ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 174
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Честит Първи Рожден Ден на Дон Тино, Мартин, Пламен, Андреан и Янина!
Да сте живи и здрави мили дечица, пожелавам ви детство изпълнено с много игри и веселие!

Днес няма да чатя, обещавам  smile3505  Mr. Green обаче Асолче, снимки няма никакви, влизах, излизах, с парола, без парола, стана течение само, но снимки не видях, поправи се веднага!  Laughing
Сенди, тортата ви е разкош просто, вече лигите са ми до пода, това ме подсеща да питам Чара защо всеки ден нова торта поръчват, онази с мечките оправихте ли я вече?
Усещам, че днес ще се нахраня виртуално, тъй като вчера някак не можах реално, понеже пратих мъжа ми да купи нещо за ядене, че в хладилника беше бяла тишина и му казвам да вземе нещо готово ако иска, ставам да погледна какво е купил - един хляб и бучка сирене. По едно време ми подвиква от кухнята "Да дойда ли да гледам Ева да станеш да сготвиш?", отговорих му да се заеме той с прехраната за вечерта, тъй като на мен явно ми липсва въображение и не мога да измисля точно какво мога да сготвя с бучка сирене и 1 хляб, та днес ще си хапна от вашите гозби, благодаря!  Laughing

Дез, сега и вашите снимки разгледах, да качиш и клипчетата, като гледам бащата се радва повече на тортата от колкото Емчо.  Laughing

# 136
  • Sofia

Честит празник на Андреан, Тино, Янина, Пламен и Марти!

и на техните мами и татковци

Вал, там са си снимките  newsm78 опитай пак.

# 137
Честит Рожден Ден на Янина, Дон Тина, Мартин, Пламен и Андреан!
Желая им многа здраве, щастие и усмивки.

А това е за всеотдайните мами:

# 138
Asol,прекрасни са снимките!
Честит първи рожден ден на  Дон Тино, Мартин, Пламен, Андреан и Янина!
Нека бъдат здрави и щастливи деца!
   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    bouquet   bouquet
   bouquet        bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
      bouquet    bouquet    bouquet     bouquet    bouquet    bouquet
Вал,вчера хляб и сирене...
Мини през Редутската тема и днес ше е Хляб и сол
А утре може само сол Mr. Green

# 139

Честит рожден ден на Тино, на Марти, на Пламен, на Анди и Янина! Нека бъдат весели и послушни. Много здраве и успехи! Честит празник, мами.
Милена, великолепни снимки, поздравления.  bouquet

# 140
  • Варна
Честит рожден ден на Андреан, Тино, Янина, Пламен и Марти!

А това е за мамите.
Всички снимки са страхотни.

# 141
Честит рожден ден на Анди,Тино,Пламен,Марти и Янина!!!Мили дечица,бъдете винаги усмихнати,много здрави,весели и щастливи!!!
За вашите красиви мами

Честити ходеши крачета на Боби!!!Все напред да го водят!!!

# 142
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  АНРЕШКО, ТИНО, ПЛАМЕН, ЯНИНА И МАРТИ!НЕКА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ,ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО.

# 143
Вал, поправих си, пробвай сега - http://www.flickr.com/photos/fevruarki2008 Избрах Боби за лице на албума, надявам се никой няма нищо против. Така или иначе иконката може да се сменя и ще я обновяваме периодично.

Забравих преди малко да честитя ходещите крачета на Боби. Добре че не проходи вчера да комплексира пълзящите набори. Mr. Green

# 144

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНО,ПЛАМЕН,АНДРЕАН,ПЛАМЕН,ЯНИНА И МАРТИН...НЕКА БЪДЕ НЕЗАБРАВИМ ПРАЗНИК,ДА СА ВЕСЕЛИ ,ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА...

Браво Асол... newsm10...Страхотни снимки и ...моделите също... smile3501

# 145
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНО,ПЛАМЕН,АНДРЕАН,ПЛАМЕН,ЯНИНА И МАРТИН!

Нека растат усмихнати, здрави и игриви.

Асол поздравления за снимките, не знам с какво се занимаваш, но си личи че имаш усет на професионалист. А с какъв фотоапарат снимаш? Аз покрай мъжа ми се запалих и аз по снимането.

Сенди знаеш къде да си поръчаш торта, поздравления за избора. Пепи е голяма майсторица.

Борис беше доста превъбуден на рождения си ден, може би от многото емоции, внимание, много хора. Имаше общо три торти и съответно три партита. За градината, за приятелите и у дома с бабите. Ето тук има малко снимки  http://picasaweb.google.com/mariana.zlatanova/tgFHxD#

Аз пак по диагонал четох, пусто време все го няма.

Много благодаря за поздравленията за рождения ден на Борис.

Чакам снимки от рождениците.

# 146

За техните мами
Чудесни са снимките от срещата ви...Браво на професионалиста Асол!
Дез,Естрела прекрасно парти сте си спретнали....

# 147
ЧРД Анди, ЧРД уважаеми Дон Тино, ЧРД Марти, ЧРД Пламен, ЧРД Янина!

Снимките са страхотни. Изкарали сте си чудесно!

# 148
 baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МНОГО УВАЖАЕМИ ДОН ТИНО! baloni
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПРЕКРАСЕН АНДРЕАН! baloni
 baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПУХКАВ ПЛАМЧО! baloni
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАРТИ![/color]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЯНИНА!
[/size][/color]

БЪДЕ МНОГО ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ, МИЛИ ДЕЧИЦА! ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕКРАСНО, НЕЗАБРАВИМО ДЕТСТВО!
[/b][/size][/color]
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАЙЧЕТА - ГОТИ Hug,СЕНДИ Hug,АЛЕКС Hug,lidia_dimitrova i sisa8102

Асол, снимките са просто прекрасни, страшна си Hug

Честито на Боби, за новите придобивки, със здраве да си ги ползва и само напред да го водят.

Касче Hug, честито за апарата, безброй прекрасни моменти да запечаташ с него!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 13:14 от dar77

# 149
  • България
Здравейте момичета  bouquet!Все ви чета и много ми се иска и аз да се запиша при вас.Синът ми се роди на 08.02.2008 в болница Токуда-София,казва се Адриан,роди се 3,360 кг. и 49 см.За сега има 7 зъбчета и сме в очакване на осмото,тежи 9 кг. и е 78 см.Още не ходи,а и няма признаци да проходи скоро Crazy,за сега това вместо запис.
Много ще се радвам,ако ме приемете сред вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт