ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 154
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Валерия, Валерия - след твоите сънища човек може да се попикае от смях!!! Добре че не събудих детето.
Момичета, по-кротко, не се хващайте за думите, МОЛЯ ВИ! И east_lights и Ефросинка и останалите маминки, не помрачавайте тези толкова хубави и толкова шарено-весели празнични дни с дрязги за глупости, в крайна сметка всеки сам преценява как и колко добре ще се грижи за своето дете. Без лоши чуства към никого. И аз не споделям мнението за "народните илачи" и особено такива свързани с алкохола, но не налитам да го натяквам на тези които вярват.
Обичайте се и приемайте живота по-леко.
Целувки и прегръдки.  Hug

Кас - честито ти фото! Със здраве да си го ползваш, много е хубав. Мечтая си и аз за такъв.
Бубенце, ако не си намерила снимките ето ги: http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 1&IMAGE_ID=74 i http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333521&view=3&pid=10170150

# 76
Имаш право да гледаш детето си както сметнеш за добре
    Сама си го казала!Мисля че много добре си гледам детето.Значи щом давам на детето си сладко подхождам лекомислено а?Всеки се грижи за децата си както знае,не ми се иска тука да натоварваме другите с това,затова ти писах на лични,но ти явно искаш да обиждаш "в ефир".Мисля че много майки от този форум са ме оценили(точно зареди тях се владея) Thedragonbg   го е казала много добре!

# 77
  • Sofia
Бубе, ето ги снимките.  Grinning
А сънищата хубаво, че до 2 дни ги забравям, то остана и да ги помн Grinningя, те са небивали щуротии.
Много ме е яд, че днес не можах да дойда на срещата, надявам се сте си изкарали добре.  Grinning

# 78
Имаш право да гледаш детето си както сметнеш за добре
    Сама си го казала!Мисля че много добре си гледам детето.Значи щом давам на детето си сладко подхождам лекомислено а?!
Темата нещо се е бъгнала Sick
То човек вече да го е страх да си каже мнението Confused

# 79
ДРАГОНЧЕ....отзивчива както винаги...Благодаря ти, видях ги... Heart Eyes   bouquet

ВАЛ...МЕРСИ и на теб...  bouquet И мен ме е яд ,че не ви видях на срещата ... hahaha 

# 80
# 81
Честито на рождeниците: МАЯ, БОРИС И ЗЛАТОМИРА!
Желая им много здраве и безгрижно детство.

А мама и тати много да ги слушкат!

# 82
  • Sofia
Хохохохо от къде ги намираш тез картинки бе?  Laughing
Това не е хващане за гушата, а изясняване на ситуацията ако искаш да знаеш.  Laughing
А нещо наистина стана, аз публикувах след на Бубето поста и изведнъж се появиха 2-та поста преди моя.
И Еленче  Mr. Green теб от какво те е страх бе?  Mr. Green
Добре че си смени вчерашния аватар, че щеше да видиш ти какво е това страх!  hahaha

Ади, всеки ден се каня да ти пиша и все се отнасям, докато не е свършила промоцията обаче да ти кажа, че може и от турските да се пращат, няма проблеми, каквито имаш такива пращай.
А който иска карта на Памперс да се обади в понеделник на Карт Дайрект по телефона и да си поръча, ще изпращат на всички обадили се.

# 83
:hahaha: ОК! Joy
Затварям си очите и продължавам с розовите очила Heart Eyes
Ей Изидке, Hug
Касинко,Браво за фотото Mr. Greenразучи го добре,машинката е готина и има програма за редакция на червени очи(като вкарваш драйварите в компа,се инсталира програмата на фотото ти,и от там като поровичкаш малко,ще видиш,че си имаш малък фото-шоп Mr. Green
Да не се обидиш и ти са съвета Mr. Green,аз за твое дбро щото много те обичам и да те светна Hug
----------------------------------------------------------------------------------------------
Мацки,днес направихме прощапълника,и мина добре,поканих най близките си и децата им разбира се Laughing-общо 10 души Crazyлека лудница,но весело като цяло.В момента качвам снимки и видео и ако не досаждам мога да пусна материал довечера Blush

Въче,знам аз ,че си падаш по русите Mr. Greenпо са ти на сЪрце Mr. Greenи ,нали и теб щот обичам много и си го смених,спешъл фор ю! Mr. Greenза да не сънуваш кошмараи с кучета и кучки Mr. Green
Ей,позеленях с тези зелени човечета Mr. Green Sick Mr. Green Sick Mr. Green Sick Mr. Green Laughing

# 84
Сменете темата..

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 17:36 от yzida

# 85
Еееееее браво бе,за две приспивания на децата и излязохте от нелегалност Laughing
Вал, и аз вече се чудя като момичетата-отде ти идат лудите сънища  hahaha, ама дай да водим информативен дневник,щото си е луда работа после как се реализират.
Сега остава само и Мери да каже, как Иво луд маняк на спек Леки Wink и чесън Grinning
Изида, Joy хахаха,кво ти стана бе душа -изтрещя нещо ти GrinningАз май най-те харесвам със русата на бодлички Mr. Green
Бубе,бе и аз з атеб се оглеждах-ама явно и двете сме били по крайните маси Laughing Hug
Елено мари,кажи дяволчето нови бели сътворява ли днес?И какво си хвана на прощапулника?
 Готи и аз съм в чуденка,кво стана с твоя тест?Замлъкна ти подозрително Thinking
Сенди,все забравям да ти кажа ,че направо се влюбих в заспалите снимки със сър Андрю Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 86
Изи,с последните 2 най ме кефиш,мацко Sunglasses
И аз искам пълна промяна,но не само на фейс,но и на телесата Embarassed
Кас,хвана,четка за зъби,после термометър,кредитна карта и химикалка Laughing
Може би ще стане някакво медицинско лице,доктор,зъболекар,ще се занимава с кредитни карти,а с химикала,ще пише рецепти или тлъсти договори Sunglasses

# 87
Много са ви хормоните покрай задаващите се рождени дни hahaha
Иииист лайтс, сори ама определено имаш странни приьоми Naughty Решението си е твое! Ти обаче НЕ разбра, че момичетата са повече загрижени, отколкото нападателни Peace

Касандро Стефчева, айде да ни зариеш със снимки плийййз Praynig Бубе,хвърли чифт сини очи и тук във форума Hug

Драгонче, Бубе, Изидка Hug

Вал , много пишеш от вчера бе hahaha Да не изкупи Ла редута Joy Ще взема да си сменя бизнеса - ще стана издател на твоите сънища Heart Eyes

Аз отивам на село в дълбоката Странджа. Пак ядене и пиене Mr. Green Утре ще съм като препикано мушкато!

Вий се карайте, бийте се, пазарувайте, спете, не спете.... а аз ще си поркам и ще ви споменавам  Wine Glass

п.с Бауууу Изидка, днес като те видях изглеждаше друга Joy Joy Joy Супер си мацка  Hug
Сенди, и аз така забравих да ти кажа че спящия красавец е превъзходен Hug

# 88

Апък тукповече.А клипа довечера Simple Smile
Роси,наздраве!Къде е таз дълбока Странджа,може пук да ни е на близо и да се чукнем на живо Party
Сенди, и аз така забравих да ти кажа че спящия красавец е превъзходен ! Hug

# 89
  • Sofia
Край, напикахте ме!  hahaha
Изидке, дай други, че тези са ми като 4 различни персонажа от латино сериал.  Laughing

Роси, не съм още ама закрепиха те положението и финансовата криза може да ги подмине.  hahaha
Весело да си изкараш на село в дълбоката Странджа, аз вчера на Ефросинка и разказах и тебе как сънувах, но не ми се искаше да навлизам в подробности, че вече ще ме помислите за изтрещяла.  Joy
Само да кажа, че бяхте на едно село в което имахте къща със зелена ограда и ние също имахме къща там и ще излизаме на разходка, а Боби незнайно защо не вървеше нормално, а се предвижваше с кълбета на пред, Алекс тичаше покрай едни маси, а мъжа ти през цялото време ме дърпаше за ръкава и искаше да му покажа "Дисел" моторче /наблягаше много на С-то/  Laughing
Пламена си загуби и якето и жилетката на въпросната разходка и си тръгнахме по спешност, ти ми каза, че ще си на събора и ще ме чакаш до сергията с фибите.  Mr. Green
Хайде наздраве!  Laughing

Руса ми зелена  Mr. Green приятелко, страхотна торта си избарала, забрави да кажеш, че това са истински копчета и истинска златна рибка от морето.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт