ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 130
  • 304
  •   1
Отговори
# 45
Гал, де да можех и аз да се телепортирам с децата, изобщо нямаше да се замисля и щях да се присъединя към вас Hug

Ей, момичета, искам да ви кажа че накрая АЗ ще се обидя Crossing Arms. Усещам че моето идване в СФ преди 2 седмици и импровизираната среща става причина за много недоразумения тук! Какво толкова се случи с предното събиране, че още го дъвчем, незнам... Аз определено след всичко написано се чувствам най-виновна - за това че се обадих на Голдънчето, за това че писах ЛС на Валерия, за това че се чувам рядко с Евелинар, Готика или Алинка, за това че там на място се запознах Чара , Галадриел и ЕФросинка.... Какво толкова направихме, че толкова много обидени има???? Валерия го написа още след първите сърдити постове:
Цитат
Роси, каза който иска да я види докато е в София да и пише на лични и ние нали сме от Комитета по посрещането се отзовахме веднага. 
Чела си между редовете и си пропуснала иначе не би било лошо и ти да бе дошла да удариш едно рамо със снимките, Бубе спешъли фор ю от задните редици.

Призовавам ви да престанете с тези безумни спорове, защото поставете се на мое място - дали ще посмея да се обадя на някого като дойда в СФ поради създалите се недоразумения. Или май трябва да го правя скрищом, за да не се обиди някой Sad
Хайде да заровим томахавката и да си стягаме задниците, че ни чакат купони, веселби и много рождени дни Hug Hug Hug
topicclosed topicclosed topicclosed topicclosed topicclosed

Аз си ходя солена като риба и натровена като надрусана кокошка Twisted Evil Боли ме тоз ужасен синузит, ама аз съм по инат от него и ще го преборя #2gunfire

Честит Рожден Ден на бебе Мая! Здраве и щастливо детство и желая Hug

Ийст, аз викам твоята мома за абитуриентка да я стягаш - пие вино, яде шоколад  Joy И по мъже ако тръгне - пиши я бегала  hahaha

Дар,  дано всичко е наред с вас Praynig

Абе Готи, ти защо така се ската? Тест направили си? Я бързо на отчет плийз Naughty

Хайде лека нощ от мен Hug Отивам да си взема дрогата гадна и се паркирам в леглото при мъжо Wink

п.с Утре си чакам снимките от Рождените дни днес  Naughty Чара, душо, само с една снимка ли ще минеш newsm78

# 46
Хм.....
Някакви недоразумения тука  с тази софийска среща,кой разбрал,кой не разбрал....Айде да минава,че вече...
Подкрепям на 200% Кам4о и Роси
Един съвет,що не се срещате по паркове и градинки(когато е топло разбира се)Няма да е обвързано с бройки,пари,капаро,ще сте си на въздух сред природата,далеч от клуба и светска суета,сигурна съм,че на децата ще им хареса повече,от колкото завяряни вътре в некой клуб,па макар и детски.
Това беше мойто мнение-съвет,не е задължително да го приемате и не е задължително да се обиждате. Wink Peace
Аз съм ЗА националната среща Peace,но гледам доста хора се скътават Crossing Arms
Изабелке,много хубаво,че ще можеш да отскачаш Hug.Къде ти изчезна аватара,много ме кефеше Mr. Green
Преди малко Кас ме хока,че много телеграфно съм се отчела,само с една невинна усмивка.
Истината е че на днешния празничен ден не исках да ви занимавам с мойте проблеми...,но сега пък ще ви занимавам Laughing
Днес детенце спа до късно-9ч,много се зарадвах,тъкмо се похвалих и хоп-поредния  удар в главата,този път си цепна над веждата и потече малко кръв Cry,бързо се успокои иначе,на обед лягаме да спим и не и не -1час лушкане,пеене,секлет ме хвана,развиках се ,пупнах я 2 пъти по пампата,то пъ кат ревнааа,повече от като се удари ooooh!Оставих я да прави квото иска,да играе,пък когато иска да спи,резултата е заспа в 4.30,когато трябваше да сме на детски РД на какиното чаве.Много кофти се получи.В тази връзка,макар и Роси да сложи оф топик,искам да кажа,че понякога най -неочаквано се провалят дълго кроените планове-Божа работа Rolling Eyes......
Незнам защо така си мени режима Thinkingвсеки ден различно-ден със ден -еднакъв -нама,как да се нагодя към нея,като тя е....Теле Tired
Ето да я видите с лепенка на веждата Tired

Изабелке,пак и се чете в мафиотския поглед следваща беличка hahahaнищо,че ударена,пак цял ден вършее в къщи Simple Smile
Утре ще правя прощъпулник,ето я питката по патент на Чара,с леки отклонения Embarassed

Чаре,мерси за почерпката Simple Smile,и еленчето се вижда Laughing Heart Eyes Mr. GreenДа ти е жив и задрав и малкия и големия син Wink
Ейй,начи ,хич не се олях ooooh!
Лека нощ!

# 47
И аз се наредих снимки да гледам, пък то една софра само, хапнах за здравето на Дона и Камен и ще взема да лягам, няма май да има тая вечер кино. Хайде Чара, Готи, разправяйте и дайте на мъжагите снимкитеее  Hug
Валеритта, Валеритта, хвърли на лични един скайп за зор заман дет се вика. За сичку си права, и мерси че не ми би сатъра по кифича, се пак съм във фаза мечтание, какту прозурливу спомена и ти  Wink
Аде спете бързо че съмна! Лека!

# 48
Аз да пожелая на всички 
До утре Heart Eyes

# 49
  • Варна
Честит Рожден Ден на Маечка, да е жива и здрава за радост на мама и тати   bouquet
А на Дилянка да се разписва по често , да не се спотайва Wink

# 50
  • София
Добро утро от нас  Grinning

Честит рожден ден на Мая  Grinning Да е жива и здрава, да расте умна, красива и талантлива Grinning

Ето снимки от вчерашното ни парти Grinning

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 1&IMAGE_ID=74

Тук има още Grinning

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=333521&view=3&pid=10170150

# 51
Момичета от много отдавна не съм писала, но днес си имам повод, по-големия ми син Борис има рожден ден, става на три, спретнах му една торта, а довечера ще правим и парти и ще сложа и още снимки.
Ето почерпете се

снимката е линк към албума с по-големи.

С закъснение да честитя първата година на Борис на Зузу, на Любомир на Мария, на Ивана на Джесика фреш, Самуел на Джими, Ивон на СтелиГеорги на Анели, Емануил на Дездемонка, Анна-Мария на SWEET_KISS, Камен на Чара, Мартин на lili.nik и днес също празнува и Мая на Dilianka Marinova Безгрижно детсво, много усмивки желая на всички малчугани.

Да честитя и бременните коремчета на трите мами/ макар че незнам още кои са/ Безпроблемна бременност и по едно здраво бебе на финала желая и на трите.

Вероятно е имало и именници които пак съм пропуснала и най разни други поводи, да е честито на всички.  bouquet

Довечера ако остане време пак ще сложа снимки от партито.

# 52
  • Варна
                                   Честит рожден ден на Мая.
 Това е за нея.
                                   Честит рожден ден и на Борис.
 Това за него.
А това е за мамите.

# 53
  • sofia
Честит Рожден Ден и на Мая! Да е здравичко детето, щастливо и засмяно!
Дилянка, май ни забрави?

Ех, тея срещи, тези организации?!... Роси, не го приемай толкова лично. Понякога нещата наистина се обръщат по странен начин. Галка, и аз на твое място малко или много щях да се чувствам по същия начин. Все пак тя е поела инициативата и ангажимента за срещата, и е дразнещо когато те отсвирват в последния момент - кой с основателна причина, кой не. До последния момент, да ще идвам, и ето настана време за деня, и се почва - няма да идвам... Изключвам болестите!!! И тъй като се поставям на мястото на другите хора, още като стана дума за срещата си знаех, че  може и да  отида,  но си траех - по-добре да не разчитат на мен отколкото да се откажа в последния момент.  И за националната среща - ами пак съм съгласна с мнението на Гала...  ooooh! Така че, живот и здраве, ако всичко е наред - ще мина да ви видя, момичета!  Wink

Изказах личното си мнение, дано да няма обидени, в края на краищата хората са различни, различни характери и и различно възприемане на света... понякога приемам и чуждото мнение, понякога не - ама това са си мои проблеми... Wink

И да кажа за "говоренето" при 11 месечните бебета - ами моя синковец изговаря многосрични думи правилно, "Р"то също го изговаря правилно, с две думи - комуникираме си със сложни изречения... А бре хора, какво очаквате от едни бебета да говорят! newsm78 Не се ли научихте, че децата са различни, едни проходиха на 9 месеца и половина, други ще проходят на година и нещо, едни пропълзяха, други директно тръгнаха, на едните из изби първия зъб на 3 месеца, а на другите още са в категорията "златно чене"...  Ами нормално е дета на 1 годинка да не казва думи, май не е нормално на 2 годинки?... та да не беше и по-късно... А да, и нещо което доста ме изненада, на една съфорумка имаше лого "Бате Коце е на 4 и може да чете!" - ами впечатлих се дори се  Shocked , то в тази връзка, моята щерка е ....

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 09:48 от emi_bademi

# 54
  • Sofia

Време е да ставате  Grinning

Честит Рожден Ден на Мая! 

Честито и на порасналия Борис!
            Честит Рожден Ден на ZLATOMIRA!

Чара, Готи,
големи сладури  Hug Нека да се изясним, обаче. Гаджето сме си го запазили отдавна  Naughtyоще в "Майчин дом".

И да кажа за "говоренето" при 11 месечните бебета - ами моя синковец изговаря многосрични думи правилно, "Р"то също го изговаря правилно, с две думи - комуникираме си със сложни изречения...
newsm10
Моя и преразказ прави от време на време Laughing и знае таблицата  Whistling
И аз да кажа  успокойте се има време за всичко.  Hug

Усмихнат ден!

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 09:58 от kam4o

# 55
Роси аз й давам всичко на моята дъщеря.Само не си спомням да съм казала че давам шоколад.Тя яде киндер пингуи но това не е шоколад.С пюретата и адаптираното мляко приключихме отдавна.Но най много съм щастлива от това че се научи да дъвче и си яде всичко,докато има някои деца като усетят нещо по твърдо в устата си и повръщат.Ние ядем филийки намазани с пастет,с маргаринче и т.н.Почти всичко.А виното снощи не е подействало,явно защото и дадох 1-2 капки.Валерия виното се дава и за избиване на шарката не само когато е избила.    (така съм чуваяла).честит рожден ден Мая!  Приятно изкарване на срещата днес!

Последна редакция: сб, 24 яну 2009, 14:07 от east_lights

# 56
Само искам да кажа че тази "тройка на разсъмване"  hahaha (Ина, Камен и Тино) + кафенцето на Камчо ми дойде дюшеш за събуждане! Само не разбрах какъв е този РД на Дона? Извинете, височайши Дон Тино, но вие не сте ли родени на 25 януари newsm78
Прекрасни снимки Hug Hug Hug

За останалото topicclosed

п.с Златомирка, рожденичка ли си днес? Ако е така - да си ми жива и здрава и много много щастлива  bouquet

# 57
Здравейте!
Честит рожден ден на големия Борис!
Честит Рожден Ден Златомира!
Да сте здрави!

Чара, Готи,
големи сладури  Hug Нека да се изясним, обаче. Гаджето сме си го запазили отдавна  Naughtyоще в "Майчин дом".

Joy Joy Joy Така е, няма спор. Че и дупето и изми ... помня, помня... Joy Joy Joy Joy

Ние вчера си изкарахме много хубаво. Много добре си играха децата. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Весело изкарване днес на срещата.

Hug

# 58
  • София
Извинете, височайши Дон Тино, но вие не сте ли родени на 25 януари newsm78

Понеже е Дон и трябва да му се отдаде необходимата почит- три дни!!! Joy Joy Joy

Честит рожден ден на Борис GrinningЖив и здрав да е! Естрелка, паднах- поздравления за майсторлъка Peace

Златомира, честит празник и на  теб Grinning Да си жива и здрава, всичко най-хубаво ти желая Grinning

# 59
Честит рожден ден на батко Борис!
Честит Рожден Ден Златомира!

Общи условия

Активация на акаунт