ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 186
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
GALADRIEL
, според мен няма място за сърдене.  Grinning
Този път за разлика от предния срещата е обявена и всички са поканени.  Hug Който може ще дойде.
На мен лично ми е доста далече , а каката от вчера ми е болна с много висока температура и болки в корема така, че ще пропусна. София е голям град. Не всеки има удобен транспорт. Достатъчно е просто да отправим покана и няма да има сърдити като предния път.
Аз също не знаех за срещата. Разбрах за нея по  skype и честно казано се почувствах не на място. Това беше причината да не дойда макар да ми е сравнително близко.
Тогава не казах нищо, но сега реших, че ще напиша своето мнение. Дано да няма сърдити.
Хубава вечер.

# 31
Аз няма да се меся,не съм от София и няма как да дойда,но GALADRIEL не се ядосвай мила,който иска ще дойде.Надявам се да се съберете повече и да си купонясвате.Аз тази вечер дадох на Стелито малко вино,пък да видим утре дали ще сме се опъпчили.Ако ще имаме шарка поне да избива и да минава за рождения ден.Айде лека нощ и от нас! Hug

# 32
 Tada ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН, ЕМО, АНА-МАРИЯ И МАРТИН! Много здраве и дни изпълнени с много игри, и детски смях им пожелавам! newsm59

Гала, не се коси Simple Smile. Тези срещи са за удоволствие и нямат задължителен характер. Ние сме на линия. Надявам се мъниците да си изкарат хубаво. Simple Smile  За националната среща, който дойде дойде. Важното е да е с желание и добро настроение. Simple Smile
Аз специално за предната среща по-скоро като на шега го казах, че е нямало официални покани. Simple Smile Предполагам и другите не са го приели толкова на сериозно.

Вал, да нося ли спрея за кучета? Simple Smile

east_lights , дано да няма шарка. Това с виното вярно ли е? Аз лично съм го чувала, но не ми се е струвало реално.

Момичета, вие с децата ли ще сте?

# 33
Добре дошла meg76 welcome

# 34
farf относно говоренето мисля, че наистина няма място за тревога. Давид казваше доста думички, но напоследък казва предимно ма-ма и та-те и то съвсем съзнателно.

east-lights знам го това за виното и шарката, но Стелито не е ли много малка дори и за капки алкохол  newsm78.

Galadriel не се разстройвай. Мисля, че никой не се е отказал без причина. Просто с тези малки деца и ангажименти е доста трудно за организация. А и смятам, че майките, които писаха, че не са знаели за предишната среща са се почувствали по-скоро мъничко пренебрегнати, но не е гаранция, че ако знаеха щяха да дойдат.

При нас положението напоследък е  ooooh!. Стане ли 19:00 се почва един реееев като при коликите. Само, че сега са зъби. Милото ми детенце. Но някак си сега понасям много по-стоически. Може би наистина вече съм по-уверена в себе си като майка. Но нощем е толкова тъжен малкия. Снощи е изпил 100 мл. вода наведнъж. Това не се е случвало никога. КАто се има впредвид, че има дни в които едва го карам с лъжичка да пийне. Смятам (лично мое мнение), че вече има нужда от доста повече вода, но е мноооого трудно да го накарам да пие

# 35
Ехе, чак такава драма не е, а и никога няма да забравя една мама от нас, която беше казала, че няма как да стане да се видим пред входа на всяка в удобно време за всяка.

# 36
Еее,джой чак пък толкова незнам мисля че не е страшно.Аз и дадох 2 пъти на върха на лъжичката.Докато имам една приятелка,която нейния като го мъчеха зъбите миналата година,бяха му взели едно патронче мастика  Laughing  и всяка вечер му мажеха венците.Той моя мъж много често и топи пръстчето в чашата.Ще видим какво ще излезе,другия вариант е ако някой не иска да дава вино,чувала съм за вода със захар.Също помага да избие шарката.

# 37
  • Пловдив
Ади,заповядай мила,линк към темата за  питките.  Там има много рецепти-и сладки  и солени.Дано си харесаш някоя.Аз всеки път се прекланям пред майсторството,таланта и желанието на съфорумките в готварския подфорум,да не говоря за тортената тема и тази за печивата са просто номер 1. omm.Успех!

Аз изобщо не съм ги чувала тези ''похвати'' за избиване на шарката ooooh!Ийст ,ако избие-избие,не се тормози.И другите майки ти казаха,че е възможно изобщо да не изкара сега малката шарката,ако пък се разболее,пак ще си е твоята принцеса,хем ще е оригинална Heart Eyes

Голдънче,благодаря ти за подробното разяснение за линковете преди време.Чак сега приложих знанията Embarassed

Дар,имаш цялата ми положителна енергия Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 23:07 от Mirkam

# 38
  • София
Добре дошли на новите мами! Hug
Честити ходещи крачета и на Марти! Все напред! bouquet
Лека нощ! smile3524

# 39
Честито на Емо на Дездемонка, Камен на tchara, Мартин на lili.nik и Ана Мария на Sweet Kiss!!!
Бъдете живи и здрави мили дечица, много да радвате мама и татко, кака и батко (който си има), братчета, сестрички обичайте се всички. Целувки много и весело прекарване.

Сенди - поздравления, давай в същия дух.
Честито прохождане на бебоците. Мег76 - добре дошли, Irka 7 - вие също. Много се радвам, че някои от отдавна не писали мами се разписаха пак.
Аз също не съм в кондиция нещо, зъбче ме боли  Sad . Пожелавам на болничките да се оправят бързо, всички и мами и дечица да са здрави вече, особено на РД.

Лека и спяща, утре ще се разпиша по-подробно.

# 40
  • Sofia
Червеното вино се дава не за да избие шарката, а когато вече има на лице ошарване да избият всички пъпки на веднъж, тъй като има няколко етапа на избиване на пъпките, така уж според бабите се помагало.
Друг е въпроса обаче дали ще са много или малко, Божа работа, но ако са много и избият на веднъж подпомогнати от виното, горко на ошарения както се казва.
Алкохола под каквато и да е форма си е вреден и опасен за малки деца, а и за възрастни понякога зависи от количествата.  Mr. Green
Дар, стискам палци притесненията ти да са безпочвени!  Hug
Бубе, да не пуснаха центовите цени при вас, много си се кротнала нещо и нищо не пишеш.  Rolling Eyes
Камчо, бързо да ти оздравява момата!
За кучетата не се смейте, по едно време бях решила да си купя устройството "кучегон", но ми казаха че и скъпата версия понякога давала дефекти и вместо да разгони кучетата ги привлича та си казах, не мерси да се тътря с глутница бездомници подире ми.
Хайде и аз съм ляга, ляга-спи, че днес голямо ширти-фирти му ударих.

# 41
Миркам  Hug Hug Hug Heart Eyes

# 42
  • София
Емо, да си жив и здрав, много обич от мама и тате, много весели игри ти желая Grinning

Да са живи и здрави Ана-Мария и Мартин Grinning Честит рожден ден, мили дечица Grinning

Благодаря за поздравите и искрените поженания Grinning С удоволствие ги прочетох и разгледах картинките, ще ги разпечатам, за да ги покажа някога на Камен Grinning

Ние днес си направихме едно мини бебешко парти- двама рожденика и една гостенка Grinning Мисля, че добре се забавляваха и бебетата и майките и татковците Grinning

Ето да се почерпите  Grinning
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … 1&IMAGE_ID=73

# 43
Аз малко късно,но все още днес Embarassed
Честит Първи Рожден Ден на Камен,Емо,Мартин и Ана-Мария! HugВсичкото щастие на света ви пожелавам Hug
Утре,за срещата,засега ние с Борис сме на линия.Остава 12 и 15 нали?А има ли къде да се паркира?
и т.к. аз не разбрах за какви пари иде реч,мога ли да помоля някой,който е наясно да сподели на ЛС  bouquet

# 44
Аз малко късно,но все още днес Embarassed
Честит Първи Рожден Ден на Камен,Емо,Мартин и Ана-Мария! HugВсичкото щастие на света ви пожелавам Hug
Утре,за срещата,засега ние с Борис сме на линия.Остава 12 и 15 нали?А има ли къде да се паркира?
и т.к. аз не разбрах за какви пари иде реч,мога ли да помоля някой,който е наясно да сподели на ЛС  bouquet

Не знам дали ще има места за паркинг, срещата е 12:15 ч.

Общи условия

Активация на акаунт