ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 141
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Момичета, не съм чела половината тема, влизам само да ви почерпя. Въпреки, че ще празнуваме в събота, все пак рожденният ден си е днес. Благодаря ви за честитките, да ви се връща стократно!!!
Ето тортичка, пък в събота с истинската:

малко мезе...

... и една рожденничка:

Ч.Р.Д. със закъснение на Мая, Марти, Анди, Пламен, Янина, Дон Тино, и наборката Маги!!! От здраве да не се отърват, щастливи и обичани да порастат!!!

Пухи, прегръщам те, надявам се вече да си по-добре!
Готи, и на теб една огроооомна прегръдка, а на Чара  bouquet

# 226
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Вики и Маги!  newsm59
Живи, здрави и много щастливи дечица им пожелавам да са!
Весел празник и много емоции през днешния ден!  Hug

Честити месечинки на Хубавелка, Ирена,Симеон и Марта, да са живи и здрави!   bouquet
Катче, надявам се, че вече си излезнала от депресията  Grinning и чакаме снимки на COOL рожденничката!  Hug
Алекс, честно помислих, че се шегуваш... Grinning много се радвам за теб да знаеш, това доказва че рано или късно,  когато човек е търпелив изгрява слънце и на неговата тъмна уличка.  Hug
Никога нищо не съм знаела за теб и за твоето положение, може би си споделяла преди и момичетата са наясно, но аз пиша в темата от как родихме, та разказа ти как се запознах с него много силно ме впечатли, зададох си някой въпроси четейки го на които си отговорих сама към края му и ми стана ясно, не ми беше нужно да питам повече.
Сега тази двойна радост, която сподели вчера ме кара само да се усмихвам, пожелавам ти лека бременност, здрави нерви за съвместния живот и търпение за отглеждане на децата!  Heart Eyes
Пух, мащай ги тези диети, че това твоето си е направо безотговорно да знаеш, при положение че си имала и предишен такъв случай как ти хрумна да слабееш изобщо ти се чудя.  ooooh!
Подкрепям Еленчето, царя е със синя кръв не го принизявай толкова ако обичаш!  Mr. Green

От как почнахте да признавате коя с колко и какво количество прегрешава вечер, започвам да се замислям аз дали не съм попаднала в клуб на анонимния алкохолик.  Mr. Green
Еми, какво няма да спи детето бе, кой знае как му се е въртял тавана предните нощи, после не се чудете защо децата ви сучат цяла нощ, ми то алкохолния глад не прощава!  Mr. Green
Асолче, тъкмо се зарадвах, че и на теб ще честитя, ти пък пак си оглозгала на Шаро кокалите, жалко, на другото раздаване и ти да се подредиш.  Laughing

# 227
Честит Рожден Ден на Вики и Маги!Да растат умни,добри и щастливи!

Честита двойна радост на Алекс!Невероятно е това,което ти се случва Hug

Пухче,много е лошо така,недей да прекаляваш с диетите NaughtyОсобено ако пък си и с ниско кръвно.Аз имах такива припадъци от диети като тинейджърка и лошото е ,че така си увредих и стомаха с язва.Карай я по-спокойно миличка!

Сенди,рожденика ти е страхотен Heart Eyes

По повод един пост на Готи се сетих да споделя с вас,че Борис знае къде е лампата,като го питаш.До тук добре,но като го питаш Къде е мама /или тати,или каквото и да било друго/ все показва тавана ShockedМай свързва въпроса Къде е? с тавана и това си е Mr. GreenМного е смешен така.
Иначе трябва в скоро време сестра ми с котката пак да идва.Боби пак се вцепени.Пуска се,но му трябва силен стимул/оффф,има ли емот иконка как едно човече рита друго по дупето и му дава начален тласък Laughing/

Хубав ден момичета Hug

# 228
Честит Рожден Ден на Магдалена и Виктория
Бъдете много здрави, лъчезарни и безгрижни
Честити 11-ти месечинки на Стела, Марта, Ирена и Симеон!
Алекс, честито. Приеми моите поздравления за решението Ви!   bouquet
Пух, присъединявам се към написаното от Камчи, пази се!  Hug

# 229
Пухче, да се пазиш повече. Зарежи ги диетите, поне докато кърмиш, а щом и друг път ти се е случвало, ги зарежи изцяло Hug Hug.

Слънчице, много хубава булка си била Hug. Тържеството(ако не се лъжа) е било в Аквата, нали?

За диетите, само да споделя това което прочетох, няма такава която да е съвместима с кърменето Sad. При рязко намаляване на теглото, се отделят токсини,които преминават в кърмата и... тЕ така.

# 230
  • Sofia
оффф,има ли емот иконка как едно човече рита друго по дупето и му дава начален тласък Laughing/
ritnik  Mr. Green
Вземи купи на детето котка, не се стискай!  Laughing

# 231
оффф,има ли емот иконка как едно човече рита друго по дупето и му дава начален тласък Laughing/
ritnik  Mr. Green
Вземи купи на детето котка, не се стискай!  Laughing

Хехе,мерси за емот-а.Идеално описва нашия случай Mr. Green

Ааа,котка не,всъщност никакъв домашен любимец,неам нерви да се грижа за още някой ooooh!

# 232
Честито и на днешните рожденници - Маги и Вики. Да са умни и добри!

Пух, умната  Peace. Никога не ми се е налагало да пазя диети и съм сигурна, че няма как да разбера причините за започването на нещо подобно, но колкото и да ти се ще недей да правиш диети. Не си съсипвай здравето.

Зузу и ние по същия начин търсим цялата рода и всичко останало на лампата  Laughing. Joy.

# 233
  • Sofia
Ааа,котка не,всъщност никакъв домашен любимец,неам нерви да се грижа за още някой ooooh![/b]
Имам разрешение и на този ти проблем.  Laughing

# 234
Здравейте мацки!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГДАЛЕНА И ВИКТОРИЯ!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ, РОЖДЕНИЦИ, КОИТО ПРОПУСНАХ ЗА 2-3ДНИ. ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ И ДОБРИ ДЕЦА!

Не мога да не честитя първия рожден ден на Анди  на Сенди! Той ни е слабост... Искам да му пожелая прекрасно детство, много лудории и много поводи за радост и гордост за мама и тати![/     
Алекс - прекрасни неща се случват около теб LaughingЖелая ти незабравими мигове и още много, много поводи да се чувстваш щастлива и обичана.
Успях да разгледам и снимките от срещата - дечицата ни са невероятни....Асол, моите комплименти за таланта ти....
Нямам повече време....довечера ще ви дочитам....

# 235
  • София
Пух, ужасно нещо си преживяла!  ooooh! Да не дава Господ на никого! Praynig Пази се! Hug
Кат, страшна сладурана си имаш! Hug
Валерия, к`во викаш......че не те виждам.....тавана се въртял? Mr. Green Май преди време, на Яна цялата плоча на апартамента й се е въртяла. hahaha Laughing Как е куФнята? Mr. Green
Зузу, hahaha Hug
До после!

# 236
Честит Рожден Ден на Маги и Вики!
Бъдете здрави, щастливи и добри деца!
За радост на мама и татко.

За грижовните мами

Ох да ви се обплача Марти се удари в ръба на леглото и си цепна усничката- протече кръв и да ви кажа чесно много се притесних докато разбера от къде е. Знам, че ще кажите че е нормално, но като за първи път cryВече имаме опит с циците по главата- преди седмица имахме две. Казаха ми да ги мажа с олио. Ако някой знае др.метод моля споделете.

А по повод диетите - имам да свалям цели 10 кг, но обичам да си похапвам и за свое извинение изтъквам кърменето. Незнам какво да правял Хубаво е да спортувам, но време не остава.

# 237
Честит Рожден Ден на Вики!!! Бъди жива и здрава, къдрушка такава, все така лъчезарна усмихната прекрасна!

Честит Рожден Ден на Маги!!! Край морето щастлива ти бъди, здрава весела расти, мама татко весели!

Маминки, Cattt, Balenka - бъдете щастливи и се радвайте на рожбичките си.
Кат - приятно прекарване на празника и ще чакаме с нетърпение снимки от тортата и рожденичката.

Честити последни месечинки на мъничетата.

Alex99 - честита двойна радост, много семейно щастие и разбирателство пожелавам, а за бъдещия член на семейството още повече здраве и спокойна бременност.  Hug Душичка миличка, пълниш ми душата. Прекрасно е това.

Пухка миличка, пази се душко. Изчакай малко с диетите, все пак здравето е по-важно.

По-късно ще имам включване по другите въпроси.

Кам4о - едно огромно БЛАГОДАРЯ , ти знаеш за кое, и от мен и от двете принцеси!!!   bouquet  Hug

# 238
  • България
Zuzu,и ние така всичко по тавана търсим Wink,а пък мама въобще не я знае къде е Crazy
От вчера обаче вече показва с ръката за Чао и аз съм много щастлива,че поне нещо знае Laughing

# 239
 GrinningНищо ми няма бе, не се пуашете, аз все пак падам на мекичко. Просто ми се събраха доста неща напоследък и в комбинация с мигрената, кърменето и недоспиването от 11 месеца ми е дошло в повече. А компютърната гадина, която ми взе здравето тия дни е тази:
http://mynews.bg/bg/bookmarks/details/368. Не смея да си включа кюто да не се намърда още някой червей, че този ме извади от нерви.
Алекс, много ти се радвам, толкова е хубаво това, което ти се случва. Миналата година така се радвах на Илинка, която упорито продължава да се скатава newsm78. Добре че видях Сонка на снимка с гаджето. А от снимките с гордия татко на Емчо Бохемчо ми нахлуха едни спомени и ми стана едно такова щастливо...Прекрасни снимки и рождени дни. На мен нещо не ми се празнува. И покрай моя рожден ден винаги ме обземат такива настроения, явно се идентифицирам напълно с Калоян. Има време де, до другия месец може да ми дойде нов акъл (откъде ли?!). В момента желанието ми е само да има един ден, в който да си го гушкам нон-стоп, без да правим нищо друго. Това ми изглежда идеалния рожден ден за него.

Общи условия

Активация на акаунт