ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 152
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Извинявайте, че нахълтвам така в темичката Ви. Искам да поздравя balena и малката й рожденичка с празника им днес. С нея лежахме около седмица в Патологията и остави мен страхотни впечатления.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАГИ!!! ДА СИ ЗДРАВО, ЩАСТЛИВО И ПОСЛУШНИ ДЕТЕ !!!
СВЕТЛЕ, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ЗА ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ !!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ ВЕЧЕ СЛАДУРИ!!!

Още веднъж се извинявам, че така нахълтах  Hug

# 196
  • Варна
Честит Рожден Ден малко със закъснение на Мартин, Андреан, Пламен, Янина и дон Тино!

И Честит Рожден Ден днес на Вики и на Маги!

Да са много здравички и весели!

Мили мами това е за вас:

# 197
Айдееее и аз в редиците на бременелките без да съм заслужила Shocked Сенди, мила много би ми се искало, но моят корем... "е пълен с кокали и крем"  Mr. Green поне засега... Алекс, честито и на теб, много хубава новина! Обаче май има епидемия....   Laughing newsm78

Честит рожден ден на Маги и Вики!!! Да растат весели и здрави! bdbaloni baloni happy bd hbday baloni

Момичета, направих албум "365 мига" за ежедневните снимки не бебоците http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008/sets/72157612955334831/  Ако някой не може да влезе в профила, да пише на лични на мен или на Драгончето.

Троли, за снимката с черния фон използвах едни рефлектори 5 в 1 на Dynaphos за фон (всъщност черния рефлектор използвах) а светлината е от прозорец. Снимката е шопната обаче.  Wink

Вал, слънце, ще те снимам и теб и малкото Въче и голямото с огромно удоволствие, ама вие пък не идвате по срещите!  Naughty

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:11 от Асол

# 198
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАГИ И ВИКИ!
НЕКА РАСТАТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЧИЦА И РАДВАТ МНОГО СВОИТЕ РОДИТЕЛИ!

Леле, добре че ме поправихте момичета, голям срам smile3532. Уж бях в кондиция след гостите, но после решихме с мъжо да си допразнуваме и  Wine Glass.
Асол, да знаеш че има някакво врачкуване в моето объркване Whistling.
Днес в 10 очаквам втория тур, но със същата торта. Момичета колкото беше красива, толкова беше и ядлива. Никой не повярва че е домашна торта Whistling Признавам това момиче за майстор, а Анди колко торта оплюска Whistling
Чара, страхотни снимки а Камен е вече едно голямо момченце Hug

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  ПЛАМЕН , ЯНИНА , ТИНО, АНДРЕАН И МАРТИН- ДА РАСТЪТ ЗДРАВИ И ПОСЛУШНИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ДНЕШНИТЕ , ПРЕКРАСНИ РОЖДЕНИЧКИ ВИКИ И МАГИ - МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ ДА ГИ СЪПЪТСТВАТ В ЖИВОТА!

Алекс, заслужаваш цялото щастие на земята- поздравления!

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 13:18 от Камчи

# 200
Честит рожден ден на принцеса Маги и принцеса Вики!
Да са много здрави,весели и щастливи дечица!

Честит празник и на Баленка и Кат  Hug

Честито и на рожденниците на 25,които не успях да поздравя вчера  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Анди,Пламен,Тино,Марти и Янина - всиако най-най хубаво в живота за напред мили деца !

Алекс,честито и за двете хубави новини   bouquet Много се радвам  Hug Hug Hug

# 201
  • София
Честит Първи рожден Ден на красивата Вики! Нека е безгрижно и палаво дете! И нека после стане отговорна и грижовна и да радва мама и тате до дълбоки старини Hug!
Честит Първи Рожден Ден на хубавото Маги! Желая й прекрасно детство, щастливо юношество и спокойни старини Hug!
Честито на месечинките днес    bouquet Hug
Таня, тортите са разкошни! От къде ги поръчахте? Аз се замислям вече, защото макар и да се каня да не празнуваме, както си трябва, то на детето ще поръчам хубава торта да го отбележим тук семейно! За сега гледах "Двете фукли" и "100 грама сладки". А Камен и Георги са толкова хубави и са ми такава слабост, ти си знаеш! Не се давайте на чуждите моми. Ние другия път няма да пропуснем и ще си отстояваме позициите Wink Laughing
Ей, хора това с бременеенето става истерия:))). Мисля, че Пухчето не е бременна, Асол също (Сенди Wink ), но тя си призна и без бой hahaha, а за Сенди да си казва, но мен не ми се видя толкова почерпена, както Кас казва Laughing, даже си е в много спортна форма Grinning, така че ако е така да си каже. Но, иначе с тези предположения съвсем ще объркаме честитките Crazy Joy
Златомирка, страхотни снимки, страхотни модели! Вие със сестра ти сте една красота, огрявате всичко, ей! Аз отдавна се каня да ти кажа, че Илианчо страшно много ми прилича на брат ми като бебе и ми е много миличък по този параграф Heart Eyes Hug...отделно, че откъдето и да го погледнеш си е страшен сладур! И сега какво, какъв ще става последно, нещо не разбрах кое е първото, което е хванал?!
Отивам да се боря днес с документалното уреждане на прехвърлянето на майчинството на майка ми

# 202
Честито на днешните рожденички-ВИКИ на Катт и МАГИ на Балена!
Мили майчета ,да са ви живи и здрави децата и само радост и усмивки да ви носят! Hug

Слънчице,благодаря,че се сети мила Hug Hug Hug
ето и почерпката за последната ни месечинка,ехххх,скоро време и ние ще имаме ден-ден! Blush

Да ви е сладко!

# 203
  • Пловдив
Каттт,Честит Рожден Ден на прекрасната ти

Виктория

Нека расте здраво,послушно и слънчево дете!

Баленка,Честит Рожден Ден и на твоята гразиозна

Маги

Честити месечинки и на тези,които празнуват!

Алекс,много се зарадвах на тази новина.Честито от все сърце

Сенди,Сенди Laughing

# 204

Честит Рожден Ден на Вики и Маги.Много щастие и весели игри.

Честито и на вчерашните рожденици-Тино,Андреан,Пламен,Мартин и Янина.

Това е за мамите

Честити месечинки

А това е за вчерашната ни месечинка.

Честито и на Алекс за   

Добре дошли на новите мами   bouquet

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 10:42 от memo1982f

# 205
Еленито,да ти е много здрава,безаварийна,палава,танцувална и всичко друго най-на приказната Стела Хубавела Laughing
Ама с това gydi
Също честити месечинки и на Симеон,Марта, и Ирена Grinning

# 206
  • София
Здравейте!
Честити ходещи крачета на всички, на които не съм честитила! Да ги водят все напред!  bouquet
Много хубави снимки! Hug За тортите, нямам думи, толкова са вкусни! Heart Eyes А малчовците са прекрасни!  bouquet
Честит Първи Рожден Ден на Вики и Маги! Да са здравички и палави! Hug  bouquet

Честити Месечинки! bouquet

Ефросинка, аз съм поръчвала и от фуклите и от стоте гр., много са добри. Също така залагам на Лагуна и на Неделя! Hug

И аз тръгвам по задачи, че май и аз ще съм скоро от работещите! Wink

# 207
  • Бургас
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ВИКИ и на МАГИ.Нека бъдат много весели,здрави и жизнерадостни деца.

Сенди снимките са страхотни и малкия мъж голям сладкиш. Heart Eyes
Чара мерси  Hug (ти си знаеш) Камен изглежда като едно голямо дете,много ми е сладък.
Ефросинка Мерси за комплиментите  Heart Eyes Той хвана първо четката за зъби ,дъвка я дъвка и после взе фотоапарата.
Кас мисля, че не си приличаме със сестра ми. newsm78
Честити последни  месечинки на Стелито ,Симеон ,Марта и Ирена.

# 208
  • велико търново
здравей те.искам да се включа и аз в тази тема,но не зная как да се запиша.моита малка сладурана Теди    е родена на 21.02 2008год.помогнете аз съм новак.благодаря

# 209
  • София
здравей те.искам да се включа и аз в тази тема,но не зная как да се запиша.моита малка сладурана Теди    е родена на 21.02 2008год.помогнете аз съм новак.благодаря

Ето, вече се включи. Добре дошла!  welcome Ще те добавим на първа страничка! Peace Разкажи повече за теб и бебо!

Общи условия

Активация на акаунт