ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 180
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
 :welcome:Nelly i Адриан welcome, вие сте ни наборчета Wink, на нашата дата Hug
Дано ти е приятно сред нас  bouquet

# 151
:welcome:Nelly i Адриан welcome, вие сте ни наборчета Wink, на нашата дата Hug
Дано ти е приятно сред нас  bouquet
Дарче,как сте?Дано вече всичко е ок Praynig Hug
Здравей Нели,добре дошла сред нас Hug

# 152
  • България
Със сигурност ще ми е много приятно сред вас smile3521.Радвам се че ме приехте.Поздрави на всички

# 153
welcome Nelly.es
На рождениците още веднъж  hbday

# 154
  • София
Nelly.es, добре дошла в нашите редици!  bouquet Hug

# 155
  • Sofia
И какво викаш Ленче, ближи сол като вол... Mr. Green лигла такава!  Crossing Arms Mr. Green
Асолче, видях ги снимките вече, страхотни са, чак ми се прииска да си ми майка, честно.  Laughing
Нели, добре дошла и от мен!  wavey

# 156
  • Пловдив
Здравейте,мили момичета!

Днес и на мен ми е много приповдигнато,защото нашето приятелче Андреанчо също има рожден ден!Много ми е скъпа Ваничка и затова съм много щастлива.Нямам търпение да дойде и нашия рожден ден smile3508
Не можах да се включа по-рано,защото и дядо ми има рожден ден и бяхме на парти Laughing Mr. Green

Ето една честитка за сър Андрю Grinning

Надявам се Ванчето няма да се сърди,че я публикувам.Това някъде посредата на 1ден-1 година,малко след като се запознахме и навява много мили спомени Hug

Честит Рожден Ден и на другите рожденници днес

Тино-Бамбино,русия сладур,майка му да го нацелува много
Пламен-хубавецът
Мартин и
Янина

Нели,добре дошла сред нас,дано ти е уютно и да не се притесняваш да пишеш Hug

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 16:50 от Mirkam

# 157
ВАЛ...какво става със животинките в парка.. Mr. Green Дай да ги пазгледаме..като сме по-свободни... Hug

Здравей и от нас..НЕЛИ..Ще видиш колко е задружно между февруарсите мамчета..

За всички останали....много любов и щастие.. Mr. Green

# 158
  • Пловдив
Дар ,надявам се ,всичко при теб да е наред Hug
Видях те на балкона Wink

# 159
  • sofia
Докато не са ме погнали, че пак съм пред компа...
Честит първи рожден ден на милите ни февруарчета - Тино, Андрюшко, Пламен,  Марти, Янина! Щастливо детство ви желая, мили дечица! Честит празник, скъпи съфорумки!

Нели, уелкъм, при нас определено е весело. На мен ми харесва, иначе май щеше да ми е много скучно и да съм го забравила отдавна този подфорум.
Хубава вечер!
ПП - На мен вчера нито вино ми се падна, нито бира... То явно заради това детето спа доста по-спокойно. Mr. Green

# 160
  • София
Честит Рожден Ден на скъпият ни Дон! Да е много здравичък и да е гордоста на мама и тате винаги! Heart Eyes Hug

Честит Рожден Ден на Анди Heart Eyes Hug! Нека винаги да се грижи за мама и да я прави много щастлива!

Честит Рожден Ден на Марти Hug Heart Eyes! Безгрижно детство му желая и да всичко да му се отдава лесно в живота!

Честит Рожден Ден на Пламко Heart Eyes Hug! Нека бъде здрав и силен, за да е опората и нежността за всичките си любими жени и най-вече за мама!

Честит Рожден Ден на Янина!

# 161
Касче и Mirkam Hug,благодаря, че питате. Но и аз все още незнам. Трябва да се консултираме със специалисти, а трябва и да изчакаме, за едното поне 3 седмици още.

# 162
# 163
  • България
Момичета,да ви питам какво хапват вашите деца?Ади е на тема попара за обяд,не иска друго и незнам как да му пробутам зеленчуци и месо,не ги иска под никаква форма Rolling EyesУжас с това ядене ме побърква вече.Добре че поне АМ-то си го пие сутрин и вечер,на обяд попарата и следобяд малко каша,а и плод някой път хапва и това е.То и за това е 9 кг. ooooh!

# 164
Нели,Мони е на детска кухня.Сутрин суче като се събуди,после към 9,30 закусва- попара,кук-кус,овесени ядки+плод или плодово пюре.Обядва към 13 часа с основното от кухнята,после суче преди да заспи.Следобяд си хапва кремче,кисел или грис пак от кухнята,към 20 часа супа с едно сухарче и преди да заспи суче.На 11 месеца беше 8 600 Rolling Eyes,иначе добре си хапва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт