ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 134
  • 304
  •   1
Отговори
# 270
Надейте така на работа съм, а плача от радост. Колегите се чудят какво става.
Мирка честито мила, нямам думи вече. newsm44 Лятото на плажа си те представям така и направо ти завидях.
Чара умори ме от смях твоя мъж  hahaha hahaha
Касче ти също с това бодене на очи с вилици  Laughing и ние сме така, но първо трябва да влезе в носа. Все бибип иска да прави.

Ави къде е бил купона мила? Изглежда ми на операта. аз съм все още в чуденка къде да направя рождения ден за децата.
Ох сега как да си събера мислите и да се мобилизирам да работя не знам. Много настроение ми създадохте днес
Бубе принцесите са страхотни.
Виждам че вечер си правите  дайте едно и насам
Едно кафе да се освестя малко.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 09:09 от slanchice1

# 271
Честит рожден ден на Симонка!

Мира,честита бременност и на теб   bouquet То верно стана епидемия  Heart Eyes Но от хубавите епидемий!
Ще стискаме палци и на теб за лека бременност и едно сладко момиченце през Септември,Октомври  Wink

# 272
МИРИ, ПОДНАСЯМ ТИ НАЙ-ИСКРЕННИТЕ СИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА БРЕМЕННОСТ И ДАЙ БОЖЕ ЕДНА МАЛКА ПРИНЦЕСА НА ФИНАЛА
Hug Hug Hug
Много съм щастлива за тебе мила, тази нощ съм сънувала, че ти бера розови цветя в една огромна градина. Да знаеш, че ще е дама този път Hug

# 273
СИМОНА..ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН...да си много щастлива ,здрава,добричка и послушна..  bouquet

Честити месечинки на КАЛОЯН и СТЕФКО...     Да са все така пухкави и чаровни,здрави  и с вечно   сияещи от щастие очички...

# 274
  • София
Добро утро!
Чара и Пух, много ме развеселихте! hahaha Hug
Изабелке, как сте вие? Ще ти звънна, а може и на скайп. Wink
Ави, страхотна е Монката! Heart Eyes Видях и Магито на Баленка и Алекс. Роси, Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Да знаеш, че ми галиш душата. Heart Eyes
Ставам, че звяра е гладен! Whistling

Честити Месечинки на Царя и Стефко!
  bouquet

Честит Рожден Ден на Симона! bouquet

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 09:44 от GoldenEyeful

# 275
Честита месечинка на цар Калоян и Стефко
Честита първа годинка на Симонка

# 276
Здравейте мацки,
Искам макар и със закъснение да честитя първите рождени дни на Мартин, Андреан, Пламен, Янина, Кристиян, Магдалена и Вики! Честит рожден ден и днешната рожденичка - Симона! Пожелавам им да бъдат здрави, веселли  и щастливи и много да радват мама и тате.
Миркам естито мила лека и успешна бременност ти желая   bouquet

# 277
  • sofia
  Ле ле, докато стане време за новата тема, то заглавието трябва отново да претърпи корекция!
МИРКАМ, ЧЕСТИТО!!! Желая ти лека бременност и живо и здраво бебче на финала!!!  Мирка, за това е този форум - да видиш, че не си единствена, че  и други има като теб, че и ти можеш да направиш нещо. Честно, и на мен преди термина "породени деца" го отъждествявах с   Crazy майка. Но, вече имам друг светоглед.  Да не кажа, че го приемам за нещо нормално, естествено  и прекрасно.
За термина, този тук на форума, показва с 2-3 дни по-рано от класическата формула на гинеколозите. Пиши си в "Октомври", да ти кажа ние тук, като последен номер, все догонвам, с първите бебчета разликата ни е горе-долу два месеца, а това си е цифра. Не че нещо важно, ама споделям.  И още една супер незначителна подробност, ама и това ми е правило впечатление, значи много старателно се честити месечинките на бебета родени на 06 февруари, особено на тези, чийто майки четат тук всеки ден и пишат - Калина, Благоева, Глокси, Мег76 - от редовни, по-редовни,а нашата се пропуска почти винаги (нарочно или не, но все пак сме много надолу в списъка). И в тази връзка да спомена мама АВИ, която винаги, ама винаги ни поздравява поименно. Hug  Не се сърдя, че почти винаги липсваме в списъка с изброените месечинковци, аз също много, много рядко честитя месечинки, но определено прави лошо впечатление!

И сега да честитя и първия РД на Симонка! Щастливо детство й желая! А пък майка й да взема да драсне два реда!

# 278
  • България
Добро утро и от нас! Hug
Честит Рожден Ден на Симонка!Да е здрава и щастлива и много да ви радва Hug
Честито и на Миркам,леко бременеене  bouquet

# 279
Добро утро Grinning
Слънчице,благодаря за хубавото кафенце  bouquet

Симонка,честит рожден ден!!!Весел празник и безброй подаръци ти пожелавам!!!

Честити месечинки на сладурковците Стефко и Калоян!!!Все така чаровни  и послушнички да бъдат!!!

Слънчице,на Операта с детския кът бяхме PeaceМного е хубаво там,просторно и обезопасено,става и за бебчета,много хубаво си изкарахме Heart EyesМони добре се справя с приборите,само че не успя да се почерпи с торта,аз си я хапнах Crazy Mr. Green
Кас,Голдънче Hug Hug
Мони ме дърпа,до после Hug Hug Hug

Еми,как да го пропусна твоето сладкишче Heart Eyes HugМисля,че както не пропускаме честитките на януарските февруарчета Laughing(и ние сме от тях),така не може и да пренебрегнем единственото ни мартенско февруарче!Много Hug Hug Hug

Хайде сега да видим днес кои ще са бременните,че докато стане време за новата темичка да е ясна бройката Laughing Laughing LaughingМони ми изгриза кабелите на копма,ставам вече Blush

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:04 от *Ави*

# 280
Малее  newsm09 какво става тук,страх ме е вече да влизам,че ще взема да хвана и аз  newsm12

newsm44 smile3501  love001Честито,Миркам,лека бременност.

Честита годинка на Симонка,много щастие и подаръци.

Честити месечинки на Стефко и Калоян

Искам да ви питам,можели шарка да започне с мехурчета,без сърбеж. newsm78  Че вчера каката имаше няколко такива по стомаха и на врата.Темп. няма.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hugна всички

# 281
  • Пловдив
Благодаря Ви много ,милички,за честитките и пожеленията smile3525.Стопляте ми сърцето.

Ванче,Изабелка,и аз имам усещането,че ще е момиченце този път.Много ми се иска и дъщеря да имам,но живи и здрави-каквото дойде.
Еминце Hug.Много пъти ,когато съм се чувствала отчаяна тук съм намирала опора,съвети,виждала съм,че има наистина и други като мен.Знам,че когато човек се мобилизира може да се справи.Сигурно ще ми е трудно в началото,но след като си създам някаква организация и посвикна малко по малко нещата ще си дойдат на мястото Peace.За записването,ами наистина реших да се запиша там ,защото иначе все на опашката,то някакси дори не ти е полезно винаги,защото видях вече и в  нашата темичка,че дори няколко дни са от значение при толкова малки деца.Прощавай за месечинката,ако съм ви пропускала някога.Аз по принцип,винаги следя и за вас,но знаеш,че понякога времето е кът и така..А бе не е нарочно Hug Hug HugКажи сега как върви фотографията?
Слънчице,дано да изглеждам така на плажа JoyАко изобщо стигна до морето WhistlingНе съм ходила от 4-5 години,аз по принцип не съм и чак толкова голям почитател в последните години-много натъпкано,дразня се да ви кажа,повече се натоварвам ,отколкото да си почина.Как издържате толкова много хора постоянно да ви щъкат из града Thinking.Обичам Велинград,Батак,Доспат-ехххх Blush и там си презареждам батериите.Миналата година пропуснахме заради Криси почивката,сега с Криси и тумба едва ли ще ме огрее.Най-много да отидем до Северна България-до Плевен,че  там мъжа ми има роднини и после може да Павликени,че там пък е мойта братовчедка,но време има,само да сме живи и здрави.

Виви,вчера забрвих да ти кажа,че снимките на Стефко в подписа ти са страхотни Heart EyesГолям сладур.Честита му месечинка.
Честита месечинка и на Цар Калоян. Heart Eyes

Честит Рожден Ден и на Симонка  bouquet

# 282
Е това се казва плодовит понеделник  Peace!!! Как ни тръгна седмицата в темичката...до неделя може да има още кореми Praynig МиркаМ, честито!!! Много лека и безпроблемна бременност ти желая!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА!!! ЩАСТЛИВО И БЕЗОБЛАЧНО ДЕТСТВО!!!

ЧЕСТИТИ ПОСЛЕДНИ МЕСЕЧИНКИ НА КАЛОЯН И СТЕФАН!!!
Момичета, възхищавам Ви се на смелостта за второ бебе на този ранен (за мен) етап. Просто шапка Ви свалям  smile3501. Аз не бих се решила....и за това в реееедките случаи когато правим Кекс със съпружието, си използваме добрите стари Дюрекс.  Обаче за Вас мамчета, много се радвам, наистина pregnant family4
Да ви кажа резултата от консулатцията в петък - 10.200 /+100/ и 78 /+1/.  Изписа ни и имуностимулант "АДЛикуид Фор Кидс".
Оффф, викат ме.........
Айде после ще дописвам........

Поздрав от нас   

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:35 от maria_m

# 283
  • Варна
Малеее епидемия  Mr. Green
Честито на Алекс и Мирка Леки бременности им желая!
Честит рожден ден на Симонка  и честити последни месечинки на Калоян и Стефко   bouquet
При нас интересно няма. Малко по малко се блъска и пада Ники, даже за момента нямаме нито една цицина пупу  Mr. Green Минаваме на втора група кухня за храната, че първа му омръзна  Whistling  Готвим се рождения ден  Heart Eyes

# 284
  • Sofia
Сега признайте чий мъж мина през темата и си изтръска гащите ако обичате!  Mr. Green
Те такава зараза другаде няма, сериозно ви казвам, тези които им е рано ще влизат да пишат само след като са си изпили противозачатъчните, обаче Миркам, много се радвам за теб!!!  Hug Hug Hug
Пожелавам ти най-леката бременност на света и едно/две розово/и вързопче/та на финала!  stork-girl  stork-girl  Laughing както дойде!  Hug

Честит Първи Рожден Ден на Симона!  newsm59 newsm38
Да е здраво, щастливо и много весело дете!

Честити месечинки и на двамата дундьовци Стефко и Калоян!  Hug
Еми, сега като се замислих съм повече от сигурна, че не е било нарочно /понякога скрола на мишката забива в най-неподходящия момент  Mr. Green/, но наистина прави лошо впечатление и е дразнещо, не си го слагай на сърце за ден ден-а ще си бъде само ваша тази дата!  Hug
Бубе, разкошни са!  Heart Eyes Heart Eyes
А на първата малка снимка даже и си приличат  Mr. Green, на Вяра тази шия не е от туршия, нали, сладурки!  Laughing Hug Hug

Мемо, може, те първите по корема избиват обикновенно, ще я засърби на по-късен етап.
Леко ошарване ви пожелавам, да минава и да заминава безпроблемно!

Общи условия

Активация на акаунт