ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 172
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
Златомирка,предлагам ти да открием общ кабинет,мойта и тя ще е зъболекарка LaughingЩе правим конкуренция на Изидиния мъж,и ще лекуваме,лакомите февруарчета,които ядът шоколад Laughing
Готи,понякога за нещо истинско не са нужни много хора,а малко и истински като Татяна и семейството и HugРадвам се,че в крайна сметка си доволна и щастлива HugДай един силен ГУШ на Дона Hugи целувка по челцето,но като заспи,че по сладко Heart Eyes
Кокомания,плийс,качи снимките некъде другаде,че и на мен не ги отваря Praynig,апък ми се ще да ви видя на прословутата среща Grinning
Еми,ти пък що не можеш да гледаш клипа newsm78 то верно малко бавно зарежда...но си заслужава Blush
Голдънче,извинявам се за изкушенията Blush изобщо не съобразих за дюканския отбор,простете ме Hug,При нас торта не остана,бабата мина на нощна проверка из хладилника,след нея мъжо,той пък оставил едно малко парче,викам си сакън,утре няма да е прясно и дайййй ooooh! измуахме всичко Embarassed
Но ако ми дойдеш на гости,за теб лично бих спретнала една Hug

Голдънче, много телеграфно си тези дни, все готвиш, все струваш, все около печката се въртиш, да не обърнем брояча на линийката на края.  Mr. Green

ШШШТ! Пепел ти на езика!Тя Голдито е стриктна Wink
Е,не е истина колко публикации имам днес ooooh!,требе да го запишем некъде Mr. Green[/color]
Миркам,айде ще правим тройна стоматологична коалиция :mrgreen:
[b]Кокоманче[/b],сега ги видях,Блгодаря! HugАма,настоявам да знам чии са тез крака с късата пола,еххххххх,искам и аз Tiredще ида да кажа на тортата,дала ме разбере и спре да ми се пльосва на гъзо и бедро Crossing Arms
Асолче,метни ги засега в зоната,да са по-достъпни за нас,пък после където решите Peace
 newsm78 Що се цитирах бе хора? newsm78
май требе да си легам Laughing

# 121
  • Sofia

Сядам няколко пъти да пиша и спирам.  Confused

Готи, много ми е познато как си се почувствала и Чара също. Случи ми се на рождения ден на Ники преди няколко месеца, когато тя покани 15 дечица, а дойдоха само 3. Приеми, че често човек прави едни планове, а се случва съвсем друго.  Heart Eyes  Важното е, че Дон-а е бил доволен от празника.

Момичета нека проявяваме малко повече ТОЛЕРАНТНОСТ И ТЪРПИМОСТ, ако можем. Тук сме се събрали хора разни. Както каза Вал цял кокошарник. Не е възможно всички да се харесаме, но и да се водят словесни престрелки също е безсмислено.
Всеки родител мисли доброто на детето си. Никой не прави нещо със съзнанието, че вреди. Децата ни също са различни. Ето моите три по нищо не си приличат като бебета.
Всички тези пререкания най-много да откажат една част от хората да пишат и четат тук, а според мен това ще е минус. Тук можеш да намериш ценна информация, както и много безумия. Кое ще приемеш и кое не е въпрос на лично решение. Всеки има глава на раменете си.
Споделяйте  и нека който иска и смята че може да е от полза да вземе отношение, ако ви е от помощ чудесно Grinning, ако ли не действайте по своя интуиция.
И друго си мисля напоследък без да визирам никой конкретно. Има разлика в начина по който  възприемаме написаното тук, а също така и в мястото което заема форума във  всяка една от нас. За някои това е просто чат, за други полезни познанства, за трети приятелства, за четвърти почти семейство. Желая на всички да станем повече от семейство. Hug
Нека си помагаме кой с каквото може и да се радваме на децата си, защото скоро няма да ни остава толкова време за това.
        Лека нощ на всички.

Дано утрото е по-мъдро от вечерта.

# 122
Отговарям на Миленка (Asol) - направила съм акаунт във www.flickr.com, името е с поща fevruarki@yahoo.com, а паролата е като за албумчето в Зоната (който не знае да пита на лични). Миленка - действай душицо.

Момичета нека проявяваме малко повече ТОЛЕРАНТНОСТ И ТЪРПИМОСТ, ако можем. Тук сме се събрали хора разни. Както каза Вал цял кокошарник. Не е възможно всички да се харесаме, но и да се водят словесни престрелки също е безсмислено.
.....
И друго си мисля напоследък без да визирам никой конкретно. Има разлика в начина по който  възприемаме написаното тук, а също така и в мястото което заема форума във  всяка една от нас. За някои това е просто чат, за други полезни познанства, за трети приятелства, за четвърти почти семейство. Желая на всички да станем повече от семейство. Hug
Нека си помагаме кой с каквото може и да се радваме на децата си, защото скоро няма да ни остава толкова време за това.

Камчо
- Благодаря ти за думите, много от нещата които съм мислила, и които не съм могла да изразя качествено.   bouquet Дано наистина утрото да е по-мъдро.

# 123
Готиии,ами честито ти оцикляне тогава  Mr. Green Май,си поизхабила повечко нерви и притеснения покрай рожденния ден на Дон-а и затова те е позабравил!Много се радвам че въпреки всичко,празника е станал фантастичен и ще ти остави незабравими спомени! Hug Hug HugАз обаче ще изчакам,до утре и тогава ще му честитя! Heart Eyes
Асол,на драго сърце бих направила,ама не таз вечер че нета ми е ужасеееен и ако не са ме изпреварили утре,ако ми остане време ще направя.

Лека вечер на всички!

п.с.Дракончето ме е изпреварило!:D

# 124
Срещата наистина беше страхотна. Радвам се, че се видяхме и запознахме с мамите, които не познавах досега. Ей, ама то с татковците било супер, те гледат децата, а пък мамите си клюкат  и си пият спокойно кафето. Качих малко снимки, но моля , който може да ги обърне, защото аз нещо не успях.
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 7138&offset=0
 Отивам да лягам, защото съм скапана

Лека и спокойна нощ!

# 125
Ееееееееее браво,дойде ред и аз да седна днес пред компа Mr. Green

Сядам няколко пъти да пиша и спирам.  Confused

Готи, много ми е познато как си се почувствала и Чара също. Случи ми се на рождения ден на Ники преди няколко месеца, когато тя покани 15 дечица, а дойдоха само 3. Приеми, че често човек прави едни планове, а се случва съвсем друго.  Heart Eyes  Важното е, че Дон-а е бил доволен от празника.

Всеки родител мисли доброто на детето си. Никой не прави нещо със съзнанието, че вреди. Децата ни също са различни. Ето моите три по нищо не си приличат като бебета.
Всички тези пререкания най-много да откажат една част от хората да пишат и четат тук, а според мен това ще е минус. Тук можеш да намериш ценна информация, както и много безумия. Кое ще приемеш и кое не е въпрос на лично решение. Всеки има глава на раменете си.
Споделяйте  и нека който иска и смята че може да е от полза да вземе отношение, ако ви е от помощ чудесно Grinning, ако ли не действайте по своя интуиция.
newsm10  202uu
Права е Дракона,всичко което аз не съм могла да напиша-но съм мислила....

Еленийка  Joy попиках се от смях.Да взема и аз да отворя хладилника и да почна да говоря на храната newsm78
Кокомания,на 3г6м ми е Карина,ама тез бисери ми ги точи от яслата още.Та затуй винаги казвам ,че са благословенни родителите дето децата им проговарят по-късно.А да знаеш,че без да съм те виждала веднага те познах.Ей таз кръв вода не става,тамън на Мечевата приличаш.Може да е малко ама качествено.Да я напрегръщаш от мен като я видиш Hug
Голди,да вземеш да ми оставиш половин торта ей NaughtyДа не се разправяме после Grinning
Асол,ами честито непълнолетие Grinning Да знайш ,че ще сме дружки в младостта тогава-и аз не съм от кредитираните.А на момата със зелените чорапки да и кажеш да си ги пази,че като я видя първо от там ще я захрускам Hug
Въче,кви съвети даваш бе мила?Ти да не посънуваш че разголваш гръд публично,и реши вече и мъжката артилерия да пробваш.Ама да не тормозиш г-н Божков,на Еми мъжо ще репетира Joy
Готи,не тъжи,болно ти е на теб-на Тино не му е пукало от това колко хора е имало,а колко се е забавлявал Hug
Чара и за теб се отнася мила,а пък за тортите какво викаш newsm78,какъв бил пълнежа  hahahaАйде чакаме следващата да видим.И с разрез ако може.Тя Миркам днес ме довърши от сутринта,белким ме върнеш към живота hahaha
Златомирка,ами айде честито ви Трио зъболекаротехници че и междуградски картел ще правите Joy Hug
Айде таз вечер ще се хоризонтирам до де е време и аз,че станах на сомнамбул тез дни Hug

Денил,ще си дойдем на думата.Те татковците са безценен кадър,стига да не знаят предварително предназначението си  hahahaЗа обърнатите снимки,ще ти кажа какато и на мен ми отговори Въчката едно време:Знам как да ти помогна с обръщането,ама обичам и мога,да си въртя главата и няма hahaha Hug

# 126
Ето и видеото. Има още едно клипче, което вече нямах нерви да чакам да се качи. Но и това мисля, че е достатъчно.

Денил, албума ти е личен и май си копирала линка, докато си била в акаунта си Simple Smile

Кас, непременно ще я напрегръщам , стига да се видим, че ние уж в един град живеем сега, ама се срещаме на високосна година Simple Smile

# 127
Момичета, беше страхотно днес. Пак ще повторим Wink

# 128
  • ВАРНА
Добър вечер от мен! Днес нямах никакво време да надникна тук, добре, че съм нямала  Whistling, поне споровете изтървах  Laughing Mr. Green. По този повод не ми се коментира много, но да си кажа. Най ми е добре като пропусна това, което не ми е удобно. Нито се нервя, нито засягам някого. Но, хора, тук сме  събрани толкова различни нрава, няма как да сме единодушни, колкото и да ни се иска.

Снимки от партито днес имаме малко, повече снимахме с камерата. В момента се качват, след това ще ви пусна линк.  -> ЦЪК И клипчета има, но са още на камерата.
Честито на рожденниците на 24
-ти   bouquet.
[/color] Мая Борис
Златомирка

Чудесни снимки и клипчета, разгледах всичко.  Peace
Много сте писали днес, докато ви прочета ми се приспа ужасно, все пак е 00:30. И в този ред на мисли вече е 25
-ти.

Честит Рожден Ден на:[/color]
Дон Тино Анди
Пламен Мартин
и Янина

Емо днес реши, че ще се сополиви. Та ми е хремав, очите му стоят насълзени. Гадна работа, дано успеем да пресечем болестта  Praynig.
Нека да завърша поста си с две мили снимки.

Емо на 1 годинка и 1 ден Емо на 1 ден

Приятни сънища   bouquet

# 129
Ей на тва му се вика късмет.
Първо да поствам след невероятния Емо преди и след Heart Eyes Hug
И Второ,човек един път да рече да си легне "днес",и те да дават по Нова "Град на ангели"-е ми не става туй чудо newsm78.Обожавам го тоз филм.
Та тъй,то нали вече нарицателно-спете си не ми пречите Grinning
Ама в тоя ред на мисли Бени да не се простудиш горе на балкона hahaha,ела да се посгреем дружно Hug
Е не че и от снимките не си личи ,че сте си изкарали забавно,ама друго си е като ги видиш как щъкат насам натам.Супер е забавно,кой пълзи,кой върви,кой зад кончето си крий... HugСтрахотне сладури,страхотни мами,страхотни крака в черна поличка Wink,и страхотен тати /поне във часта в която краката му са в/у пързалката а главата нейде долу,да не си помислите нещо неправилно сега Laughing/.
Дез,ама и при вас голяма веселба е била.И да знаеш едно ,че Емчи е направо гооооооолямо момче,ами и на теб добре ти стои розовата шапка Hug.Ама честно по едно време вече мислех,че хоп и на третата снимка ще ти носи чехлите. hahahaЩото така си ги строила,че аха и той в редица Heart Eyes Ако ви кажа ,че мойте двете изобща не си приличат като бебета и сега,а като гледам и Емо и Любашки с дългите опашки,опс Люко-сори Мим Joy,направо не мога да повярвам-сякаш изобщо не са се променили физиономийките им. Grinning
Ей все забравям да ви се похваля,тризнаците дето се родиха на бабинден в Майчин дом са ми градски,ин витро бебоци.Да са живи и здрави за радост на мама и тати  Thinkingто май и на цялата рода,че с 3 наборчета бая купон ще пада.
Тъй,ами дойдохме си вече на думата Laughing
Честит Рожден Ден на Дон Тино,
да е много здрав,все така дяволит,весел и мноооооооого щастлив!

Честит Рожден Ден на Сър Андрю,
от здраве и щастие да не се отърве,и приятели безчет във игрите да брои!

Честит Рожден Ден и и на Пламен,
да е все така любовта на мама,много здрав и усмихнат!
[/size][/color]

Честит Рожден Ден и на Мартин!

Честит Рожден Ден и на Янина!

# 130
Първо,да почна с честитките-
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на ТИНО,АНДРЕАН,ПЛАМЕН,МАРТИН И ЯНИНА!Да сте много,много щастливи мили дечица.Безгрижно детство ви пожелавам!

Да се похваля-тази вечер Борис проходи,т.е. отпусна се и тръгна съвсем сам,даже навъртя около 100-тина метра.Тази вечер ни дойде на гости сестра ми и донесе котката си,та,Борис като го видя това коте и хукна след него,забри що е това шубе от раз Mr. Green

Срещата беше страхотна.Много се радвам,че се видях с момичетата и Борис с децата.На него обаче му беше още по- хубаво.
Съжалявам само,че си тръгнахме толкова рано и много ми се иска скоро време пак Wink.Сега ,ако не оклюмам съвсем ,ще кача и снимки.

Ееееееееее браво,дойде ред и аз да седна днес пред компа Mr. Green
Ееееееее браво,цял ден какви ги вършихте бе,на чат гледам сте го обърнали с Вал,Изидка и Голдънчето.Не те е срам тъй да говориш Naughty Mr. Green

А вие като си говорите за винце,аз да си призная,че вече почти всяка вечер си сипвам по едно мартини или водка EmbarassedНещо ми е много нервно EmbarassedА пък вие си пийте винцето,ама то сокче туй Mr. Green

Дез,страхотен купон!А,снимките от 1 ден и 1 гдина и 1 ден са направо разкошни!

[/b]

# 131
Честит рожден ден на вчерашните рожденици Мая, Борис и Златомира! Пожелавам им всичко най прекрасно!

Честит рожден ден на днешните пухчета, любимия ми дон Тино, Янина, Андреан, Пламен и Мартин!
Нека растат здрави, щастливи и безгрижни палавници, нека усмивки озаряват лицата им и любов сгрява сърцата им!
Мили майчици, за всички вас с много обич  Hug

Кас честито фото, много приказни моменти да увековечите с него!
Един призив, само от добри чувства, тъй като ако някой ме беше бутнал мен на времето да се замисля щях да съм благодарна. Вместо маргрин ползвайте за децата си масло, не че маслото е съвсем истинско, то кое ли днес е, но поне не е вредно като маргарина. Ако напишете в Гугъла "маргарин вреда" ще излезе много инфо, ако ви мързи да четете, просто знайте че няма нищичко полезно в него, даже вреди доста и на деца и на възрастни.
 Peace
Много готини снимки  Hug

# 132
Добро утро милички! Благодаря ви за страхотните пожелания Hug

Днес точно в 09:05 се появи моето слънчице на бял свят. Благодаря на господ от цялото си сърце за този ДАР!
Ето, че докато се усетя и мина първата година от съвместното ни съжителство с малкото човече  Много ми е трудно да повярвам, че се роди едва преди година - все едно цял живот си е бил при нас. Искам да си му пожелая да ни е жив и здрав и много усмихнат.

Почерпете се момичета
Hug Hug Hug
Честит Рожден Ден и на Дон Тино, Янина, Пламен и Мартин!
Нека растат, здрави, усмихнати, весели дечица и нека носят много радости на своите родители!
Алинка, Драгонче - Благодаря ви много момичета Hug Hug Hug. Мами с големи сърца  bouquet
Момичета, много ми е превъзбудено Heart Eyes. Чакам рожденика да стане и да бъде намачкан и изяден Mr. Green
Хайде по-късно или утре пак ще се включа. Още веднъж на всички празнуващи днес желая весел празник!!!

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 07:51 от Сенди

# 133
Честит Рожден Ден на Андреан, на Дон Тино, Янина, Пламен и Мартин! Да са много здравички и весели дечица!!!

Качих малко снимки от срещата, но във Снимка, че и във Фликър, и в Зоната нещо не става  Tiredhttp://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=334028

Хайде заповядайте и в новия албум! Албумът е публичен, така че кажете ако искате да го направим личен... newsm78

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 09:23 от Асол

# 134
  • София
Добро утро!
Честит Първи Рожден Ден на Кристиян, Мартин, Пламен, Андреан и Янина!

Ели, няма страшно! Peace Вече съм свикнала и не ми прави впечатление, та нали това е изпитание на волята! Hug
Касандра hahaha, чака те половин торта. Hug
Снимките са страхотни!  bouquet Добре сте си изкарали на рождени дни и партита!  bouquet А първите минутки са.....незабравим момент за всяка от нас и оставят трайни чувства! Heart Eyes
Ставам, че излизаме! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт