ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 137
  • 304
  •   1
Отговори
# 15
  • ВАРНА
Запис и от мен.
Кат, Еления,  мерси за темичката!  Hug  bouquet
Нямам много време днес, но прочетох до тук всичко.

Момичета страхотни сте, благодаря ви   bouquet! Прекрасни пожелания, Дай Боже да се сбъднат!

Днес през целия ден си мисля какво се случваше преди година на този ден, в този момент. В съзнанието ми са много мили спомени.
Ние парти ще правим утре, тази вечер ще сме с родителите ми.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 16
Честит рожден ден на Камен, Емо, Ана-Мария и Марти. Желая им едно прекрасно детство и много здраве. На мамите-честит празник!
За утре: на линия сме, само не разбрах точния адрес, бях писала и по-рано 99 или 109 newsm78 newsm78 newsm78. Това "таласъмчетата" ли са или нещо, което се намира близо до "таласъмчетата"?

# 17
Може ли и нас да добавите в списъка? Wink
Методи е роден на 06.02.2008г., тегло 3700, 52см.
За протокола Simple Smile, аз съм Мариана.
Ние все още сме кандидати за приза "Златно чене" smile3503

# 18
Честит рожден ден на Камен, Емо, Ана-Мария и Марти. Желая им едно прекрасно детство и много здраве. На мамите-честит празник!
За утре: на линия сме, само не разбрах точния адрес, бях писала и по-рано 99 или 109 newsm78 newsm78 newsm78. Това "таласъмчетата" ли са или нещо, което се намира близо до "таласъмчетата"?

Не са таласъмчетата, това е "Островът на съкровищaтa"- http://sakrovishte.com/, аз доколкото виждам в сайта го дават че се намира на бул. "Цар Борис III" 99
Ако идвате по бул. "Г.Делчев" веднага след пазара се завива в ляво и се тръгва по локалното посока ...Пирогов (например). Съвсем близо е, вижте в google.

# 19
Апропо..ние за една "смешна" съботна сбирка не можем да се съберем, а не знам за каква национална изобщо говорите.

# 20
Апропо..ние за една "смешна" съботна сбирка не можем да се съберем, а не знам за каква национална изобщо говорите.

Що да е смешна бе newsm78
Няма да забравя учителката ми по история ,винаги като "духвахме" от часа и,аз се оказвах закъснялата дето оплесква пейзажа.Та така ми се радваше милата Mr. GreenКакто и да е,като изцепеше :"И 2 души правят общество",как да и противоречиш hahaha
Нали по важното е да се съберете и да се видите,кво значение има бройката Grinning Оф ся вече не прозвуча добре,щото и пари има замесени-ама дет се вика ,нали се събирате да ви е хубаво-не се ядосвайте.

# 21
  • София
Добре дошли на новите мами!
Сенди, Честити Ходещи Крачета на Андреан! Да го водят все напред!  bouquet Прощъпулник се прави, при първите самостоятелни стъпки. Peace

# 22
  • София
Гала, аз може и да дойда без Анна. Ще видя дали има кой да я гледа по това време, че Сашо е на риба утре.

# 23

Честито дипломиране на Мария...
farf, и Киара не казва много думи-главно ба-ба и толкоз. А всеки ден се четат книжки и й се говори. Споко! После ще се молим да замълчат за малко Laughing
на новите мами...
Малко телеграфно, ама само прелитам и пак отивам да играя на криеница-новия хит  Rolling Eyes

# 24
Честит първи рожден ден на Емо,Камен,Мартин и Ана Мария !
Много здраве,щастие и късмет мили дечица!

Честит празник и на вас Дез,Чара,Суит кис и Лили !

Честити ходещи крачета на  Марти и добре дошли на новите мами  welcome, bouquet

# 25
  • София
Честит първи рожден ден на Емо,Камен,Мартин и Ана Мария !
Много здраве,щастие и късмет, весело и безгрижно детсво!

Честит празник и на вас майчици. Много да ви радват и да слушкат.

Честити ходещи крачета на Андреан и Марти. Само в правилната посока да ги водят.

За срещата най-вероятно няма да дойдем.  Cry Боби го мъчат кътниците и е ужасно кисел. Не сме за компания.
Весело изкарване и не се сърдете моля ви.
Гала, ако сте по-малко от 10бр. утре, кажи да ти пратя парички за куверта.

# 26
Супер заглавие на новата тема. Еления , и на теб май ти се отдават римите.
 Добре дошли на новите майчета. Радвам се , че има и други кандидати за "Златното чене".Не беше интересна надпреварата , както беше утъняла конкуренцията.
Отивам да къпя и да приспивам.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 22:08 от Камчи

# 27
bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАМЕН, ЕМО, АНА-МАРИЯ И МАРТИН[/b] bdbaloni
 bdbaloniБЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ, РАСТЕТЕ ЩАСТЛИВИ, ИГРИВИ, ПАЛАВИ И МИЛИ !:bdballoon:
[/b][/size][/color]
Честит пазник и на вас скъпи майчета, нека много радост ви носят прекрасните ви слънчица!
 bouquet

Благодаря ви за подкрепата милички Hug, дано всичко се окаже лъжлива тревога Praynig.

# 28
Дар, каквото и да те тревожи, ти желая да е лъжлива майчина тревога Praynig Hug

# 29

Що да е смешна бе newsm78
Няма да забравя учителката ми по история ,винаги като "духвахме" от часа и,аз се оказвах закъснялата дето оплесква пейзажа.Та така ми се радваше милата Mr. GreenКакто и да е,като изцепеше :"И 2 души правят общество",как да и противоречиш hahaha
Нали по важното е да се съберете и да се видите,кво значение има бройката Grinning Оф ся вече не прозвуча добре,щото и пари има замесени-ама дет се вика ,нали се събирате да ви е хубаво-не се ядосвайте.

А'й с'я, щото така му е думата. Парите не биват да пречат за взаимоотношенията между хората. Но някак е тъпо, на предната среща, всеки .."а защо не казахте, а ние можехме да дойдем"..всеки мрънкаше в насписаните от него постове, обвиняваше аджеба всекиго, тук няколко майки се обяснявахме като малки деца защо никой не е казал, не е написал и к'во ли не..за тези неща говоря..а парите ли..ми могат да се изядат и изпият..Не знам страшно тъпа ситуация за мен е това. Мисля повече да не го коментираме, а дали ще отида аз на евентуална среща за в бъдеще ще си помисля съвсем сериозно.Точка.

P.S
Дар  Hug

Общи условия

Активация на акаунт