ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 125
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мили ,скъпи маменца,
с трепет и вълнение искам да ви споделя,че и аз прихванах от епидемията Joy Joy Joy
И аз съм бременна.
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44Много съм развълнувана и много щастлива.Днес си направих кръвен тест, така че бременността е на 100% smile3521.
.....

Мирка, Честито миличка! А защо не, да пишеш и при септемврийки?! Нали терминът ти е на 1.10.2009г. Между другото този период от годината на бременеене е страхотен. Hug Лили ми е октомврийче, а беше един топъл, 20 градусов, слънчев ден, когато я раждах.... Heart Eyes
Бубе, е това се казва страхотни очи! Heart Eyes Hug

# 256
Страхотна епидемия върлува тук Joy, супеееееееееер! Честито МиркаМ Hug!Лека бременност и всичко най, най, най-хубаво! Hug

Бубе,много пораснали принцесите, прекрасни както винаги Hug Hug Hug

# 257
Миркам, честито!!! Ей, супер новини, супер! Освен да изчезна за още една седмица, а?
Бубенце, чудни са Вяра и Велизара  Heart Eyes Ти по-леко с искането, че както вървиш тоя път може да са тризнаци... Joy
Чакайте да ви кажа един виц, с който днес ме будалка мъжът ми.
- С какво приключва хранителната верига при мъжа? - отговор: анус.
- А с какво приключва хранителната верига при жената? - отговор: с бонус

# 258
Kоя е следващата  ...  Да се разпише ,защото променям заглавието 3 пъти вече ... hahaha newsm12  ВАЛ....кажи не сънува ли нещо по въпроса..

ПУХИ ..видя ли сега какво става .. newsm03.....Виж колко ги забърсвам след баня на аватара... hahaha hahaha

МЕРСИ...Момичета,  нали знаете.... февруарските деца -най - хубавите на света...  bouquet  bouquet  bouquet

# 259
 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81
Поздравления Миркам!!!!ЕЕЕЕ,Не ,не е истина!!!!!А,ма браво бе!Много ви се радвам!!! newsm19  Hands Clap #Milti People Angel
Още 2 мами подуха кореми  и стават 5 бройки бремени бохемкии! Mr. Green
Малко е безмислено, но от вънмение и бързина само това измисли болния ми мозък!
Ама епидемия е май ooooh!или просто правите секс Mr. Green.Ние с мъжо сме взели предпазни мерки,като на Виви.(През стените надали ще хвана Laughing)
Бубе,мммммм,че вкусотии си предложила тази вечер,пък Дюканки ,на мен се карат като пусна нещо сладко Mr. Green
Лека нощ от нас!
.....Имам чувството,че утре ще се пръкнат още коремчета Mr. Green

# 260
Mirkam ......я не се цепи от колектива и бързо се разписвай в септемврийската .....нищо че ще си от последните, най отзад, най рахат Wink......Е няма такова щастие просто......ще видиш че бебето ще се роди 2-3 дни по рано и ще си е чисто септемврийче, солидарно с приятелчетата си февруарчета. Ще се справим ще видиш, по лесно ще е от колкото си мислим, а колко по хубаво ще е дори не мога и да си мечтая. Ей много ме развълнува да знаеш.

Чудя се коя ли ще е следващата прихванала от епидемията Wink

# 261
  • Пловдив
Ох,момичета,много ви обичам и толкова сте ми свидни.Имам чувството,че познавам всяка една от вас(доколкото е възможно чрез нета).Чувствам се сред приятели,една такава дружинка,която посещавам по 100 пъти сигурно на ден,да видя какво ви се случва.Дали и при другат темичка ще е така-дано Flutter
Първо на вас казвам,на никой друг  не съм съобщила освен на семейството ми.Те малко се ошашкаха и нещо не приеха така новината съвсем ..... А бе ...не така както си мислих Cry.Рано било,ама не сме ли се пазили, дрън-дрън,как ще се справя.Разочаровах се ,да ви кажа честно,но пък толкова много искам това бебче и толкова нямам търпение Криси да си има братче или сестриче,с което да израснат,че нищо не беше в състояние да ме помрачи задълго.Нали знаете как такива хубави неща действат като невидим двигател и човек е способен на какво ли не Party

Голдънче,наистина датата е малко на ''калъч'' както се казва Laughing.При едните ще съм от последните,при другите от първите.Ами записах се октомври,защото терминът излиза тогава,но ще чета нелегално при септември Wink(както сега надничам при януарки от време на време,но все ми е интересно какво следва).И дано наистина е хубаво временцето,добре че поне тежките месеци няма да е чак толкова топло.Само дано всичко да е наред,наистина хора ми е притеснено.Покрай този форум и толкова инфо май човек излишно се депресира. Confused

Алинка,видя ли ,направих опит за темичка,ама докато стигна вашите нива,то време за раждане ще дойде Joy.Но ще се опитам де,поне докато не се появят други опитни мами.

Троли,незнам,ама прихваща бързо Joy Party Sunglasses

Шегувкам се за заглавието,каквото и да изберете все е хубаво Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 23:56 от Mirkam

# 262
  • София
Лелееееее... Grinning какво става тук  Grinning Така се развалнувах  Grinning Мъжът ми днес отиде в командировка, преди малко говорихме, той ми казва "Пътувахме добре, кацнахме нормално." аз му викам "Имаме пет бременни вече!" а той "Не са от мен!" Grinning

Миркам, лека бременност ти желая Grinning

Пух, добре е, че вече си добре Grinning

Виви, ако се почудите още малко, да кажа, че ние на 5-ти пътуваме за Банско Grinning(дано сме здрави). Ако се засичаме- пиши да се видим Grinning

Камен на въпроса "къде" с поглед показва- различава ни, някои играчки също, но на въпроса "Колко?" все вдига високо ръка Grinning Всичко дойде от "Колко голям ще пораснеш?" Неговият напредък в последно време е от чисто физиологична гледна точка- категорично вече спи само по веднъж на ден независимо кога е станал, от месец някъде е така, и отказа бибероната- не че много я ползваше преди- но вършеше чудесна работа при заспиване или когато се пробудеше, сега...цица.

Голдънче, къде ни прати, душата... Grinning

# 263
Лелеее,ама наистина май има епидемия! newsm81 newsm81
 Миркам Честито!  bouquet  pregnant
                      Честит Рожден Ден на Вики и Маги!
Да са много здрави и весели деца!Да радват много майките и татковците си![/size]
[/glow]  
Мили майчици честит празник! Кат: Баленка:

Честити последни месечинки на сТЕЛЕТО,Ирена,Марта и Симеон
Пух,пази се повече! Hug Никакви диети щом ти се отразяват така! Naughty

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 00:14 от adi_v4

# 264
Ура , ура , ура!!!Щом си пусна компа и хоп -нова бременна!Недейте така , ето и на мен ми се прииска ,то както сте я подкарали да не стане заглавието "Февруарче папа торта с крем , всички майчета са с бременен корем"
МИРКАМ , ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И НАЙ- ПРЕКРАСНОТО И ЗДРАВО БЕБЕ НА ФИНАЛА!

# 265
 newsm62 newsm68 newsm44
Йеееееееееее,момичета така се радвам newsm53
Миркам не се тормози излишно мила Hug, всички сме минали през терзанията и страховете...и така сме станали смели и обнадеждени Hug Hug Hug Hug
Лека бременност и безпроблемно раждане Praynig
Лелееееее... Grinning какво става тук  Grinning Така се развалнувах  Grinning Мъжът ми днес отиде в командировка, преди малко говорихме, той ми казва "Пътувахме добре, кацнахме нормално." аз му викам "Имаме пет бременни вече!" а той "Не са от мен!" Grinning
newsm62 rotfImao rotfImbo Чара,как се смях само....и как ти завидях за съпричастния мъж Hug
Бубе,права е Пух,при теб вървят с линейна прогресия та ще си е рисковано hahaha,но пък виж как хубаво тренираш на аватара Hug Страхотни са ти принцесите,ама моля те пусни снимка и на каката.Не съм я виждала,а при тез сестри няма как да не е и тя приказка! Hug
Което пък ме подсеща,че навремето Мозилка тренираше с тоя аватар newsm78, да не вземе сега и тя да е в карантина-а след седмица ,две и хоп....още едно коремче Grinning
Вал,нещо ме смущава в подписа ти Thinking,"третата" ли пускаш в разпродажба, или заработваш пари за друго освен хляб и сол.... Heart Eyes
Пухи,злато...намери начин да разтовариш стреса Hug,от друга страна протеините + зеленчуци, са най-добрата храна за изтощен организъм.В смисъл не да пазиш Дюкан,а да се храниш пълноценно.Дръж се мила с теб сме,че то хубаво сме подплатени уж като падаме,ма поне в къщи ходи без сутиен,не з адруго-ама да не първото което усвои царя,да е откопчаване на сутиен с една ръка  Mr. Green Heart Eyes
Виви,докъде докарахте анемията при Течката,днес четох една статия,че телешкото месо е най-пълноценен източник на желязо и подпомага усвояването му от др. храни.Не знам доколко е достоверна,тука Ефрото ще коментира,но така или иначе не пречи да пробваш.Нали си е препоръчително за малчовцете Hug

ПЕТ февруарски майчета нетърпеливи , очакват бебчета здрави и красиви... Peace

Хахаха и да, не се сещам кой го беше казал,но милата Естрелка не е и предполагала каква изненада има във фурната Hug Hug Heart Eyes
Ей ако знаете колко пъти съм пробвала да отворя първата тема и все не беше готова.Браво Мерюта за начинанието Hug,чак ми е гадно че не съм ви намерила още тогава  newsm51
Изабелка,как сте нищо не казваш? Оправи ли се Евчони от отита,а дано Praynig
Мерюто,де изчезна ти бе мила?Като не те нацеля в 2 през ноща и вече ми става мнооооооооого съмнително Thinking.То вярно ,че с Тян е пълна къщата,ма а недей така.Да знайш,че ако и тая нощ не пишеш,взимам прахосмукачкта и идвам да те изсмуквам от под купчината семки и шоколадови обвивки hahahaА маха, Crossing Armsще се спотайва тъй, какво сега да не си и ти в ... newsm78каква беше предрожденната дупка... #CrazyМалеееееееееее като бременна ей тъй не можех да си намеря мисълта Rolling Eyes.
Хахаха ама споко не съм topicclosed
Айде,лека и спокойна нощ ви желая,и който прави кекс да намали фурната....да не прегори не за друго Joy
Камчи, Joy Joy Joy Joy Joy

# 266
Миркам,страхотна новина!Много се радвам за теб!!!Лека бременност и една сладка кукла на финала!!!
Коя е следващата,хайде признавайте си Laughing
Пухче,дано не се повтаря това Hug Hug Hug
Бубе,наистина отлично сте се справили с бебките Heart Eyes Heart Eyes,очарователни са Hug
Чара hahaha Joy,много се смях.
Забравих какво друго щях да пиша Crazy,утре ако се сетя ще дописвам Wink
Малко снимки от партито днес,много хубаво си изкарахме Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 00:49 от *Ави*

# 267
Ави,личи си че много са се забавлявали фъстъците.
Ама на последната снимка направо паднах да се смея JoyКажи сега,колко торти омете Монката преди да усвои таз стойка с вилицата Grinning,тя направо ще кажеш,че вече изкарала пълен курс по маиери!Мойта пърхупуканка,ако не си извади очите докато я грабне,то тогава ще я набоде в нечии други hahaha
И какво сте набрали Кика и Монката,като сбарани на местопрестъплението изглеждат куклите сладки.Пу пу.

# 268
Мери,край Naughtyутре още в ранна утрин ти звъня на пожар Mr. GreenМале ,че отмъщение съм ти замислила.Ама може ли такава скатавка да направиш,то вече ми намирисва ,че нета ти  сдал багажа!Та да подсигуря Мтел ,ще взема да ти звънна и да ти кажа "А ма ти спеше ли hahaha Joy?!"
Дет се вика с предупреждение,все едно като извинение Hug Hug Hug

# 269
Касандрито тук съм душка, ама трудно се вреждам нещо  Twisted Evil Ся ви изчетох, 9 страници Crazy
Честити последни месечинки на вчерашни и днешни пухчета!

Честит рожден ден на красавиците Маги и Вики! Да растат много здрави, все така красиви, умни и щастливи! Безброй мечти да имат и да ги сбъднат до една!
Светле, Кат, честит празник милички!

Разплаках се сто пъти тая вечер, първо за Пухчето, представих си гледката. Моля те Пух, толкова си хубава, остави таз ненужна суета, и се пази  Hug
После ревнах за новите кореми, много ми е хубаво да чета ще още бебета идват  Hug Алекс, Миркам, честито милички! Пожелавам ви най красивите бременности и щастливи мигове и сладки здрави бебета на финала  Hug Еееех  Hug
Бубе прелест на квадрат!  Heart Eyes
търсят ме, утре повече....

Общи условия

Активация на акаунт