НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 063
  • 305
  •   1
Отговори
# 15
айде и ний на хорото Simple Smile

# 16
Като сме тръгнали и аз в кюпа  Peace,че после зор насмагам
Тони   bouquet  bouquet  bouquet

# 17
 newsm68 една чудесна песничка, щурче ми подари, щурче ми подари, хем хубава, хем лесничка, хем става за игри newsm68

# 18
 newsm30
newsm68 една чудесна песничка, щурче ми подари, щурче ми подари, хем хубава, хем лесничка, хем става за игри newsm68
rotfImao

# 19
един бърз запис да ви намирам

много сладко заглавие  Hug

# 20
И аз да се запиша  Mr. Green Между другото от сума време гледам старата тема и се чудя що така никой не пише  Joy Ех, съвсем изглупях значи  Mr. Green

# 21
запис и аз

някой знае ли какво се дава ако бебето спре да ака всеки ден  newsm78

# 22
запис и аз

Прегледай старата тема  Peace

# 23
големият я учи сега, в трети клас, а аз записах някъде от нета около 60 детски песнички и ги въртим по цял ден - знам ги на изуст вече hahaha малкия много им се радва... и големия също... hahaha Joy

шамси Heart Eyes
и на юлето с малкия адаш Heart Eyes
...абе, на всички Joy

...някой знае ли какво се дава ако бебето спре да ака всеки ден  newsm78
еми, зависи... кърмиш ли, на колко време акате, и такива работи..?

редактирам се пак, че се присетих нещо. малкия, от няколко дни се опитва да "става"... много е смешен, набира се все едно коремни прави и се пъне ли пъне Laughing ей сега пак, в мен е седнал и се мъчи горкия ooooh! вашите правят ли такива номера? голям цирк е... Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 20:38 от sophiepp

# 24
аз само да ви кажа"Лека нощ" докато чакам да се стерилизират шишенцата и отивам да си ляга м че съм като парцал.
Днес цял ден бях сама с Ивко и чисти,готви,пери,простирай и всички други производни и като добвим едно бебе и картинката е пълна......скръб.
Ей в такива моменти завиждам на тези от вас който има кой да им помага(аз вече станах банална с това мое оплакване за помоща ама наистина много ми тежи)
Бубе-все се каня да те попитам снимката на подписа ти,сменящата се,Яна така сладко е нацупила устичка ама да реве ли или просто така си прави,щото Ивко като реве прави така

# 25
И аз да се запиша преди банята  Mr. Green

Тонеса,  Hug Кога смогваш и да ги украсяваш така темичките   bouquet

За ваксините някой беше питал в старата тема - не е задължително да има реакции, особено с пентаксима. Аз слагах тези по ЗК и също нямаше реакции, ама дадох за всеки случай едно панадолче.

редактирам се пак, че се присетих нещо. малкия, от няколко дни се опитва да "става"... много е смешен, набира се все едно коремни прави и се пъне ли пъне Laughing ей сега пак, в мен е седнал и се мъчи горкия ooooh! вашите правят ли такива номера? голям цирк е... Mr. Green

Калина е същата  Mr. Green

Деница, на мен помагачите все ми пречат, та то сгодия за нас няма  hahaha

# 26
 kaffeetrmker_2

...и на юлето с малкия адаш Heart Eyes...
и от нас  Heart Eyes

Момичета, благодаря за отговорите!  Hug

Утро, четох че до 3 месеца след раждането е нормално да си изморена,  Tired а после бебето изисквало внимание и не усещаш умората.  hahaha Аз също съм гроги, при това по цял ден само гледам бебето т.е. то спи и аз спя. Основно вечер домакинствам, че нали сме само с мъжа ми.  Mr. Green

# 27
запис и аз

Прегледай старата тема  Peace

ok
mersi
с положителност обаче няма да имам възможност да изчета 20-30 листа
благодаря ти все пак

# 28
Здравейте мацурани Hug

Честито на месечинките и всички празнуващи  bouquet
Малко и от нас отчет, днес ни биха 1-вия пентаксим, за сега няма реакция, пораснали сме с близо кг и 3 см, демек ся сме 5310 и 56 см Heart Eyes!
Програмата беше пълна, първо повърнахме, а после опикахме и оакахме кабинета Laughing Embarassed .
За сега няма да се захранваме. Тъкмо се бях приготвила да тропна с крак, че няма да давам нищо различно от кърма, тя пък докито на същото мнение Laughing
За режима- нямаме такъв и нямам представа по колко мл (казах ли че сме на кърма newsm78), похапва поне 8 пъти, като само нощем е 2 , изключение снощи - кат отплете в 11, та чак 4 Party пу-пу.. От време на време давам чайче от копър, въпреки че свекито ми мърмори, как детето било жадно, иди обяснявай че кърмата 88 % вода  Thinking
 Чао бамбини  Hug
 Отивам да чета, имам да наваксвам с цяла тема Hug

# 29
Яна, в общи линии, не било нещо тревожно бебето ако не ака всеки ден. Затова Марожинка те е насочила към предната темя-споделени бяха различни случаи. Ако е на кърма може и по-често, но на АМ много по-рядко, тогава пък било по-обилно.

И наша Яна се надига, но асамо ако я хвана за ръцете и тя започва да си вдига и краката за да става.

Деница, това си е баш зачатък на голям рев Mr. Green. По това съм сигурна, че на мен прилича. И аз я правя същата физиономия. С нея свалих Ники-жално му стана на човека Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт