ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 148
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОРИЯ И МАГДАЛЕНА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, НЕКА ДЕТСТВОТО ВИ Е ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО РАДОСТ И ИГРИ!
[/b][/size][/color]

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЩАСТЛИВИ МАЙЧЕТА, cattt и balena!НЕКА СЪКРОВИЩАТА ВИ ДАРЯВАТ С МНОГО ЩАСТИЕ!
Честити последни месечинки на СТели Wink, Марта, Ирена и Симеон!

welcomeУСМИВЧИЦА!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 11:20 от dar77

# 211

Честит първи рожден ден на Маги на Баленка!!!Светле,за теб!

Честит първи рожден ден на Вики на Кат!!!Катче,за теб!

Честити месечинки на Стелето,Ирена,Симеон и Марта!!!http://ekrana.info/images/duffy_duck_friends.jpg

Публикувам ,че пиша от 8 часа сутринта Crazy,после ще дописвам Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 16 нови отговора.  Crazy

# 212
  • sofia
Честит първи рожден ден на нашите сладурани - Вики и Маги! Щастливо детство!

Алекс, направо настръхнах от вълнение докато те четях, препрочетох поне 3 пъти. ЧЕСТИТО!!! Ти си майка-геройня!

Нет-а ми е ужасен, никакви картинки и снимки не виждам от вчера. Много е дразнещо.

# 213
  • България
Честит Рожден Ден на днешните рожденици!  newsm59
Да ви се оплача аз-ние сме болни и двамата,току-що се връщаме от лекар,зачервено гърло и кашлица и Ади е на АБ.
Абе гадна работа,че и аз съм зле Sad.Дано само скоро ни мине

# 214

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МАГИ...  bouquet МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ИГРИВИ ДА СА, ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ЧАРОВНИ.....  newsm59
АЛЕКС....ЧЕСТИТО И НА ТЕБ,много се зарадвах ,лека бременност и здравичко бебче на финала...  bouquet
Нели...дано се оправите по-бързо и болестите...ВЪН.. smile3513

После ще дописвам...че мойте бебки са гладниии.... ooooh!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 12:26 от бубето 29

# 215
Леле, да не зачезна значи. Ще каже човек, че бременността се предава по въздушно-капков път. Много се радвам на новините. Съжалявам, че зачезнах внезапно, но...се разправях с болници. Официално обявявам, че ще си ходя дебела, защото диетите са ми противопоказни. В петък стигнах до болница, след като припаднах вкъщи. Уплашихме се да нямам пак мозъчно сътресение, както преди години, но твърдата ми глава този път е издържала на удара. В интерес на истината се изплаших много, защото в четвъртък бяхме сами с Калоян, когато съм се сгромолясала на паркета. Като отворих очи, видях шишчо надвесен над мен. Дотътрил се беше на дупе и се бореше с кърмаческия сутиен Crazy. Всеки с приоритетите си.
Другата причина да липсвам е, че през последната седмица прихващам де що щъкат компютърни вируси.
Искам да честитя всички рождени дни, които пропуснах, преди да ми е гръмнал нета (червеят, с който се боря го блокира по някакъв начин и трябва да рестартирам час по час). Сега ще се върна да ви проследя какви сте ги сътворили. Няма да ме има пак известно време, ако гръмна. Моля, спазвайте си реда за забременяването, карайте по списък.

# 216
Нямам много време , защото се приготвяме за излизане , но не мога да не реагирам след поста на Мама Пух.
Пух, пази се, много неприятен инцидент си имала. . Сигурно ти се струвам като някоя стара свекърва , но си мисля , че много се натоварваш .Намали малко темпото, може би по този начин ще успееш да контролираш и мигрената. Царят има нужда от здрава майка.
Аз изчезвам да поръчам торта , че Големият празник наближава. Трябва да заведа кака на английски и да купя лекарства на мъжо , че се разболя от бронхит.

# 217
Чара исках да те питам нещо./ аз нали дочитам по малко от изписаното/ Доволни ли сте от тази къщичка за игра /предполагам, че е ваша/? Кръстника има желание да подари такава на Плами, но пък на мен ми се струва, че е малка още за такава. А и с мястото съм кът.
Леле Пух настръхва ми косата.

# 218
Леле....Пухи,недей така,пази се повече,изследвания няма ли да направиш да разбереш причината за главоболието...
А като си помислих ,че си била и сама с Калоян...... ooooh! Дано не се повтаря повече...Никога... Hug

# 219
Ей Пухче, много лошо това. Защо си припаднала, здравичка и си? И аз все се притеснявам като съм почти по цял ден сама с Пламен, да не ми стане нещо, че докато ме намерят, горкото ще ореве орталъка.
Мерси на всички за поздравите и пожеланията. Да ви се връщат.  Mr. Green Hug  bouquet
Терминът ми е 04.09.2009, тъй че Троли скоро ще се видим и в другата темичка. То и в многодетни майки ще трябва да се запиша, да видя как се справят хората.
Честито на днешните сладки рожденички и месечинковци.

# 220
  • България
Леле Пух...много гадно Sad и на мен ми се изправиха косите като прочетох.Дано не ти се случва повече Praynig.И наистина спри диетите Stop.Аз така като не ям по цял ден и започва да ми се вие свят и да ми причернява,за това все гледам да похапна нещо,макар и малко ама да не е без хич

# 221
  • велико търново
усмивчица е галеното име на мойта втора дъщеря теди на 11мес.,а първата ми дъщеря е на 7години и се казва нели.бебочка се осмихва на всеки затова започнах да и викам така.а кака и е дивачка като момче е буина и много преказлива не млъква и за секунда.на кратко толкоз за сега чао че теди се наспа

# 222
Честит рожден ден на Вики и Маги. Много хубости им пожелавам в живота.     bouquet

# 223
Пухи,ако си почнала Дюканската ,в ударния период мигрените са често срещани,защото мозъкът гладува за въглехидрати и не се оросява достатъчно,а твоята мигрена,доколкото знам е почти хронична и затова ти препоръчвам да се откажеш от този режим(както и си направила вече)Здравето е над-всичко,особено в твоя случай,накарала си момчето да се самообслужва,а това е неприсъщо за царете,на тях трябва да им се поднася Laughing,а не да си търсят яденето по земята Mr. Green
Майтапа на страна-пази се! Hug

Пък и да ти кажа аз си те харесвам такава Peace

# 224
Еления исках да ти кажа, че на тази снимка много ми приличаш на една моя дружка. Само да изнамеря снимка и качвам веднага. Не са точно тези, но все пактук и
тук /булката съм аз/Утре ще си кача точната снимка за да се види приликата по-доре. Wink

Общи условия

Активация на акаунт