ФЕВРУАРЧЕ папа торта с крем, а три майки са ни с бременен корем!

• 13 128
  • 304
  •   1
Отговори
# 285
Бубе, разкошни са!  Heart Eyes Heart Eyes
А на първата малка снимка даже и си приличат  Mr. Green, на Вяра тази шия не е от туршия, нали, сладурки!  Laughing Hug Hug

Kакви туршии,какви 5 лева.... #Crazy Аз и преди ви казах ,че е 12 500 кг, ама ..няма кой да го прочете.. Crazy
 Като си играя с нея ,после все едно съм била 2 часа на фитнес.. ooooh! Здрава и жива да ми е , на татко си се е метнала... Hug

# 286
Мирка, честито мила, вече знам какво е. Желая ти лека бременност и каквото щъркелче си пожелаеш на финала. И аз съм се нагласила за розово да та видим. Ще се подкрепяме и помагаме взаймно, февруарките не се изостаставят в такива хубави моменти.   bouquet  Hug

Ние още не сме казвали на роднините, че и те кои знае как ще ни омърморят - "в тези трудни времена как ще се справите... бъра-бъра" и други такива. Аз знам, че ще ми е трудно, ама пък е такова щастие тия мънички крачета насам-натам.

Да споделя малко снимки с вас от вчерашното ни допразнуване на рождения ден. Някои може да ви се струват повтарящи се, ама такъв ни е фотографа, като забие на копчето, не можем да го спрем.
http://www.alex99.snimka.bg/album.php?album_id=334815

Лек ден на всички.

# 287
  • Sofia
Задобряла си с фитнеса явно в едната ръка Вяра почти 13кг в другата Вели 11кг и Вики ако ти се мята на конче на врата за заякване на вратните мускули просто те признах. Laughing
Само дето, знаейки ти килограмите се чудя от къде ги намираш тези свръх сили, да не си от Криптон, някоя далечна роднина на Кларк Кент случайно?  Laughing

Алекс, страхотен джентълмен ти е Пламен!  Hug
За снимките...някой вика повтарящи се, то ако ги пуснеш на бързи обороти, късометражен филм ще се получи.  Laughing
Тази серия с наведената поза докато я изгледам и ме стегна кръста жестоко, а за вас не знам.  Mr. Green
Доти, Карина ти е прелестна, няма такива други пленяващи очи!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 11:43 от Valeria

# 288
  Сигурно има нещо Вал ...Супер гърл съм аз ... Joy
Виж какво фото и направих по Коледа на ..ВЯРА...познай коя съм аз.. hahaha

Последна редакция: ср, 28 яну 2009, 22:27 от бубето 29

# 289
Ехааа....на всяко влизане във форума - по една бременна мама....страхотни новини.
Мила Миркам, желая ти безпроблемна и лека бременност и едно прекрасно пухче на финала.

Честит рожден ден на Симона! Прекрасно детство и желая! 

Честито и на днешните месечинки!   

# 290
  • София
Страхотен бебевалеж ще има! Мири, толкова се радвам за теб! То, този великолепен генофонд трябва да бъде възпроизвеждан Laughing, демек като правите такива хубави деца, как да спрете до тук Heart Eyes Hug
Старата ни тема ми навя много спомени, страхотно! Аз в началото само четях и с трепет си чаках цикъла (имах 2 отрицателни теста). После се потвърди и набрах кураж да се запиша, виждам, че е чак на 5-та страница Rolling Eyes..еееееееех!
Алекс, забили сте най-якото гадже Heart Eyes Laughing
Я, кажете сега бременните, как се чувствате- спи ли ви се, гади ли ви се, по-тежко или по-леко е от миналия път?
Честит рожден ден на Симона  bouquet
Честити месечинки Hug Heart Eyes на двамата красиви мъже Hug Hug Hug

# 291
  • велико търново
вчера ви писах и ми отговори GOLDEN EYEFUL ,че ще вмъкнете и мой та Теди в рождениците за
м.февруари , а не я виждам на първа страница.моля отговорете  ми.благодаря.  честит рожден ден на всички рожденици и от мен .да се живи и здрави и много послушни бебето        

# 292
Здравейте! Мале откога не съм влизала и направо не мога да повярвам колко новини съм пропуснала!
Първо ще почерпя /на патерици/ за рождения ден на Мая:

Искам да благодаря на всички за пожеланията! За мен най-важно е да е жива и здрава /поне аз това й пожелах/.
Честито на всички рожденици които съм пропуснала тези няколко седмици. Бъдете много здрави и палави, пък мама и татко да му мисляк как ще се оправят!
Честит рожден ден  Симонка!

Честито и на всички бременни мамчета! Пожелавам им лека бременност!

Е, вече мога спокойно да отида да почета всичко което съм пропуснала.

# 293
YSMIV4ICA,добавих ви на първа страничка PeaceПиши само колко кг и см е родена Теди и термина си Peace

Аз съм Ави Wink,после ще оправя номерацията на първа страничка и ще добавя новите бременни мамчета Heart Eyes
Надявам се никой да няма нещо против Hug

# 294
Миркам и аз като теб не съм по блъсканицата в града. Предпочитам на тихичко в гората до реката. тук съм в трети месец с Пламена
мъжо в реката А тази година не пропуснахме и Плами/на пет месеца/ да заведем там цък и цък
И моя мъж е от Плевен. Лятото сматаме да правим кръщенето на Пламена на Троянския манастир и ако сте на гости в Плевен може да се видим.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 13:49 от slanchice1

# 295
Тъкмо щях да пускам нова тема,но тя Ави се е заела вече   bouquet
Ако ти се занимава може и да махнеш номинацията не Ева за Златно чене  Mr. Green
Най-накрая и проби първото зъбче.Отпаднахме на крачка от финала,успех на останалите борещи се  bowuu

# 296
  • България
вчера ви писах и ми отговори GOLDEN EYEFUL ,че ще вмъкнете и мой та Теди в рождениците за
м.февруари , а не я виждам на първа страница.моля отговорете  ми.благодаря.  честит рожден ден на всички рожденици и от мен .да се живи и здрави и много послушни бебето        
И аз така.И Ади не е добавен,защо така  Rolling Eyes

# 297
Nelly.es,сега ще добавя  и Ади Peace Hug

# 298
  • България
Много благодаря! Hug

# 299
  • ВАРНА
Страхотни новини, Мирка, честито мила! Лека бременност и от мен, и прекрасно здраво бебче ти желая!
Честит Рожден Ден на Симонка!

Много се радвам, че настроението в темата е на 6.
Пухи, много неприятна случка си преживяла.  Hug Не го допускай отново, моля те!
Бубе, на тази последната Коледна снимчица Вяра ми прилича на котенце! Сладурки  Heart Eyes!

Ходихме вчера на консултация. Тотала е: 10,100кг /+200гр/ и 74см /+2см/. Аз все си мисля, че е малко повече на сантиметри, но .... да е здрав е най-важното.
Ние с Емо сме болни, хванали сме някакъв вирус, той е по-добре от мен, поне не му личи. Има хрема и покашля от време на време. Аз съм и с температура дори, не мога да си стоя на краката, гадна работа.

Общи условия

Активация на акаунт