ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 170
  • 304
  •   1
Отговори
# 105
Их, бе, Ел и Касандро

# 106
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, БОРИС И ЗЛАТОМИРА! newsm59

Момичета, днес си изкарахме много хубаво на срещата. Гала, още веднъж специални благодарности за добрата организация.  Hug Следващият път дано повече мами дойдат с малчуганите и срещата да не е на маса, а в залата с играчки. Simple Smile Коси и той си е изкарал хубаво и каза, че ще се радва и друг път да присъства на нашите събирания.
Ето малко снимки от днес : http://tedy06.shutterfly.com/390

Изида, категорично съм ЗА първата снимка. Simple Smile

Кас, твоята Карина ще ме разбие. Simple Smile На колко е години, че толкова хитро и на място ти е отговорила?  Rolling Eyes

Еления, хич не ти требе пълна промяна. Simple Smile Мъжът ти сигурно не иска и да чуе Simple Smile

East_light
, никой не е казал, че си лоша майка. Сигурна съм, че се стремиш да направиш най-доброто за детето си.  То вече човек не знае кое е вредно и кое не. Когато ние чакахме обрива на Йоана да се появи, майка ми също видяла в интернет подобни постове и ми се обади да ми каже, че тя не го е правила с нас, ама явно е масова практика и ние да сме опитали. Тогава й отказах под предлог, че ако се появи обрив, няма да знаем дали е от шарката или от някаква алергична реакция към виното и до там приключихме.
Тъй като в интернет се публикуват какви ли не съвети и мнения, и не една неопитна майка използва тази информация, затова е хубаво когато се публикува нещо да го правим отговорно и ако смятаме, че нещо не е правилно да изразим своето мнение. Затова не се сърди и не приемай лично критиките.
Аз за разлика от Ефросина, не съм чела толкова задълбочено и нямам наблюдения над твоите постове, но ми направи впечатление, че даваш на детето си филийка с пастет. В което реално няма нищо лошо, но ако е домашно производство или поне знаеш източника на суровината. По принцип пастета се прави от черен дроб, а там се съдържат най-много токсини от смески и разни химически добавки, които се дават на животните. И ако желанието ти е да се храните здравословно, може би не е добра идея да се дава често. Аз лично дори и избягвам да го правя. Предполагам, че ще погледнеш с насмешка подобно втеляване. Аз лично също не обръщах внимание на различните Е-та и здравословно хранене беше за мен мръсна дума, но откакто забременях, реших че съм отговорна за храната която приемам и съответно давам на детето си.  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

# 107
  • sofia
Изидка, права си, просто се поставих на мястото на Гала, та си изказах мнението и я подкрепих! Нищо лошо мисля не съм направила, и не смятам, че като "обсъдихме" темата за срещите темата е отишла в някаква друга посока.
А относно втората ти забележка, ............ имам си мнение, но няма да го кажа, някои хора обичат само хубави неща да чуват, истината не винаги искат да е погледнат в очите. А пък аз ти благодаря, че ме изкритикува, хубаво е на човек понякога да му кажеш  и твоето лично искрено мнение. Ако преценя може нещо и да променя. Wink
Само аз ли не мога да ти видя снимките? За какво става дума?

Срещата днес беше много приятна, радвам се, че ви видях, момичета. Чакам и другите със снимки, Коко от твоята страница компа ми направо блокира.
ААА, за малко да забравя, КАС - честито, ей това вече е друго нещо. Радва ми се така окото.
Еленийка, радвам се, че прощапулника е минал добре. Сори, но не мога да гледам клипа.
Ийст Лайт, прави каквото сметнеш за добре! Все пак това е форум и всеки има право да си изкаже мнението!
Въче, та в тази връзка, ами то и ти даваш алкохол, бре душо. Ами клеевата тинктура е прополис в спирт! Wink
Аз пък да си призная - срам не срам - си пийвам по една чашка винце или биричка почти всеки ден. Embarassed

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 19:16 от emi_bademi

# 108

Аз пък да си призная - срам не срам - си пийвам по една чашка винце или биричка почти всеки ден. Embarassed
Бързо, бързо да я убием с камъни #2gunfire Joy...
Шегувам се разбира се, няма лошо-и ние сме хора....
Снимките ги махнах-ще се регистрирам в мъжки форум и там ще ги пусна, че вие сте много сурови Joy
Ел, много се смях на вашия прощъпулник. Ще видим ние Киара как ще се справи на 4 февр. А четката за зъби си е страхотен избор-гладна няма да остане....Мъжо тайничко се надява малката това да хване, даже специално чене за повода бил измислил... Crazy
Отивам да къпя...

# 109
  • Sofia
Аз се чудя защо детето ми е толкова неадекватно  Mr. Green ми то капка по капка вир прави!  Laughing
Еми, аз се надявах на снимки с новото ти фото, обаче виното снощи ти е дошло в повечко и си забравила апарата.  Mr. Green
Все се каня да ти кажа, че една приятелка се записа на курс фотографски, беше много ентусиазирана първите дни, но след това започнали да им обясняват нещата в дроби и нещо и утихна ентусиазма, та днес си е купила професионален апарат и надъхано ще снима.
И гледайки всеки път размазаната снимка в подписа ти се каня да ти кажа, току виж и ти имаш желание за обучение, мога да разпитам и за подробности.
Изидко, ти къде ги пусна тез проскубани снимки в кокошарника бе душицо, верно ходи се пробвай при татковците, там на ръце ще те помъкнат.  Laughing

# 110
Здравейте мами, не ми се пишеше, защото нямах никакво настроение и желание, тъй като празнуването на рождения ден на Тино беше пред пълен провал. Най - дългоочакваното събитие след появата на моя син на този свят. В него бях вложила толкова много чувства, желания, надежди, мечтания... Убеждавах, конструирах, агитирах, подтиквах, наставлявах, давах нареждания, изпълнявах премислени неща и накрая имах чувството, че за миг светът рухна, когато разбрах, че гостите на партито ми няма да дойдат! А какво е един рожден ден без гости - на които рожденника да се порадва и да почерпи....? Държа да знаете, че НЕ се сърдя на никой, не сме в детската градина да се сърдим. Да, стана ми болно, да, разплаках се, да, бях огорчена и се чувствах наранена, може би предадена... Да исках да празнувам с вас, защото наистина ви чувствах като моето семейство, роднински партита няма да правя....Но....благодаря на Чара, която ми вдъхна кураж и сили, подсети ме що е благородство и въпреки многото спънки на 23.01.09г. се занесохме в техния уютен и изпълнен с обич дом, за да празнуваме най - вълнуващият за мен празник! Благодаря и на единствената гостенка на партито - ИНА - която след като си взе млечната кухня, изчака търпеливо завеяния ми брат с гаджето му да се появят и да ги "ескортират" до празничния адрес! И да, празникът си заслужаваше, стана неповторим и незабравим! Надхвърли всичките ми очаквания. Каквото и да напиша, ще е скромно за фантастичните чувства, които изпитах!
Също така благодаря на Чара за дамските превръзки, с които ме почерпи. Като стъпих на неин терен и всичко си дойде на мястото, та даже и ми дойде, така, че отговарям на въпросите - не съм 2в1.
Роси, миличка, както подобава на един истински ДОН - празникът при него протича три-четири дни. Така, че запразнихме от 23.01. А аз не вяврам изобщо на разни щуротии от сорта - не е хубаво по- рано - това не е вярно - хубаво беше! Ама тя Чара ме изпреварила в обясненията!
Честит рожден ден на Златомира!
Естрела, да ти е жив и здрав първородния си!
Бебе Мая, Честито и на теб! Животът ти да е сладък като тортата
!
Валерия, почвай да честитиш на Дон-а.
Иист лайтс, не се сърди, всяка майка най - добре си гледа детето, въпреки че напълно подкрепям поста на Ефросина. Да, ние сме от тези деца, дето все още не могат да гълтат и са само на течна храна, но не съм се засегнала от изказването ни! Всяко дете е различно, ние може да проядем след година - две с тези наши темпове, но аз не бързам за никъде и съм оставила Тино сам да се развива. така смятам, че е най - добре. Ние не говорим, не показваме лампи, телевизори, не духаме свещи и не знаем на колко години ще станем, но пък си имаме други по- развити аспекти - "подреждаме" навсякъде и сме неудържими. Пиша тези редове с идеята да предовратя ако мога евентуални кавги и т.н.
Благодаря ви за чудесните отзиви за снимките от р.д.!

Чара, Тино е в чудесно здраве! Господ си знае работата! Трябва повече да се уповаваме в него!

# 111
  • sofia
Ааа, ` що ли си мисля, че ми говориш за Дуцката? Надниквам в другия хобитски форум та там е засекох и тя с моите вълнения. Та какво за тоя курс, ами и аз исках да се запиша ама нема да ме огрее. Та тя в крайна сметка какво купи? А това с дробите - най-вероятно са им говорили за скорост на затвора, или по-скоро за бленда и тя се е ошашкала, ама скоро ще им свикне.
А това в подписа - не ми се обяснява, ама ще взема да го махна. Иначе таз` моята машина има и цял куп автоматични режими - та там няма как да объркаш фокуса. Wink
Е, не, това мойто диване, види ли ме на компа, не ми говори, направо започва да се дере. Ами ставам!
Лека вечер, а пък кой знае, може после да ме огрее една чашка винце. Wink

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 22:02 от emi_bademi

# 112
  • София
Винце, винце, винце.......искам и азззззззз......... Heart Eyes, ама нЕма! Crossing Arms Роси, пий едно и за мен..... Whistling
Готи, много, много се радвам, че е било чудесно преживяване на РД, и че ти си се чувствала щастлива! Hug
Отивам да си направя Дюканска торта и засега толкоз! Whistling
На всички много  Hug!

# 113
  • София

Момичета, тортите бяха уникални! Heart Eyes Няма да Ви разправям, как ми се яде..... ooooh!

Ако си готова да прегрешиш, имаме още Grinning Да ти кажа ли каъв е пълнежът? Одеве Румен донесе и другата торта, тя е много красива, поне на мен много ми харесва, но утре ще  я покажа Grinning И от нея мога да ти запазя  Wink

Пух, дай признакна живот...

Гледам снимките от днес, приятно е било Grinning хайде, другия път и ние Grinning
Еми и на мен от снимките на Кокомания ми заби компютъра, но ги отварях с Опера, с Експлоръра нямаше проблем.

# 114
  • Бургас
Почерпка

Благодаря ви момичета за хубавите пожелания  Hug Hug Hug Hug
Днес правих и прощапулник на Илианчо той хвана четката за зъби (Ще си имам зъболекар или зъботехник).Бяхме се събрали само най-близките изкарахме си супер.Снимки ще кача утре.
Честит рожден ден и на  Борис и на Мая. newsm59  party041
А относно споровете  no недейте така всеки има право на мнение и всеки си гледа детето както смята за най-добре.
Готи  Hug Hug
Еми и аз почти всяка вечер си пийвам по една (две)чашки винце Wine Glass

# 115
  • Sofia
Ааа, ` що ли си мисля, че ми говориш за Дуцката? Надниквам в другия хобитски форум та там е засекох и тя с моите вълнения. Та какво за тоя курс, ами и аз исках да се запиша ама нема да ме огрее. Та тя в крайна сметка какво купи?
Е, защо да не те огрее, той курса е вечер, когато бащата вече си е в къщи и поема децата  Laughing от 6.30 до 8.30ч, две седмици е курса.
Връчваш на мъжа ти помпата да стимулира лактация та да не мислиш за изхранването на домочадието и смело се впускаш в дебрите на фотографията.  Laughing
Взела си е Канон 40Д каквото и да значи това, аз лично нищо не разбирам, но се надявам да се научи да снима та да може да се хвали и нашето семейство с читави снимки.

Готика, много емоции, много чудо!
Радвам се обаче, че празненството е оставило такъв траен спомен у теб, то това е важно в крайна сметка.  Grinning

Голдънче, много телеграфно си тези дни, все готвиш, все струваш, все около печката се въртиш, да не обърнем брояча на линийката на края.  Mr. Green

# 116
  • София

Момичета, тортите бяха уникални! Heart Eyes Няма да Ви разправям, как ми се яде..... ooooh!

Ако си готова да прегрешиш, имаме още Grinning Да ти кажа ли каъв е пълнежът? Одеве Румен донесе и другата торта, тя е много красива, поне на мен много ми харесва, но утре ще  я покажа Grinning И от нея мога да ти запазя  Wink

.....

Танче, още не съм готова, мила! Но наистина ще ти дойда на гости, да хапна от онази вълшебна питка Heart Eyes, от тротените ти изкушения, въобще от всичко! HugЖиви и здрави! Hug

Гледам снимките от днес, приятно е било Grinning хайде, другия път и ние Grinning
...
Да, точно така и както обичам да казвам, само да е живот и здраве! Hug
По повод на Експлоръра, аз отдавна го оставих в миналото #2gunfire #2gunfire #2gunfire. Засега се доверявам на Мозила, да видим докога обаче. Thinking

# 117
Ау, ау, ау... съжалявам, че съм ви блокирала компютрите. При мен до сега не се е получавало нито с internet explorer, нито с mozila firefox  newsm78 .
Качих снимките и тук .

Сега качвам и видеото. Coming soon....

# 118
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Еми,на мен всъщност много ми харесва снимката в подписа ти.Считам,че е много оригинално,макар и да на разбирам от фотография и незнам как си го направила.Мисля,че от теб ще стане един много добър фотограф

Изидка на мен най-много ми харесваше 3-тата снимка.Ама защо ги махна?Уж ни питаш ,пък после -нъцки,при татковците ще ходи Crossing Arms

Готи,стига не се разтройвай.Изглежда обаче,че всяко зло ,за добро и празникът ви се е получил супер.Целувки на русия Дон,а повече честитки утре баш на деня.И хайде честито оцикляне

Днес Криси беше толкова ревлив,толкова нещастен миличкия.Двата горни зъба напират и явно му е много зле.Сега се чувствам направо изтискана.Но ви прочетох с чаша бирка и си релаксирах(дам аз също ''съгрешавам''  от време на време,но пък и аз съм човек Blush)

п.с. Исках да кажа и на Еления колко хубава и е тортата Wink

А за прощапулника и ние ще слагаме задължително зъболекарско огледало(мама е стоматолог Simple Smile) ,но да видим какво ще си хареса младежа.

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 22:31 от Mirkam

# 119
Честит рожден ден на Мая, Борис и Златомира!!!
bdbaloni happy bd baloni baloni baloni

Беше много приятна днешната среща само дето не можах да ви видя както трябва от това фото Tired... ама много сладки децича и нямаше начин - трябваше да им бъдат направени хубави снимки.  Heart Eyes
Още не съм качила моите, тъй като ми се щеше да направя акаунт във Фликър, защото Снимката и Зоната много разваля качеството. Почнах да правя акаунта ама нали вече имам регистрация от същото АйПи  и ония там: "Извикай веднага майка си и татко си!"  doh  Crazy Мислих, мислих и реших да ги викна Laughing, да ама ми поискаха кредитна карта и 50 цента, за да докажа че съм възрастна и се отказах...  Tired Tired Сега се замислям - по аргумент за противното - това че нямам кредитна карта явно означава, че съм непълнолетна   :mrgreen:newsm78 
Та предложението ми е ако някой от вас няма профил във www.flickr.com и няма нищо против, да направи един акаунт с нашите си юзърнейм и парола, който да ползваме всички. Ак пък не - здраве, ще ги кача в Зоната.
Драгончето току що ми писа, че ще направи профил, за което много  Hug Hug Hug

Касче, честито фото, супер е... айде де, нащракайте се с нормална резолюция!  Wink

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 22:47 от Асол

Общи условия

Активация на акаунт