МАЙчетата ни красиви са като картинки и ще бъдат наши Валентинки!

• 32 974
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Е,Велиска ние от децата  тръгнахме ...нали е Петльов ден и сме загрижени мъжки мами....и за да не задълбавам повече в подробности`щото те някои неща трудно се обяснават писменно.....пък и ако някой проявява интерес-да търси начини да се видим-аз всичко ще си кажа без бой/за протокола пия всичко без вода-нея я приемам по необходимост-като съставна част от напитките/.......пък и Анна си го казала....ама при двама можещи бих предпочела обрязания Mr. Green
Сисе,ти наистина много семпличко намина насам......не е в твой стил Thinking
Арк-ова,аз мислех че си на пазар/че те дебна,ама те няма.......или се криеш/
Ани,подарих и ваучер за много прехвален козметичен салон запроцедура по избор и жената си е направила ноктопластика....и понеже тамън имала належаща нужда,та сега е толкова щастлива,че вече половин час ми праща емотиконки ...........а докато я правеха ми се обади-да чуят хората в салона каква любов цари помежду ни Mr. Green
За снимките-Велиска,Алекс е много пораснал.....но съм впечатлена от снимката дето ти гледаш ТВ/ или форума ...или и двете/, а детето си се занимава ..........аз такива моменти не давам да се снимат Naughty
Змейкова,добре че е форума да я видя Калината.......а пък  и дон Тони/който всеки път като ми се мерне ми напомня на мойто гардже, голямото, на тая възраст/
Галче,наистина с мислене и четене  не става.....е,виж,Ани гледам почна да усеща правилната посока,така,че който иска ще намери начин Mr. Green/ох,изтърка ми се тая емотиконка днес/

# 256
  • Велико Търново
Любе,семпло,че чакам важентел.разговор от Лондон,ама дали ще го дочакам Rolling Eyes

# 257
Ако е с общата ни позната,да и пратиш много здраве!  bouquet

# 258
Ей, една сутрин да ме няма и вие за мъже си говорите  Naughty. А като съм на линия и тишина  newsm78
Аз за обрязваните, нищо не мога да кажа, че в наше село няма такива и нямам опит  Mr. Green Ама ей, ако има среща, кака ви Люба ще ми обясни. А и само кажи Любе и до София, заради теб ще дойда. Надявам се и Сиска да даде малко инфо, та да не сме неподготвени ( с Ани ) ако тръгнеме да трупаме опит.
Танче, ти що му показваш къде пишеш на твойчкият. Жоре даже и не знае, че съм регистрирана.  Mr. Green
Нещо не ми се отваря 15 страница и не виждам никакви кафета  newsm78, зощо ли?

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 14:46 от gi4o_pi4o

# 259
Танче, ти що му показваш къде пишеш на твойчкият. Жоре даже и не знае, че съм регистрирана.  Mr. Green
То не е необходимо да му показвам. Сам знае адреса на сайта....
Миналата година точно влезна когато говорехме за пурепушенето и много се развесели....
Та за това сега си меря езика, че да не го развеселявам излишно Simple Smile.
Арк-ова,аз мислех че си на пазар/че те дебна,ама те няма.......или се криеш/
Крия се, Любе, крия се.... Тук съм залегнала под масата и не смея да се покажа!!!

Любе,семпло,че чакам важентел.разговор от Лондон,ама дали ще го дочакам Rolling Eyes
Чакането, вярвам, не пречи на пръстите ти да пишат.... Даже чакането ще мине по-бързо когато пишеш!  Wink

# 260
Любе, тя посоката е ясна отдавна,ама то детска му работа...та от двама можещи... знам ли  newsm78 ....а бе щом е можещ, няма да го врщъщаме сега!  Laughing

# 261
Ани - подготвяй темааааа тази бързо набира скорост.....

# 262
  • София
Aз пък съм опитвала и с двата вида и да си кажа-зависи си от човека, който си може, си го може.  Crazy
Моля,моля и аз съм опитвала с двата вида сега кво ще си ги мерим ли Mr. Green

Велисо,тази снимка е култова и черна завист ме загриза Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=337408&pid=10352666
Баси на Априлци седя и пуши като издънена печка докато милия Цецо събираше багажа,а тук си вирнала краката,а той най-вероятно след като се е прибрал от работа и готви.Ами честно ти казвам на нищо не прилича това Stop
Не бе Сисо, нищо не меря-с кожа без кожа, важно е работа да върши. Simple Smile
А Велиска какво стратегическо място е избрала за телевизора, поне да има някаква полза и от него.

# 263
Ани - подготвяй темааааа тази бързо набира скорост.....

Галче, заговори ли се за пури и аз така реших, че до тази вечер темата ще е изписана, затова новата тема е готова! Пуснала съм я в стила на Олчето, за да си е по старо му!

Не искам никой да ми благодари, защото не съм направила кой знае к'во  Naughty Копи, пейст, копи , пейст и ето това е резултата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368728.new#new

# 264
Чудно!
Сега да пишем, че трябва да запълним 2 страници за отрицателно време!  Mr. Green

Бързо - да казва всеки кой какво го вълнува. Да дискутираме въпросите мащабно и да подаваме документи за рекордите на "Гинес"!  Joy

# 265
Вие с богатият опит сте за завиждане,а не аз Mr. Green
И все пак да внеса яснота за снимката-мъжО ми снима в туй време,а не се е втурнал да ми върши домакинската работа.Една вечер го помолих да пусне пералня(да натисне копчето,бях приготвила и пране и прах и програми)и той забравил Twisted Evil
Опровергах един мит Mr. Green(и добре,че не ми се вижда колко ми е прашен телевизора Simple Smile)
Сега чакам някой да опровергае мита,който ни налагате тук днес за "рязаните",че и у наше село няма такива животни и ще се пръснем от завист ако продължавате с рекламите hahaha

И какво казвате за децата?????? Mr. Green

И сега сериозно!
Моля не налазвайте новата тема преди да сме изписали тази!
То бива мерак,ама този на Ани....няма стигане Heart Eyes

# 266
  • Плевен
Ей,ненаспами се , бе Иванова...като почнеш да ги пускаш ти темите,ще те видя дали ще се връщаш така от вратата да питаш newsm78?....... Joy Wink Joy.....ама ако толкоз ти е спешно и жизнено важно-питай на ЛС/пък като се видим ако трябва ще си доведа и експонат за нагледна агитация/...и незнам какво ме емнахте,най-вече в частта с опита,все пак на 26 съм се прежалила/според баба ми,хванала съм последния влак Mr. Green/,та нормално е да поназнайвам едно-друго Embarassed
аз съм се прежалила на 27 (според баба ти вероятно такъв влак не минава), ама явно то не е от възрастта, да си виждал или не, ами до късмет  Joy Joy дали ще ти се падне, или не

спирам вече, наистина   smokeuu

Аз пък като се омъжих месец преди да навърша 30 лазарника, какво да кажа  Mr. Green

# 267
Аз щях да се поспирам.......ама щом има поставена цел/и новата тема чака/,веднага поемам своя дял на плещите си/пръстите-то затова не мога маникюр да докарам...от щракане по клавиатурата/..... Grinning
Гичо,аз не съм в София бе......в Пловдив съм/е го де е.... Wink/,ама се надявам все някога да се засечем и наживо с теб/пък и аз в Берковица не съм ходила...и във Видин -не съм.....та тия дестинации съм ги наплюла отдавна,остава и шофИора ми да кандиса.....и майка му да вземе децата да им се порадва/.А,пък ти отде знаеш,че у ваше село няма?...Проверила ли си? Mr. Green/а,ето и Велиска би следвало да стигне логично до тоя въпрос Wink/
Танче,ти детето щеше да приспиваш...........така,че излизай изпод масата и бегом да му пееш приспивни песнички.......А,на мъж ти му пусни един път да почете в Д и С и да знаеш,че повече няма да доближи светлосиня уеб страничка....

Ми,Люси,кажи.....може и от теб да научим нещо полезно...........
А,кафе щях да сервирам:...айде и по един бонбон за здравето на свеки,да не кажете ,че само се оплаквам..........

# 268

И сега сериозно!
Моля не налазвайте новата тема преди да сме изписали тази!
То бива мерак,ама този на Ани....няма стигане Heart Eyes

Ам чИ аз бързах да се прибера от Пампорово, че да пусната новата тема!  hahaha  Иначе Иван като му връчихме акордеона пред гишето за лифт карти изкара пари за още едноседмична почивка  Whistling

# 269
  • Велико Търново
Баси не си дочаках разговора Crazy
За децата кво да кажа не знам Rolling EyesСамо знам,че имам нужда от разтоварване,защото съм на предела на края на здравите нерви Embarassed
Велисо,ще имаш да чакаш да опровергае,че с рязаните не е гот Crazyособено ако рязания е 190 висок ,мускулест,мургав с лека брада-спирам,че лигите ми потекоха Crazy
Забелязвам,че стане ли приказка за пура и производните и темата бъроз се напълва hahaha

Общи условия

Активация на акаунт