Звездни компромати - 40 част

• 33 965
  • 423
  •   2
Отговори
# 180
сега чак разбрах, че тази Андреа/я е на 21 години  ooooh!
Шанс, без значение дали е АндреЯ или А, истинското й име е Теодора  Wink
Hug благодаря ти! Денят ми е осмислен   bouquet

# 181
Ей ама Джесика Симсън много надебеляла,а тоалета на Фърги е уникален.

# 182
И на мен ми хареса много, обожавам акт-арта, особено черно-белия такъв, а Мадона явно е страхотен модел за тази цел, има много одухотворено излъчване на снимките. А относно космите - по реакциите на болшинството може да се съди колко много ни промиват мозъците от всички видове медии, щом едно красиво женско тяло в естествения си вид ни се струва толкова гнусно и отвратително.

Напълно съм съгласна. Фотосесията е страхотна.
По повод на снимките и коментарите в темата си спомням ,че през 90-те години  често четях разни статии за това как мъжете трябвало да ходят по често на козметик и да си пъддържат ноктите на ръцете и краката и тогава ми се струваше смешно,но ето че този модел около 17 години по-късно беше наложен  и сега мъжете масово се обезкосмяват ,правят си маски на лицето , поддържат маникюр.Представите за красота  се променят  и някой печели от това .

в страни от темата за обезкосмяването - двата принца :http://www.people.com/people/prince_william/photos/0,,20035755_20474267,00.html
и една красива жена ,не знайно защо по пижама-http://www.people.com/people/jessica_alba/photos/0,,20005720_20563411,00.html

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 21:54 от Desi_slava

# 183
  • София
Анджелина явно се е влюбила в този модел - трета подобна рокля за няма и  2 седмици.

# 184
  • София
Пижама, но не каква да е, а копринена и то Долче и Габана  Mr. Green
Потресаващ "тоалет"!

# 185
Не помня коя си пожела през следващата година, не  само зърното, но и цялата Андреа, да не се появява пред погледа и`, но и аз си пожелавам същото! Praynig Просто ми е непоносима!!

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 00:37 от Ангелина

# 186
  • София
Не помня кой си пожела през следващата година, не  само зърното, но и цялата Андреа, да не се появява пред погледа и`, но и аз си пожелавам същото! Praynig Просто ми е непоносима!!
Аз, аз  Mr. Green  Wink

# 187
Сега си дадох сметка всъщност какво ме дразни в девойката Андреа. Не е визията и, а поведението и натрапчивото и присъствие в медиите. Много платени ротации, много нещо.

# 188
Излъчването на Мадона си е страхотно и гърдите и са супер, но за космите под мишниците не мога да кажа същото. Sick
 Аз добре си спомням времето на 80-те и никой не толерираше манекени с косми под мишниците.
Тази фотосесия не е ли по- скоро от края на 70-те.

# 189
# 190
  • София

Дженифър Лопес

Много ги харесвам и двете, но този цвят стои ужасно на тена им и в двата случая, на Ева малко по-добре.

# 191
  • на пистата
тази мариса томейн като я видя и се сещам за една сцена с нея,беше захапала един за.... и така се беше заклещила Joyвинаги като я видя и се сещам за това

# 192
# 193
тази мариса томейн като я видя и се сещам за една сцена с нея,беше захапала един за.... и така се беше заклещила Joyвинаги като я видя и се сещам за това
Не е тя, а Селма Блеър Flutter
http://www.actressarchives.com/display.php?img=49373&return=%2Fselma%2F

# 194

Общи условия

Активация на акаунт