ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 171
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Ето мама Пух залипсва пак и си имаме още една бременна мама Grinning
Алекс,Честито мила и за двете новини! preggo married Много се радвам за теб Hug Hug

Embarassed И аз пропуснах одеве  Embarassed-Честити ходещи крачета на Боби!
Честито и на месечинките!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 22:23 от adi_v4

# 181
[b]Февруарче,годиначе става за,подарък братче и сестриче получава [/b] Laughing
Е новото предложение от мен Mr. Green

Пухи,наистина вече дълго време липсваш,отчети се мила,болна,здрава,ако трябва само две думи напиши...Как е Калоянчо? Rolling Eyes

# 182
Смятам повече никъде да не забягвам  Naughty Имам чувството, че ако ме няма още ден, два, ще ви намеря всички до една бремени hahaha hahaha hahaha Много сте, силни сте Hug Hug Hug
Алекс99,  много се радвам за теб мила! Ти го заслужаваш, както е казала Голдънчето Peace

Честит рожден ден на батко Пламен, дон Тино, Андреан, Мартин и Янина! Дечица, желая ви много здраве и весели усмивки Hug

Софиянки, хубава срещичка сте си спретнали Peace Асол, шапка ти свалям newsm20 Уникални снимки smile3509

Въчко Божкова, слушай сега какво ти предлагам: ти закърпи вече финансовата криза във Френско, сега можеш да се прехвърлиш в Холивуд! Да спасиш и тяхната криза със сценаристите smile3523 ВръхТа на сладоледа си слънце  mrstraetz
Иначе в затънтеното странджанско село Момина църква (обхвата и на 3-те GSM оператори беше тука има-тука нема) панаир нямаше hahaha То хора няма, камо ли панаир Joy Но пък си имаха ТОВА. Искам да ви кажа, че такъв кулинарен маратон отдавна не бях преживявала eat Wine Glass. Беше си истинско кулинарно издевателстване, само и единствено с домашно пригорвени ястия. Включая и моята торта, която така и не снимах. От 3 часа вече съм само на чай, а утре ще включа и чистата минерална вода  hahaha  Ужас, освинихме се за 24 часа!

Бубе, как си? Обещала си ми нещо, и си го търся като бащиния Hug

Нели  welcome

Абе хора, я си признайте коя от вас е направила снимки с моя фотоапарат, когато се видяхме в СФ newsm78 Сега ги виждам - качих ги от ТУК нататък

И друго щях да пиша, ама виното ме държи още....

# 183
  • Бургас
Алекс, много хубава новина.Браво на вас за двете решения който сте взели. newsm10 newsm44Ичестити ходещи крачета !
Нели  welcome
А сега обещаните снимки.

# 184
Алекс99, не можах да се сдържа-честито за прекрасните събития, които ти се случват..Дай, Боже, всеки му, дет' се вика...  bouquet
Злати, ама страхотен е Илианчо, а със сестра ти-снимката, където заедно духате свещите-уникална е просто..И дори и числата са еднакви..Пу, пу, страхотни мацки....Скоро те чакаме и тебе в редиците 2в1, а защо не още едни близначки в рода ви Wink
Мойта дъщеря категорично отказва да стане кака-събужда се всяка вечер в 11ч и беснее до към 1-2ч.Какъв секс, какви 5 лв. #Crazy А на всичкото отгоре и през деня почна да спи по 1 час и толкоз...Аааа, ще й спирам кафетата Joy
Лека и спяща за вас- Ей я, наспа се вече, почна купона ooooh!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 23:03 от yzida

# 185
Златомирка,много хубави снимки Hug
Роси,аз що не го знам това село? newsm78
Обаче и ние сме минали под дъгата,и наще са 2 броя дъги,много забележително явление Grinningцъкицъки сигърно затова ми прави деня толкова цветен Mr. Green

# 186
Елени, ами защото пиле се намира почти до турската граница - нали писах - дълбооооока Странджа  hahaha Е, виж къде е ТУК

Мдааааа, и нашите бяха 2 - те нашите са вашите де, ама аз докато изляза да ги щракна, и едната избега Joy

Златомирка Hug

Отивам да направя познатото движение от 24 часа насам - търкууууууул  Joy

# 187
Хи-хи,вече ми е ясно Embarassed,обаче нашите дъги са августовски Laughing,днес не съм гледала  из облаците Laughing

# 188
  • София
Докато не е станало утре Grinning

Честит рожден ден Тино, Пламен, Андро, Янина и Мартин Grinning Мили дечица, да сте живи и здрави, да радвате мамите и татковците си, бъдете щастливи и големи късметлии Grinning

На Борис честити крачета Grinning

Златомира, мнооооого сте готини Grinning

Алекс, мила Алекс, желая ти щялото щастие на света Grinning

Ние днес празнувахме пак, този път с родата Grinning В този ред на мисли ,Вал, на Георги първия рожден ден го празнувахме 4 пъти, съответно 4 торти Grinning- в самия ден, беше работен ден и си го празнувахме само ние, с бебета приятелчета, с едната рода( че другата рода беше болна) и след една седмица и с оздравелите вече Grinning Вторият и третият рожден ден- по три пъти. Сега на Камен не знам дали ще правим още един с кръстниците му, че Румен няма да го има, но... това е положението- ориенталска работа Grinning

Ще се пробвам да кача малко снимки, но съм зверски уморена, ако не ми досигнат сили- утре.

Нели, добре дошла  Grinning

Роси, аз по едно време снимах с чужд фотоапарат, гледам и от моето място е снимано, помня, че от Евелинка поисках точно заради тези кадри, ама не помня с твоя ли съм снимала, с нейния или и с двата. Дали пък Алинка не го беше взела твоя newsm78

# 189
Хайдееееее, купона приключи (за днес) Oha! Tada  costumed034  Party Time  ura и за подарък си имаме ново зъбче tooth
Ето тук са някои от снимките за повече нямам сили вече:
http://www.album.bg/vanich_ka/?upload_done=1
Алекс, честити мила Hug. Много се радвам и за двете новини, желая ти цветя и рози в живота занапред и едно прекрасно бебе Hug
Благодаря от все сърце на всички ви момичета. Прегръщам силно всички ви, наистина направихте деня ми по-прекрасен  bouquet
Мири, чудесен поздрав newsm44. В този прекрасен ден ми даде възможност да се замисля за милите спомени от изтеклата година  remybussi
П.С. Забравих бе  ooooh!, Честит Рожден Ден на дядо ти, да ти е жив и здрав Peace

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 09:23 от Сенди

# 190
  • София
Сенди, тортата ви е страхотна, рожденика- още повече Grinning

Ето и от нас снимки от днешния ден, оттук до края на албума  Grinning

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … &IMAGE_ID=129

Така и така няма никой след мен, ами я и аз веднъж първа да честитя  Grinning

Каттт, да е жива и здрава Вики, да ви слуша, да ви радва, да ви бъде голяма гордост Grinning

Честит рожден ден и на Магдалена! Всичко най-хубаво и за нея Grinning

Последна редакция: пн, 26 яну 2009, 00:22 от tchara

# 191
  • ВАРНА
Ей, Алекс, страхотни новини! Честито!
Нели, добре дошла и от мен  Hug
Сенди-мързеленди  smile3534, много са хубави снимките. А тортата на Анди е чудна!  Peace

Имаше и още, но очите ми се затварт.  Hug на всички и до утре

# 192
Ехооооооооооо Stuck Out Tongue Winking Eye,има ли някой Laughing
Май пак съм сама по нощите,ей лоши хора, един да няма да си чатим по тъмно Mr. Green
Ей Мързеленди,сър Андрю е страхотен -ама ти да не си прекалила с почерпките бе злато hahahaОсвен ако си станала от партията на Въчката и утре Асолчето каже,щрак -тракататрак,щъркел бебе носи пак Joy
Алекс е щастливката четвърта,поне засега.Тъй като гледам Пухка още е изчезнал вид,нищо чудно и други бременлийки да се появят. Hug
Златомирка,и при вас добре се е получило партито,ама ти срама нямаш ли бе жена Rolling Eyes,сакън викам уж нищо не съм пила пък двойно виждам newsm78 #CrazyДобре ,че Изидка ми изми стъклото ,че голямо мазало стана hahaha
Чара,слънце мило-направо викам да забравиш за трето,ми то в тоз ред на мисли 5 торти за първия рожден ден .... #Crazy #Crazy newsm53 newsm62 Hug Hug HugИ да знайш,като имаш много да споделиш с другарче-за тортите де Grinning,ама не се тревожи не ме е гнус от мишлета,та може и от кашкавалчето да метнеш Hug
Голди,мерси злато ,ама тц.Яж си я сама твойта,аз пак ще съм на поправителен.Тез дни ми е здраво на черешата,хахаха Роска Hug Heart Eyes, и явно съм депресарскодебелански тип.Като ми се размине ще диетствам Sick
Айде пак да си наваксам от вечерта рожденничката
Кат да ти е много ,много здраво,весело и палаво дете Вики.
И виж,като нищо може да те зарадва с прохождане на празника
[/color]
Честит Рожден Ден и на Маги!
Баленка,да ти е гордостта в дома,да е здрава и щастлива!
[/
size][/color]
Роси,де ме хвърли бе жена,много софра имало ,туй онуй-ми аз като взех да гледам,след една торта време и хом със софрата от едни стари гости дет посреща.Сещам се,че се надпреварвахме с Вал коя ще стигне първа до Бургас.Ама какво ли щяхме да ядем newsm78

# 193
Честит рожден ден и от нас с Лео на всички малки пораснали палавници.
 Тино, Пламен, Андро, Янина и Мартин бъдете много щастливи.

Сенди, страхотни снимки, но личи си, че още си в настроение. Не Асол, а Алекс ще има бебе Laughing
Алекс, честито и от мен, лека и безпроблемна и сладко бебе на финала. А кога ти е термина, може би ще се засечем и в другата отчетна темичка?

Чара, все забравям да ти кажа, че успях да намеря начин и да доставя камиончето на детето точно на деня. Много ти благодаря за всичко.  И да кажа, че Камен е страхотен и заслужава още партита..... Wink

Асол, много хубави снимки, можеш ли да ми обясниш с 2 думи как направи снимката на Лора на черния фон? А да не би случайно аз нещо да съм пропуснала ...за какво бебе пише Сенди?? Wink

Нели, добре дошла......
Ох и още имаше ама бременния ми мозък не помни до толкова, отивам да поспя, преди Лео да реши, че циците му липсват.
Лека нощ и сладки сънища от мен.

# 194
Добро утро, изписали сте сумати страници пак.
А има и страхотни новини. Алекс99 честито мила, много се радвам за вас.
Честито на патерици рождения ден на Тино, Андреан, Пламен, Мартин и Янина.
Честито на днешните рожденици Маги и Вики
Мили майчета и за вас 
Също така и на днешните месечинки Стела-хубавела /отново, но на място този път Wink/, Симеон, Ирена и Марта
А да ви кажа как в първия момент помислих, че мама Пух е бременна.
Ето мама Пух залипсва пак и си имаме още една бременна мама Grinning

Да не би аз пак нещо да не съм разбрала  newsm78
Връщам се да чета докато не съм захванала още работата.

Общи условия

Активация на акаунт