Отговори
# 105
Крисссии, честит рожден ден!   bouquet Много здраве, късмет и семейно щастие и много да те радва и слушка малкия ти господин! Че и твоя Боби има един такъв чаровен, хитър поглед та ще има да гониш мадами....  Laughing

# 106
  • Варна
Никози, и Дани като му давах сок получаваше колики, но от пюретата не. Даже имам чуството че от пюрето от тиква намаляват и иначе ежедневните му  все още леки колики.

T1D1, по колко капки Вигантол даваш. Учудвам се че лекарката ви ви поставя на диета,вместо да вземе мерки за рахита. Ако главичката е мека, само от диета няма да се оправи. Я най-добре потърси и друго лекарско мнение. И ние растем бързо.Дани се роди 2800 а снощи го теглех 6700. Последния един месец е качил 2 килограма, което е наистина много, но лекарката не ни постави на диета а каза да си давам 2 капки вигантол както досега.Даже не ни увеличи дозата.Но пък главата на Дани не е мека според нея.

Криси, честит рожден ден.  bouquet

# 107
Здравейте момичета... Hug
  Не съм чела нищо от вчера   Embarassed и се захващам сега да наваксам, но нямах търпение да ви се похваля, че станах леля за втори път   Laughing. Вчера сестра ми роди едно прекрасно момиченце на име Никол с юнашките мерки-3670кг. и 51 см. Много съм щастлива... Party  Видях я и си спомних колко малки бяха нашите бебоци преди 3-4 месеца... ooooh!  Сега моята сладуранка вече не е най-малкото дете в семейството...вече е кака... Laughing
   А и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРИССИ....  bouquet
  Желая ти много здраве, успехи и семейно щастие, дано Боби бъде най-послушното дете за да си щастлива и горда мама...  Весело изкарване на празника... Hug

# 108
  • на Земята
КРИССИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! smile3525
Галакске,много хубаво! Похвали се повече на скайпа! Wink
Днес ми пристига степера  и го чакам вече с нетърпение smile3521

# 109
  • Пловдив
Никози, не го крия, бе, ето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298812&pid=8424325

Галаксче, честито! newsm51

И Миленката много си се радва на образа в огледалото, докато Алекс доста късно се забеляза.

# 110
  • Bulgaria
Здравейте  bouquet мамчета

Днес в Русе е много хубаво времето на бързо да ви видя и излизаме та не знам кога ще се върнем.Мисля голяма разходка да направим.
Преди малко идва педиатъра и ни биха най/накрая първия прием на Пентаксима.Плака малко и и дадох панадол за всеки случай.
Алис ти май ме пита,ами педито каза да не се тревожим,че ще е финна мадама,да не я насилваме да яде. Rolling Eyes

Каза също да почна да давам сокче от ябълка по 2/3 лъж.после 2 седмица по 20гр.Тя е ЗА късното захранване,но каза че сокчетата само са допълн.прием на витамини и не пречи.После с плодово пюре,а кашите 5 месец.А аз досега което четох си бях наумила да започна 1во с каша,после зеленчуково и накрая плодово.Пък сега пак съм в размисъл Rolling Eyes ще му мисля.
Да и аз се чудих  на Б арзова кога успя да въведие 3те храни/пюрета,каши?
Мананче да се оправяте,че много се разтревожих за вас,доста време сте болни.

Честит Рожден Ден КРИСИ  bouquet Здраве,любов и щастие ,по много.И едно послушно детенце да те радва и обича.Весел празник

Отивам да се оправяме.На всички весел и изпълнен с емоции ден  bouquet

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 13:02 от deniim

# 111
Крисси, честит рожден ден! Желая ти здраве в семейството и да запазиш лъчезарността си за много, много дълго време!

Благодарности на Параход за темата и на Мимозиня за игривото заглавие Simple Smile

Александра, да ти е здрава и щстлива малката племенница Никол Simple Smile

Галакса, честито! Да сте много щастливи в новия дом. На мен собствен дом ми е единственото неосъществено желание (засега). Simple Smile

Покжей, успешно спортуване Wink

Сияна е на изключително кърмене и така гласувах, макар че минахме и през хранене само с АМ и през смесено хранене.

Днес ми е тегаво, вие ми се свят и предимно лежа.

# 112
Момичета какво ще кажете да отворим една темичка за бъдещите Октомврийки 2009? Сега погледнах при Септември 2009 така са направили и ми се стори чудесна идея. Фийл вече беше подхвърлила за предстоящото събитие(появата на новите октомврийки), но поостана в "сянка".
Ей как ми стана едно милоооо, дори мисля и в нашите първи темички да се позаровя. Какви приятни емоции бяха - точно по това време миналата година бях в такава чуденка, имах и един отрицателен тест от 21.01 и почти бях се примирила, че и това не е нашият месец и на 01.02  EFP newsm44 настръхвам като си спомня. Май доста се отплеснах с обяснения - хайде кажете си мнението и ако сте ЗА да измислим някое хубавко заглавийце - това е топка в полето на мамите "поетеси" Hug И да дебнем първата бъдеща октомврийка.

# 113
Днес ставаме на 3 месеца,почерпете се за наше здраве cook  beer3,като преварявате водата слагате ли още захар

# 114
  • Варна
Днес нямам време да пиша, защото ще имам гости и сега домакинствам  Mr. Green.

Manana, бързо да оздравява баткото. Но на мен ми е чудно как за един ден му изолираха бактерии в урината? Май някой лекар пак се е изказал компетентно  #Cussing out /сори ама нали с такава инфекция лежахме в болница и знам за какво става въпрос, дано поне са му улучили антибиотика  Praynig/.

Крисси, честит рожден ден, да си жива, здрава и много обичана от твоите мъже   bouquet

Александра, да ви е жива и здрава малката Никол  Heart Eyes

# 115
  • Пловдив
ssissi  и аз скоро се бях заровила в първата темичка и беше много вълнуващо, въпреки, че аз разбрах, че съм бременна едва в края на февруари. Но отново изживях всички първи емоции.
Така, че аз съм ЗА твоето предложение.

# 116
Ето ни и нас с малкия ми пухкав Криско.Не ще човека да спи от 8 сутринта   #Crazy.
Пуки давам му по две капки вагинтол сутрин преди първото ядене.Педито не ни увеличи дозата може би заради АМ тъй като и в него има вит.Д .Понеделник ще го заведа на свестен педиатър,че вече ми писна от изкукуригали доктори #2gunfire-да съм го подложила на диета аз си измъчих детето три дена.

А ето ни и нас вече успях да кача снимки в албумчето
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333565

и ако може да ни сложите и нас на първа страничка с тази снимка:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333565&pid=10177049

# 117
Забравих да честитя на Криси рожденият ден.Ние с нея почти сме си набори  Joy.
Честит рожден ден мила.Бъди жива и здрава много много щастлива и малкият Боби да те дарява с много усмивки.

# 118
Момичета кога трябва да се подаде                                                                                                                                                        МОЛБА - ДЕКЛАРАЦИЯ
за
 изплащане на парично обезщетение при бременност и раждане на основание
чл. 50, ал. 1 и 51 от КСО за остатъка от 135 до 410 календарни дни
след изтичане на последния болничен ли,благодаря предварително  bouquet

# 119
  • София
Крисси, ЧРД!!!
Бъди много щастлива, здрава и обичана майка и съпруга!

Общи условия

Активация на акаунт