ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 159
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
АААаааааа Еленито,страхотна е тортата!
И супер ме кефи надписа и шрифта му Grinning Hug
Роси,дето ходе Боси  Hug Hug Hug,айде да ти е супер почивката,или напивката Wink у туй Странджанско село.И Ако има сбор и сергия с фиби,наистина си смени работата Hug Heart Eyes

# 91

Само да кажа, че бяхте на едно село в което имахте къща със зелена ограда и ние също имахме къща там и ще излизаме на разходка, а Боби незнайно защо не вървеше нормално, а се предвижваше с кълбета на пред, Алекс тичаше покрай едни маси, а мъжа ти през цялото време ме дърпаше за ръкава и искаше да му покажа "Дисел" моторче /наблягаше много на С-то/  Laughing
Пламена си загуби и якето и жилетката на въпросната разходка и си тръгнахме по спешност, ти ми каза, че ще си на събора и ще ме чакаш до сергията с фибите.  Mr. Green
Хайде наздраве!  Laughing

Продължавай,продължавай, аз си записвам... hahaha
Сега се чудя кога ли ще дойде ред на моите цифрички да предвидиш ...Ех...лото,лото... Mr. Green

ЕЛЕНИЯ...тъкмо да попитам няма ли снимки и ти ги пусна,но гледам и ти май си била на задните маси... Crazy

РОСИ...Хайде и от мен наздраве..Весело изкарване и ...купи най-накрая на мъжът ти това моторче деее... hahaha

# 92
Ха-ха!
Вал,тортата сама я правих,не си ли личи,че не ми достигнаха пуричките и съм продулжила с бишкоти Blush,а копчетата-трошат зъби Crazy
Кас,шрифта е такъв,щото гостите дойдоха и ми трепреха ръцете Crazy
Бубе,няма ме в нито един кадър,щото аз бях зад обектива Simple Smileтова отзад русото е мама Laughing
имам вече и видео:
http://www.youtube.com/watch?v=d8G2xX4o0DI&feature=channel_page
Но преди да пуснете плей изчакайте бледата черта да зареди до край,че много прекъсва,апкъ Ютубата как яде от качеството си е друг въпрос Whistling
Малиии,днес съм много активна Embarassed

hahaha hahaha hahaha hahahaКолко смешни правописни грешки имам hahahaНяма да ги редактирам,за да се посмеете за моя сметка hahaha Joy Joy

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 17:31 от elenia

# 93
Привет момичета, благодаря ви за милите думи Hug Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЯ, БОРИС И ЗЛАТОМИРА!

Еххх, ма тези торти и питки как ги правите бе хора Sunglasses изглеждат чудесно а предполагам са и толкова вкусни Peace
Еленийка браво душа Hug
Каси, Каси Hug
Прекрасни дечица имате Hug Hug Hug
Момичета, има ли някой който работи с фотошоп от вас, трябва ми една дребна услуга за тази вечер. Оставям скайпа си: vanichka111

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 16:49 от Сенди

# 94
Честит рожден ден на мъничките ни порастнали февруарчета! Много усмивки им желая! Щастливо детство!

Извинявам се, че споменах изобщо за виното. Никого не исках да засегна. Нито да предизвиквам дрязги. Наистина да не помрачаваме хубавата темичка!

Давид тази нощ направи първото си падане от спалнята. Изплака и след това се засмя и заповтаря бам-бам  Confused  Laughing. Слава Богу нищо му няма!

# 95
  • Sofia
hahaha  hahaha  hahaha
Хванала била четката, ами то тя имаше ли възможност друго да хване те предметите и бяха раздигани и полазени от братовчеди и братовчедки.  Laughing
И щяхте да претрепете детето с тази питка, къде само пред краката и я мяташ?  Laughing
За тортата нямаше нужда да се обясняваш, казваш, че такова е дизайнерското решение и точка по въпроса, а надписа е много арт!

# 96
  • София
Еления , Стела е голяма сладурана  Grinning А питката...взех да преглъщам пак Grinning Как оформи вътрешните по-големи парчета, аз да те питам, че изглежда така доста интересно? А за качеството на клипа- като го изгледаш веднъж, отдолу в дясно се появява надпис watch in high quality, кликаш върху него и качеството става много добро.

Сенди, аз мога само да режа и да въртя снимкете, мъжо може повече , но го няма. Знам, обаче, че има много отзивчиви мами, които ще ти помогнат Grinning

Джой, Давид е пич Grinning

# 97
Ехооооооо,какво направихте днес света изписахте пак ,не мога да ви изчета Whistling ooooh!

Честит първи рожден ден на Мая!!!

Честит трети рожден ден на порасналия батко Борис!!!

Честит рожден ден на скъпата ни приятелка Златомира!!!

Кас-че ,честито фото!!! smile3509

Роси
,хубаво да си изкарате HugМного ми беше приятно днес да се видим Heart Eyes Hug
Ели,хубава тортичка си спретнала Peace..
Вал,всеки път като ти чета постовете се смея с глас сама пред компа и мъже ми ме пита има ли ми нещо Laughing Laughing Laughing Laughing LaughingАма наистина много цветно сънуваш Hug
Естрелка,страхотни торти eat,няколко пъти ги разгледах CrazyЧакаме после снимки от партито!
Краси,май третата снимка ми харесва най-много Thinking
Чара,Готи,Алинка,много са ви хубави снимките от вчера Heart Eyes
Забравих какво друго исках да напиша,но от 3 часа ви чета Grinning

# 98
hahaha  hahaha  hahaha
Хванала била четката, ами то тя имаше ли възможност друго да хване те предметите и бяха раздигани и полазени от братовчеди и братовчедки.  Laughing
И щяхте да претрепете детето с тази питка, къде само пред краката и я мяташ?  Laughing
За тортата нямаше нужда да се обясняваш, казваш, че такова е дизайнерското решение и точка по въпроса, а надписа е много арт!
Joy JoyСтига ма!Ща сабудя дятето Joy Joy
То верно малко се преби детето,но тя вече свикна Mr. Green
Ма за ония хиени си напълно права #Cussing out,ам не видя как настървено бъкаха в тортата и крадяха копчетата hahaha,е големи са начииии...после и събраха всики играчки,разделиха си ги на 4(2-та кашона с играчки)и играта беше на нея да не и дават нищо ConfusedА то Телето горкото ми се натъжи и почна милото да яде шумата на бенджамина Crazy
Чара,незнам как се получи така,и на мен ми е чудно Thinking

# 99
Честит първи рожден ден на малката сладка Мая! Да е здрава и щастлива и много да радва мам и тати.
Честит рожден ден на батко Борис и на Златомира!

# 100
Еленита,да я нацелуваш тас СтелЮта-много се смях с краш теста на дивана.Даже за всеки случай си го пуснах два пъти,да проверя да не да я хванеш втория hahaha
И докато прослушвах и старите ви записи с Ани,мойта буба хем почерпи с бисквитка твойта,хем и пописка и попя в тон Grinning
А Ави,ми така злато,вий с Роси обсъждате новите прически на Изадката онлайн-пък ний чешим езици Wink Hug
Чаре,ти недей да преглъщаш,ами стягай престилката и почвай.Скоро ще ти пробвам "Винаги става-сама става" Grinning
Джой, Joyщо досега не си казала че си Уилма от Бедрог сити hahaha Hug Hug
А то Телето горкото ми се натъжи и почна милото да яде шумата на бенджамина Crazy
Милата,да и купиш още един кашон!
Пък за тортата,да не да не се разбра кво исках да кажа Thinking.С една дума-туй дето и Вал ти е казал.Много е арт!Затова ми харесва Grinning

# 101
Нищо няма да ви показвам повече пък, нъц Crossing Arms
Големи критикарки излязохте, ааааааа ма ха Crossing Arms И аз от жени чакам обективно мнение ooooh!
Отивам в раздел татковци, да видим так кво ще кажат Whistling

# 102
Големи критикарки излязохте, ааааааа ма ха Crossing Arms И аз от жени чакам обективно мнение ooooh!
що бе,аз нали казах Peaceпоследните 2 Peace
малииии,никога не е имало толкова хора на балкона hahaha

# 103
Сакън,недей!
С тоз аватар разголен де ще ходиш при татковците само да им бъркаш мислите hahaha
С "русата на бодли" имах предвид ,че си хубава и те харесвам всякак!И с въпросните няколко,и като оранжева амазонка,и русо ангелче и така нататък.... Hug Heart Eyes

# 104
Изидка и аз съм за последните 2 ама предпоследната май повече ми харесва! Peace
Еленийка,много готина тва сТЕЛЕ,да я нацелуваш.И другия път да каниш гости дето няма да й крадат играчките! Laughing
Чара,Готи,Алинка много са готини и тримата  и си личи че сте си изкарали много весело!
Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт