

6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.

7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.

8. Изтърква кожата на лицети си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.

9. Слага балсам за тяло.

10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.

11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.

12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.

13. Спира душа.

14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.

15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.

16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.

17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.

18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си.

КАК МЪЖЪТ

1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.

2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:

Их, бе значииии...!

3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките (не). Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.

4. Влиза под душа.

5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.

6. Измива лицето си.

7. Измива мишниците си.

8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.

9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.

10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.

11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.

12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.

13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.

14. Хили се пред огледалото на резултата.

15. Доволен се изпикава под душа.

16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.

17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.

18. Оставя банята мокра, а лампата светната.

19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:

Их, бе значии...!

20. Оставя мократа кърпа на леглото.

# 196
  • Плевен
 Joy Joy Joy

Ех, Сиске що не си ми на една ръка разстояние, а само на един комп...
Ха Наздраве с едно

# 197
 hahahaМного е яко това с къпането Joy

# 198
 Joy Joy Joy Сискеее да знаеш,че тук са описали мен и съпружеската ми особа hahaha

Днеска и на мен ми беше един такъв ден за пазарене като на Таня с разликата,че тръгнах само за един лак,а се прибрах с половин магазин.По този повод не си чувствам краката от умора,защото и на работа беше напечено така че отивам да си вдигна краката на високо(приемам и мъжка помощ... Whistling) с чаша червено винце в ръка.

Приятна и пивка вечер на всички.

# 199
  • Велико Търново
Аз пак се опих в една вярна другарка живееща на 4-ят етаж Crazyмай нищо ново не ви казвам.
Краката,обаче ще си ги вдигна на възглавници или на някой чужд и засукан мъж Mr. Green

# 200
Краката,обаче ще си ги вдигна на възглавници или на някой чужд и засукан мъж Mr. Green

Сисе да не си пратила твоя да помага на нечия чужда булка,че чужд ще употребяваш Laughing

# 201
  • Русе
   Привет!
   Все още не мога да повярвам, че е петък вечер! Тази седмица мина на много високи обороти, то не беше работа, не беше чудо!
   Много ми се иска да мога да се къпя така, както го е описала Сиска, но все бързам и нямам време за никакви разкрасителни процедури - маски, балсами и др. чудеса... Сега като се замисля - целият ми ден е така - времето не ми стига за нищо...  
   Сисе, снимките на бебка са чудесни!  Heart Eyes
   Шуши, гушни Марти от нас със Дари Hug Дано бързо да свикне с градината и да загърбите лошия период! Praynig
   Дарито днес беше при другите баба и дядо, с леля си и момченцето й на 1 годинка. Ходили са на сладкарница, играли са си двамата братовчеди, имаме и нов пъзел - един щастлив ден Grinning
   Лека нощ от мен, вече ми се затварят очите...

# 202
  • Велико Търново

Сисе да не си пратила твоя да помага на нечия чужда булка,че чужд ще употребяваш Laughing

Тц Mr. GreenТри седмици не е излизал и сега най-вероятно е като отвързан CrazyДнес казвам на майка му,че довечера ще излиза /това го казвам по друг повод,не да се оплаквам/ и тя "Ох,като чуя,че ще излиза и сърцето ме заболява"  CrazyМене пък нищо не ме боли Mr. Greenпу-пу сама да се заплюя Crazy

# 203
Ха, наздраве и от мен
Ей, един ден да не съм активна и вие  мъже сте си подарявали да шетат и още нещо   Crossing Arms
Много ми се спи и ми е трудно мисленето, така че ще си лягам, а утре като стана и си сипя едно черно и горчиво кафе (питайте Иночка от кой жени съм  Wink) ще напиша и нещо по-смислено.
Сиска  Joy сега ще си легна ухилена, ама сама, че ни чужд, ни свой мъж си имам  Sad Така, че ако някой подарява, да ми прати един да ми подпъхва възглавнички под краката  Mr. Green
Шуши, дано лошото е минало и вече сте добре  Praynig Hug
Кате, тази вечер бях решила пак да те извиквам на отчет  Laughing, ама ти намери време за нас. Как се чувстваш сега  Hug
Руми, много са ти готини децата  Heart Eyes
Лека нощ, че ще заспя пред компа  #Crazy

# 204
Драги дами,
със сълзи се смях на последните ви писания.Както винаги,сте много мили към мен и ми сгрявате сърцето.И държа да ви кажа,че много ми липсвате,когато не пиша.Стига съм ви четкала.
Имам много неща да ви казвам,но само чета засега.Пиша цялото това обяснение,за да не си мислите/ако ме хванете да чета/,че ви отбягвам.Чета ви,защото значите много в моя малък животец и ме разсейвате и развеселявате.
Просто за нищо не ми се пише и ми писна да бъда минорната гама в иначе веселата ни темичка./обяснение//не за гамата,то се знае,че е така,а за настроението//-вчера пак взех да падам в дупката,но днес гледах сватбата ни с Петър,припомних си всеки жест на мама,всичко и ме дръпна надолу съвсем.Знам...едва ли може някой да разбере отчаянието ми от живота и защо все това пиша,извинявайте,просто се опитайте да ме приемете с тази лоша черта.Не знам по какъв начин да го обясня,защото начин няма.Но докато тя беше жива и когато бях около нея...чувствах светлина.Не говоря за щастие,а някакси...не знам...все едно излъчваше сияние,всичко беше светло.Много е странно и не го откривам сега-виждах така света и преди,учудвах се на светлината,когато бях в Бг.Откакто я няма,всичко е тъмно.Все едно някой е сложил сив филм на света и аз се опитвам да видя през него цветовете,така го виждам,така го чувствам.Точно в момента душата ми се е свила на топка и имам физическото чувство,че потъвам надолу.В такива моменти ми се иска да свършва вече тоя живот,ей такава съм депресантка.Дори усещам в момента миризмата на омекотителя,който тя използваше/Бинго Софт/-явно съвсем съм се сдухала и миризми да усещам.Та извинете ужасните ми бълвежи отново.Като се стегна,ще пиша/
Шуши,много,много,много гадно ми стана за Марти Cry

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 04:18 от ira_d

# 205
Ирка, душо пак ме разрева   Cry Много си ми скъпа (макар че съм те виждала веднъж на живо) и ми е адски гадно, че не мого да те прегърна и утеша в такъв момент.  Hug Мога само да ти кажа, че в такива моменти трябва да пренасочиш внимание и чувства към децата и си мисля, че ако съумееш да го направиш, бързо ще излизаш от тези дупки. Насочвай цялото си внимание и любов към тях и гледай да имаш по-малко време за вглъбяване и меланхолия. Предполагам, че никак не съм ти от полза, ама почувствах, че трябва да кажа нещо  Hug Heart Eyes

# 206

Заповядайте на кафенце и закуска Hug

# 207
  • София
Ирка,  Hug 

Гичо,   bouquet

# 208
Е, през един пост съм си пак аз, то е ясно  Wink
Водих днес Маги на пострижка в една приятелка (иначе щеше да ме има и по-често на тази страница). Мина неочаквано добре, пу-пу. Толкова и хареса всичко, че иска пак  Laughing По принцип, бяга от ножица, но аз го отдавам (спокойствието и днес) на това, че познава жената и е приятелче с детето й.
Хайде, приятен ден от мен   bouquet
И една снимчица да не ни забравите  Naughty

# 209
Благодаря за подкрепата, момичета и за съветите за детската!!!    bouquet  Hug

Люба, според мен се налагаше, защото го сърбеше постоянно и дори казваше, че го боли. А доктора колко насъбрало се махна... ужас...

Днес ходихме на разходка до мама-свеки - за разнообразие и преди малко се прибрахме...
Марти не искаше на никой, нищо да казва за детската градина...

Гичо, Маги много е пораснала - сладурана голяма.

Руми, страшен меч... Ние се сдобихме и с каска и доспехи, дори 2 меча от Дядо Коледа, фен е голям и се дуелираме  Laughing

Ирка,  Hug Искам, да те успокоя и да те гушна... Помисли си, че ако те гледа, все пак, от някъде майчето ти няма да й е хубаво, че толкова страдаш...  Hug

Общи условия

Активация на акаунт