НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 035
  • 305
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ти недей дърпа дявола за опашката, да не подсмърчаме после до прозореца и навън да е бяла приказка
Ъъъъъ...за нещо такова ли ми говориш? Joy Mr. Green Joy  или може би такова   newsm78        Joy

и в двата случая нямам вериги нито зимни гуми за МПС-то на детето  Joy

Как успявате да се организирате, че да ви остава време и за форумчето, аз доста се бях забатачила, особено в началото Laughing Ама рекох поне да ви поздравя Grinning

Тайната я знае ФЕЪРИ, тя ни научи на трика " мимоходом", да се върши всичко  Joy

# 301

Как успявате да се организирате, че да ви остава време и за форумчето, аз доста се бях забатачила, особено в началото Laughing Ама рекох поне да ви поздравя Grinning

Тайната я знае ФЕЪРИ, тя ни научи на трика " мимоходом", да се върши всичко  Joy

smile3534

Бубе, я кажи нещо повече за тези болки в гърдите. Как ги усещаш, кога, какво точно те боли, усещаш ли остра пронизваща болка, все едно шиш те боде, забелязала ли си да ти побеляват зърната?

Мишле, при нас поне вече поскъпнаха. Аз купувам на Памперс оранжевите, от новата година са навсякъде с около 2лв. на пакет по-скъпи.

# 302
Ама голяма веселба е настанала тук  Laughing

Ние до преди малко бяхме на разходка.  Sunglasses Термометърът на слънце показваше 21 градуса  Shocked Бебка спа чудесно, но не пропусна хранене - вече станах абонат на пейките в парка  Laughing Нека да се постопли още малко, да може и памперса да сменям и хич няма да се прибирам. Ще я правя от малка хаймана  Joy

Хайде отивам да готвя - до после  Hug

# 303
Цитат
  Вале ако родя 8 ще се самоубия
smile3522 smile3522Мале, мале 8 деца, да са й живи и здрави всичките ама не искам да я мисля как ще ги гледа smile3506
И на мен ми е любопитно да я видя преди раждането тая мама Wink
А кой ще ме свтне как да си направя и аз менкащи се снимчици newsm78
А нова тема няма ли Thinking

# 304
Шопи Валя и аз и аз на линия - ще звънна към обяд да ви проверя на къде сте Hug
Осемзнаци - леле мале - тове възможно ли е бе newsm78 -  тя бедната жена ще гръмне - гати работата - то бива бива пловодитост ама чак пък толкоз ooooh!

Впрочем съм бясна - вчера с беба ходихме до КООП пазар в Люлин - е извинете ама няма минаване от спрели по тротоарите автомобили - ама не просто подпрени ами качени отгоре и с четирите гуми #Cussing out - та трябваше по шосето да се движим - да ни бутне някоя кола - е имахме и друг избор да се набием във въз калните тревни площи, пълни с кучешки лайна и боклуци #Cussing out -  нямам думи. И на това отгоре едни полицаи спрели и те на тротоара барабар с другите и си чешат ........!!!!!! И аз като ги почнах - и естествено отговора беше - ама то не е наша работа а на тези от паркинги и гаражи -  е не е истина - в баси държавата живеем!!!!!!!! Явно трябва да ме смаже кола с бебето, че да направят нещо!

# 305
Момичета, пускам нова тема, че ставаме вече нахални с тия 21 страници Laughing

Новата тема

Общи условия

Активация на акаунт