ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 184
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Добър вечер.Най-после успях и аз да се докопам до компа!
Честит Рожден Ден на Дон Тино,Андрю,Пламен,Мартин и Янина! Да са много весели,послушни,усмихнати деца.Да са гордостта и радостта за своите родители!

За вас мили майчици:

Нели

П.С. Нели и Иво е на кухня.Към 5-6 часа суче, 9-9,30 пак суче и яде попара(2сухара),13 часа яде основното от кухнята,17 часа-десерта от кухнята и към 21 часа суче!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 19:36 от adi_v4

# 166
Нели,Ави,много са ви хубави килограмите,не ги мислете Peace
Стеала,попара не иска да види,камо ли да куса Confused
Сутрин хапва бананова каша,или АМ,на обед манджа от кухнята,над вечер кремче,след баня ,на сапиване с АМ,посред нощята и давам кисело мляко,че ме мързи да приготвям АМ,а и тя си го харесва...в останалото време (между храненията)си хапва всичко каквото си намери Crazy
Резултата-на 11м.10.700 Crazy...но започна да се храни от скоро до преди 2 месеца карахме само на АМ,защото имаше нерви(може би от зъбите)сега и минаха нервите,но нови зъби още няма newsm78

# 167
  • България
Незнам вече,ама се побърквам като започне да яде и ни трябва поне час и най-лошото е че държи в устата и не гълта Crazy
А за килограмите той си имаше запаси отпреди,че тогава си хапваше добре детето,ама сега е лошо,за 2 месеца и половина нищо не е наддал ooooh!

# 168
Честит Рожден ден на  Андрю, Тино, Пламен, Марти и Янина!
Растете здрави и безгрижни! Пожелаваме Ви весели игри и безоблачно детство!
Нели, привет

# 169
Честити ходещи крачета на Боби, все напред и нагоре да го водят!  Hug
Нели добре дошла сред нас!  Hug

# 170

Честит Рожден Дан - миличък Андрю!!! Да бъдеш винаги здрав и весел, и толкова чаровен, както досега.
Честит Рожден Ден - Дон Тино!!! Бъди щастлив, здрав и много обичан от всички момичета (и най-много от мама!) .
Честит Рожден Ден - Пламко!!! Бъди много здрав, пухкав и сладък, опора на своята мама!!!
Честит Рожден Ден - Марти!!!
Честит Рожден Ден - Янина!!!

Мили мами, много радости и щастливи сълзи в този ден, който никога не се забравя.   bouquet

Прекрасни снимки, личи си че сте си прекарали прекрасно.
Нели - добре дошли с Адриан! Тук е много приятно като свикнеш. Межд. той е наборче и с моята дъщеричка - Алекс (и ние сме на 8-ми). Али тази общоприетата попара хич не я ще. Яде обаче дробени супички с хляб или сухар, ястия с ориз или картофи. Сутрин хапва бисквитена каша, или банан и задължително цок. През останалото време хапва с нас на масата, което е подходящо за нея, и между храненията хапва ябълка или друг плод (давам мандарини или портокал, банан) и цок. Но ние сме смешните 8кг. А хапва добре.

Днес взехме един подарък, който братовчед ми е оставил за Вики при моята баба: 30 книжки за костенурката Франклин, а тя (и аз също) е в луд възторг, и сега чета на двете принцеси, и те блажено зяпат в картинките.
После пак, ако ме оставят.

# 171
Честит рожден дена на Тино, Андреан,Пламен, Мартин и Янина!
Растете здрави, щастливи и радвайте всеки ден мама и тати!

Албумът със снимките от вчера е във февруарските ни албуми със заглавие Среща 24.01.2009, моля обърнете ги, на мен не ми се получава с тияв стрелки.

Асол, благодаря за прекрасните снимки!

# 172
Здравейте момичета,
много ви благодаря на всички за честитките, страхотно ме зарадвахте и разчувствахте.
Честито и на наборчетата - дон Тино, Андреан, Мартин и Янина. Пожелавам им много здраве, радост, щастливо детство и много игри.

Ние бяхме малко на Павликени, там празнувахме, но няма много снимки, защото рожденика беше малко кисел, понеже му се спеше. Утре ще си довършим празника с няколко приятели и приятелки бебешоци Heart Eyes и ще сложа повече снимки.

Ето все пак една от днес, да ви почерпим виртуално с нашата торта:

Пламчо също ходи, пуска се все по-уверено и даже днес му подариха една играчка, търкалящо се колело с дръжка, не мога да го обясня по-добре и той много щастлив си го кара. Не сме му правили още прощъпулник, но се надявам тези дни да стане.

Мисля, че този специален ден, рождения ден на сина ми, е най-подходящ да ви съобщя две много радостни за мен новини: 1. ще се омъжвам  Embarassed, мисля, че ми е време вече  Grinning, след 2 деца. Сватбата ще е на 28.02.2009, то няма да е точно сватба, а само подписване, но пак има какво да се подготвя. А втората новина е, че ще си имам бебе...  Embarassed Малко неочаквано и доста стресиращо за мен, защото си нямам идея как ще се справя с двете бебета и каката. Но таткото обеща, че ще помага повече и се надявам този път всичко да е наред. Така че стискайте ми палци и се радвам, че мога да споделя с вас, че най-после и при мен нещата са наред.

Лека вечер засега от нас.

# 173
  • София
Алекс, много се радвам за теб! Това са вълшебни новини и ти желая от сърце, всичко най-, най-хубаво!  newsm51 newsm51 newsm51 Заслужаваш го! Hug
Момичета, аз мисля, че се започна обратното броене! Blush

# 174
Честит Рожден Ден и тук на Пламен, Тино, Андреан, Мартин и Янина!
Да са много здрави и весели деца!

alex99
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще се справиш, нали ти казах. Горе главата и само напред. Много се радвам, ти знаеш! Силна прегръдка на теб и бандата! Simple Smile Предстоят ти най-хубавите бременни месеци, с бебе отвън и вътре, хихи! Simple Smile

Ние днес бяхме цял ден на гости на сестра ми на другия край на София. Видяхме се за малко със Светльо и Ками. Разнообразихме хубаво ежедневието! Ина сега спинка блажено уморена. Ще  се запътвам и аз към кревата!

Лека нощ!

Hug

# 175
  • София
Алекс, страхотноооооооо dance dazzler1  bigdance2 newsm18 Hug...браво на теб!
Извинявайте, но в предният пост забравих- честито на проходилите и честито на месечинките!
Нели, добре дошла!

# 176
Алекс,супер новина,само ако знаеш колко се радвам за теб!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 177
Чудесно, Алекс, преживяваш нещо прекрасно  bouquet

# 178
Алекс Hugстрахотно, поздравления за хубавите новини от вас!Лека и щастлива бременност, кога ти е термина?

Давайте да изписваме по-бързо тази тема, че заглавието вече не е актуално Joy

Лека,спокойна и спяща нощ!

# 179
 newsm81 newsm81 newsm81 Че хубава новина!!!!Алекс99,Браво!!!! EFP 1stroller  ura pregnantШе се справиш,щом имаш желание,всичко ще е наред Hugкажи кога да чакаме Laughingслжи си линийка Mr. Green
Честито и за решението да се бракувате-време ви е,все пак трето дете чакате Wink
Да ви призная,преди да вляза ,разглеждах албумчетата от срещите ви когато сте били леко бремени,така мило ми стана,после гледах срещите ви от вчера с бебетата....а сега и новината за 4-та мама 2в 1 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Peace
Качих още малко снимки в беличковото албумче Blush

Общи условия

Активация на акаунт