ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 140
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Честити рождени дни на прекрасните Вики и Маги! Пожелаваме им здравички да са, усмихнати и добри момичета! Весел празник!
Много, ама много се зарадвах за бремените мами. Ей, шапка ви свалям на куража. Hug Heart Eyes
Покрай нас нищо ново. Нашия тати четвърти ден се чуди дали да не тръгваме за Банско. Направо вече съм побесняла от такава нерешителност. Трая си обаче. Спойкойна съм, много съм спокойна. Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Пух, недей така! Аз мисля, че диета се прави в унисон с ритъма на тялото. Първо предпролетен период когато се очаква тялото да е омаломощено не мисля, че е подходящо за започване на диета. Аз мисля да започна с появата на първите истински български плодове. И тичане след прохождащо дете. А и установявам, че дънките, които съм носила преди бремеността при същите килограми като сега, са на 3 пръста от закопчаване. Тоест таза не ми се е прибрал още (ако изобщо си възвърне отново старите размери)
И аз в клуба на алкохолиците. Всяка вечер по чаша червено вино. Който не му изнася, да не суче  Mr. Green Mr. Green Все от някъде трябва да изпусна напрежението. Кекс не се бърка при нас, аз спя в детската, мъжо в ергенската си спалня. Мисля, че всички сме добре така  Laughing

# 241
  • София
Вивицо, тоз Стефко е уникален! Hug
Аз си сръбвам поредната бистра водица, а вие си пийте, не ми пречите. Tired

# 242
  • sofia
Не е ли време да поправиме заглавието, или направо да си го пазим за следващата тема, с която сигурно някой утре трябва да се нагърби?
Февруарче папа торта с крем, а четири майки са ни с бременен корем!

Виждам вече снимки, отивам да гледам от изминалите рождени дни.
Въчеее, Въче, само не мога да разбера, защо се правиш на разсеяна. Крайно време е да се изведеш от списъците на анонимните алкохолици, и да те включим към списъка на кърмачки замезващи вечер с чаша лайт-алкохол. Mr. Green
Асол, ама експериментира с идеята за голите раменца - добре се е получило. Wink Но иначе, както и да го погледнеш, трудно се снимат деца без светкавица - много шават, вече съм изщтракала около 1000 снимки, от които 3/4 в опит да снимам бебето будно без светкавица, дали имам и 10 кадъра, които горе-долу да ги бива?....

# 243
Здравейте моми4ета!Нямам ама никакво време и мие мъчно ,4е не мога наспокойствие да ви почета!Виждам има и други мамчета,които пак ще стават мамчета Crazyрадвам се много!
Също така искам да честитя рождените дни на скъпите ни дечица!
Моля помогнете-откъде да поръчам торта за рдто ни,направо ве4е съм се шашнала.Споделете опита си -цени,вкус,абе всичко....
Какво да кажа за мен ,ами малкия вече 3ти ден е на ясла за по 1 час и бая поревава,но няма как Sadиначе се оказа ,че бебето (2рото е малко от недохранване и сега пия някакво лекарство за разширяване на кръвоностните съдове,за да може  да кръвоснабдява по- добре PraynigНе е нещо сериозно,поне така ми казаха.е,това е за сега от мен  bouquet

# 244
  • Sofia
Голдънче, моето дете явно не е фен на тревата, но супата си я хапна с охота, пасирана разбира се със сухар и половина вътре с такова течно не мога аз да храня. Аз ще бутам на вътре, тя ще плюе на вънка, а нема нужда, а кака хапна десерта, разгледа списъка с менюто и установи, че до края на седмицата добре ще похапне.  Mr. Green
Еми, не ме излагай пред аудиторията бе.  Mr. Green
Между другото не съм ви споделяла, но онова лекарство Фосфор какво беше там за гърлобол много ми се услади като имах болежки, сипвах си по 20 капки в портокалов сок и го пиех бавно и полека наслаждавайки му се.  Mr. Green
Виви и по-зле можеше да е, вечер да опаковате багажа, сутрин да го разопаковате  Mr. Green остави го човека до пролетта да се наумува, какво си се разбързала.  Laughing

# 245
Честит рожден ден на Вики и Маги! Пожелавам им здраве и щастливо детство!
Честит празник и на мамите!

Алекс, много се радвам за прекрасните новини! Hug Hug Hug

# 246
  • София
Днес нещо се рових из архива и попаднах на ...това! Е, какво да ви кажа, такъв сантимент няма..... Tired Heart Eyes

# 247
Ех............ къде ме върна ти............... много яко ... Мери, Мама нат, Чара, Зита, Изабела...  Hug Hug Hug Първите записали се, хихи,много мило ми става и ми трепва нещо, чела съм тази тема не знам колко пъти! Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Hug Hug Hug

Честит Рожден Ден на Вики и Маги! Да растат зрави и щастливи деца!

Поздрав от нас:

Хайде лека и спокойна вечер!

П.П. В първата тема, Естрела още не знае че са две бебетата, изненадааа.. Wink

Hug

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 22:08 от alina_si

# 248
  • София
Ех............ къде ме върна ти............... много яко ... Мери, Мама нат, Чара, Зита, Изабела...  Hug Hug Hug Първите записали се, хихи,много мило ми става и ми трепва нещо, чела съм тази тема не знам колко пъти! Simple SmileSimple SmileSimple Smile  Hug Hug Hug
.....

Да, и на мен ми трепва..... Hug А Ина е много готина! Heart Eyes

# 249
  • София
И аз се зачетох и ми стана много мило. Големи трепети и вълнения бяха.

ЧРД на Маги и Вики.
ЧРД и на всички други малчугани, които не съм поздравила от изминалите 2 дни.

Да са живи и здрави и много игриви.

# 250

За ГОТИКА... Hug и ВАЛ.... Hug...Ако имам време ще кача  и други...  bouquet Спокойна нощ на всички... Heart Eyes Heart Eyes

ПЕТ февруарски майчета нетърпеливи , очакват бебчета здрави и красиви...

Предполагам няма да ми се разсърдите за предложението за заглавие... Embarassed

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:28 от бубето 29

# 251
  • Пловдив
Мили ,скъпи маменца,
с трепет и вълнение искам да ви споделя,че и аз прихванах от епидемията Joy Joy Joy
И аз съм бременна.
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44Много съм развълнувана и много щастлива.Днес си направих кръвен тест, така че бременността е на 100% smile3521.

По калкулаторите излиза термин 01.10.2009.Явно ще откривам сезона при Октомврийки.Не е ли странно,че сега като влязох да ви пиша,вие сте се сетили точно за нашите първоначални темички Crazy.Толкова мисли и чувства бушуват в мен,ще се пръсна.Хем съм много щастлива,хем малко ме е страх,дали ще се справя.Евелинка,моля включи се Hug,дай едно рамо.Влизах и при септемврийките(Троли,Алекс Wink) и ми направи впчечатление,че половината са с породени деца-плодовит сезон ще да е било-ама като се замисля то по тези празници хората освен да ядат и да пият и тези три работи..... Mr. Green
Нямам търпение да създам новата темичка и да чакам там новите бременлинки.Може ли някой да ми сподели как се прави,че не съм пускала тема до сега Rolling Eyes
Моля се на Господ всичко да е наред PraynigНезнам защо,но сега повече ме е страх от бременността и раждането(може би защото знам какво е Confused).Оххх,много се вълнувам Blush

Пухи,внимавай миличка.Ама ха,заради едни килограми. Naughty
Буббееее,страхотни са Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не е ли време да поправиме заглавието, или направо да си го пазим за следващата тема, с която сигурно някой утре трябва да се нагърби?
Февруарче папа торта с крем, а четири майки са ни с бременен корем!
Аааа,ние с Алекс си искаме специално заглавие и за нас Wink Whistling Laughing

Хайде до после. Heart Eyes

# 252
Е не, това е жестотко!
Миркам, лека бременност! Брравввоооооооо!

Ще ти пиша на лични след малко ак се пуска нова тема!

Hug Hug Hug

# 253
А, Naughty, Бубе, за всички, за всички. Гледай какви са разкошотии, много хубави, Бубе,браво на вас с мъжо  Heart Eyes
Их, как ми лиспва Karry, тя е много свежа мацка, но не пише тук за съжаление Sad
Много приятни емоции имахме тогава, сега са различни и къде по-приятни, Целувки на всички. Ей сега ще пратя едно ЛС на Кари.

П.С
Хайде започна се сериозно май, прекрасно,момичета,Миркам  bouquet

# 254
АААААААААААУУУУУУУУУУУУУУ.....И АЗ ИСКАММММ... Embarassed Embarassed Embarassed
БРАВО МИРКАМ..............ЧЕСТИТО И .....ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ...ЛЕЛЕ  ooooh! КАК СЕ РАЗВЪЛНУВАХ..ЩЕ ПИЙНА ЕДНО ВИНЦЕ ЗА ВАШЕ ЗДРАВЕ И НА БЕБКИТЕ ДЕ......ПОГАЛЕТЕ КОРЕМЧЕТАТА ОТ НАС... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт