Отговори
# 135
Пукоооо, с теб сме  уникален случай, повече нема ти показвам нищо и ти на мен  Mr. Green  Crazy  Twisted Evil  hahaha Но някъде ако отркия ще ти кажа, ама не искам на Нуби, или Нук, искам точно на Томи Типи, ма да видим кой ще ми внесе от Англия  newsm78

# 136
  • Варна
Пукоооо, с теб сме  уникален случай, повече нема ти показвам нищо и ти на мен  Mr. Green  Crazy  Twisted Evil  hahaha Но някъде ако отркия ще ти кажа, ама не искам на Нуби, или Нук, искам точно на Томи Типи, ма да видим кой ще ми внесе от Англия  newsm78

То златен биберон ще излезе ма Ине. newsm78

# 137
Как хубаво се разходихме със Съни и минимони, беше чудесно време...

Мацки искам ей такава биба http://www.tommeetippee.co.uk/department/soothers/ знаете ли къде се продават тук в България такива???
  Такива са на Nuby

# 138
Гледам,че са отговорили вече,ама и аз на всяка манджа мерудия.И нашите биби са на nuby и имат такива бобченца за масаж и на бибата и на това около нея.Та ако все пак не намерите точно таквизи,може от нашите да пробвате долу горе ми се струва,че една  и съща работа ще вършат Rolling Eyes Wink

# 139
  • Варна
Как хубаво се разходихме със Съни и минимони, беше чудесно време...

Мацки искам ей такава биба http://www.tommeetippee.co.uk/department/soothers/ знаете ли къде се продават тук в България такива???
  Такива са на Nuby

А в някой онлайн магазин виждала ли си такива на Нуби ?

Аз имам питанка. Навсякъде пише, че не може да се дава плодово или зеленчуково пюре само вместо ядене. Или плодовото се дава за десерт, или се прави на кисел за да замести ядене. Това добре. Но как се прави млечно зеленчуково пюре с готово пюре за да може да замести ядене? newsm78 Не мога просто да смеся пюре с мляко щото ще стане много рядко за лъжица.Я дайте идеи някакви. newsm78

# 140
  • София
Забравих кой точно питаше, но заявлението за 410 дни се подава след изтичане на последния болничен.

Пуки, само в началото не се замества ядене с плодово/зеленчуково пюре. Като пораснат на обяд си ядат само зеленчуково, а следобед само плодово. Но все пак зависи и от детето, защото някои не се наяждат само с плодово пюре.
В началото даваш 2-3-5 лъжички зеленчуково пюре на обяд и след това даваш колкото мляко си изпива. постепенно увеличаваш пюрето и намаляваш млякото докато почне д аизяжда цяло бурканче.
А иначе точно така се смесва-към готовото пюре добавяш АМ разтворено във вода, но не в съотнощение 1 лъжица на 30 мл.По-скоро на око. Но според мен няма смисъл от такова смесване. Особено за готови пюрета. Може ако му правиш домашно картофено пюре да го смесиш с АМ.
А мойта любима рецепта за следобедно ядене на Соня беше "плодов шейк"-половин бурканче плодово пюре смесено с 60 мл. мляко. Разбиваш го хубаво и го пие през шише с по-голяма дупка.

Криси, Честит рожден ден и от нас!  bouquet

И ние сме от тези, които още не са слагали никаква ваксина заради хремата на Влади. днес пак бяхме на УНГ, изписа поредните капки, но вече се чудя дали да му ги давам, съвсем ще му скапя лигавицата на нослето. Важното е, че каза, че може да се бие ваксината и във вторник ще отидем да му я сложи педито.

Отивам да разглеждам MY Toys докато Влади спи.

# 141
  • Бургас
Ето това чакам да получа тези дни от систъра
http://www.tommeetippee.es/product-images/500/teethers/blue_gumm … eether500x500.jpg

А ето и племенника с бибата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=307350&pid=10186086
много е смешено,защото е прозрачна и се вижда вътре в устенцата му.

Ние имаме тази биба на Нуби
http://papa-bebe.com/ban/biberoni/bib_nuby1.jpg
но Никол не я харесва много,да не кажа никак.

# 142
  • Варна
Пуки, ето ги залъгалките на Нуби, можеш да отскочиш до Бебчо и да си вземеш.
http://bebcho.bg/bg/sorted.php?pageNum_products=1&totalRows_ … 50&subcat=137
Никола само с такива биберони беше, докато не го отказах, а Иван не ги хареса  Rolling Eyes.

# 143
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но нещо не ми остава време напоследък - с две деца, пък и като сме повечко време навън....... време за форума почти не остава.... Но имаме проблем от два дни - малката не иска да суче от мен, хапва си 5-6 минути и след това отказва, когато се опитам да й дам да суче започва да плаче и не иска... Когато се изцедя и й дам от шише си го изяжда.... Преди малко пък в 7 часа като яде въобще не искаше от мен да суче, а като се изцедих си го изяде млякото от шишето...и като цяло е неспокойна, плаче, не може да спи много..... На какво ли може да се дължи това??? Дали може да се отбие като й давам от шише, надявам се все пак да й мине и да не се налага да ползвам шишето..... Някой имал ли е подобен проблем? Ще ви бъда благодарна, ако ме успокойте, че е само временно явление.....  bouquet

# 144
  • София
Здравейте момичета! Отдавна не съм писала, но нещо не ми остава време напоследък - с две деца, пък и като сме повечко време навън....... време за форума почти не остава.... Но имаме проблем от два дни - малката не иска да суче от мен, хапва си 5-6 минути и след това отказва, когато се опитам да й дам да суче започва да плаче и не иска... Когато се изцедя и й дам от шише си го изяжда.... Преди малко пък в 7 часа като яде въобще не искаше от мен да суче, а като се изцедих си го изяде млякото от шишето...и като цяло е неспокойна, плаче, не може да спи много..... На какво ли може да се дължи това??? Дали може да се отбие като й давам от шише, надявам се все пак да й мине и да не се налага да ползвам шишето..... Някой имал ли е подобен проблем? Ще ви бъда благодарна, ако ме успокойте, че е само временно явление.....  bouquet

Megche, не мога да помогна със собствен опит, но това ми прилича на кърмаческа стачка newsm78

# 145
Спокойно! наистина положението е временно. При нас се слу4и
то4но преди 1 седмица. Даже давах на няколко пъти и АМ,
защото си мислех, 4е кърмата ми е намаляла и затова не иска да
су4е от мен. Аз по4нах да се изцеждам и да давам от шише.
В резултат кърмата ми се увели4и и сега пак е на гърдата.
Но...запо4нах да го слагам когато се унася и така су4еше.
В будно състояние су4е по-кратко. Трябва да си упорита и да не се шашкаш!

# 146
Пуки, Инче, какви са тия биби? Ако ги имам в англия ще ви снабдя, ама ме ориентирайте къде и какво да се търси.

# 147
  • Варна
Пуки, ето ги залъгалките на Нуби, можеш да отскочиш до Бебчо и да си вземеш.
http://bebcho.bg/bg/sorted.php?pageNum_products=1&totalRows_ … 50&subcat=137
Никола само с такива биберони беше, докато не го отказах, а Иван не ги хареса  Rolling Eyes.

Hug Hug Hug

# 148
Здравейте мамита!

Днес прекарахме един много мързелив почивен ден.Станахме в 12ч,разходихме се,пихме кафе,получих си подаръка от колегите от фирмата-столче за кола.След малко приспиваме бебока и сядаме на филмче.Идилия..

Крисси,ЧРД!   bouquet Да си много обичана съпруга и майка!

Галакса,честито ви жилище!Знам колко е хубаво да обзавеждаш нов дом.Къде ще се местите?

Според мен липсва още една група в анкетата-кърма+АМ+сокчета.Аз щях да съм в нея ако бях послушала педито.Скоро обаче ще го направя-ще почнем соковете.

Айде лека вечер от нас!

# 149

Общи условия

Активация на акаунт