НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 039
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро, мами и бебоци!
Добре дошла на новата ни мама - Мидари  Hug Много се радвам, че пловдивчанките се увеличаваме  Laughing
Честити месечинки на всички бебчета! Да са живи и здрави, да радват мама и тате и да растат весели и щастливи деца! Hug  Simple Smile
Лек и приятен ден на всички!

# 256
Честито на днешните месечинки начело с бати Тошко Grinning! Кротички и усмихнати!

Добре дошла на новата ни мама!

За гърдите. И аз не ги мия, а ги намазвам с мляко, което доста облекчава положението. От снощи, обаче, се цедя и дохранвам пак с АМ Sad. Ужасни болки в областта на зърното и ареолата. Сякаш е нещо отвътре. Ще оставя да си починат ден-два и пак ще пробвам, че това цедене голяма хамалогия. Снощи пробвах с оцета, сега ще пробвам със содата пък да видим.

Разходка ще има, че такова слънце не е за изпускане.  mill_ji , обикновено се събираме на летния театър към 13ч. Поне с Цветковата Елица имаме среща там днес. Който иска, да заповяда.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 11:02 от Бубе

# 257
Здравейте от нас със Симонка !!! Днес сме в особенно радостно настроение за това нека да ви поздравим с нашата любима песен за настроение и слънчев ден !!!
http://video.google.com/videosearch?source=ig&hl=bg&rlz= … m=4&ct=title#
Ние днес отиваме в балкана дали съм луда или не с три месечно бебе да ходя по хижи  Laughing Laughing , но ще се пробвам тъй като има всички условия само остава да грее слънчице , настроение не ни липсва и мерак   Joy  Joy  Joy и като говорехте за екстремни снимки ,мога да се пробвам боята беба да я кача на ските  hahaha  hahaha  Joy  Joy   newsm62  superuu и ще бъде весело   Laughing  Grinning

# 258
Бубе ако не  е проблем бройте ме и мен ,че ми писна да бия пуйките сама.Надявам се да ви позная. Hug Hug Hug
   изчезваме че моя зверилник като усети хубавото време  и подивява

# 259
Ихааа....кеф!
Пак няма да меря квартала сама...и аз съм там.  Grinning

# 260
Здравейте, банда!

Как са бебоците? Добре дошла на новата мама.

Аз не мия гърдите. В началото дамо преди хранене ги миех, една акушерка ми каза, че след хранене не трябва, защото кърмата се отразява добре на зърната. Цикъл още нямам, дано да е за по-дълго  Praynig

Вчера пак се поразходихме, въпреки, че тук духаше един студен вятър... newsm09 А за съжаление количката ни няма дъждобран, който да пази завет. Така го бях омотала Крис  smile3508

Да се оплача - тук почти няма къде да се разходи човек с количка. Южния ни е малко далече в момента за пеша да отидем до там. Докато тръгнем и ще трябва да се връщаме. А тук в квартала по тротоарите коли, улиците тесни. Майките само в градинките седят. Как да свалим килограми като изобщо не се движим  newsm12

Хайде усмихнат ден!

# 261
Варненките!

# 262
  • София
Здравейте,
Софи, Тонеса, благодаря ви за успокоението! Нямаме цицина само "аркада на веждата" е,  малка драскотина. Казаха ми дете като падне на главата си да не го къпя същия ден защото се подувало повече. Незнам дали е вярно но не се е подула.
Добре дошли на новите мами, давайте инфо и снимки на бебоците. А и "старите" мами също да дадат някой снимка, че колажът още е на дупки а скоро ще става време да правим нов за пролетта на големите сладури.

Успешен и усмихнат ден

Някой питаше за колички, моята не е особено лека но много си я харесвам ето я:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10239958 има си и много други екстри, но в момента ползваме само зимния кош

# 263
  • София
 Здравейте и от мене .

Да знаете моята кака като бебе все падаше  Sad колко ме е плашила и всики път на глава .Най-редовно се премяташе през решетките и падаше на пода по глава  Wink

# 264
Мами Пловдичанки ние най- после няма ли да се видим ??????????  smile3522

# 265
  • София

Най-редовно се премяташе през решетките и падаше на пода по глава  Wink

Е, ти ме успокои  Joy

Искам и аз на разходка с други мами. Peace Миналата седмица не успяхме, ние излязохме и слънцето се показа за 5 мин докато се обадя надвиснаха облаци  Cry Като гледам прогнозата и тази събота/неделя ще е същата ...

# 266
Добър ден и дано да е слънчев.
Искрено завиждам на варненските мами за сбирките. Аз в момента съм заточена в Монтана и тук не познавам мами за разходки, та си меря улиците и парковете сама за съжаление. Но като се прибера в София смятам да навивам Ивето за разходки, че ми е в квартала Simple Smile
Относно миенето на гърдите - и аз ги мия от време на време преди кърмене, но след не - чувала съм, че проветрение и кърма им действат добре.

# 267
Мила_78, крайно време е за среща! Simple Smile Всички пловдивчанки  уж сме навити ама чакаме времето да се пооправи още малко  .....
Тонеска, Дидипиди и Дани си организираха една бременна среща с коремите, сега вече и ние е време да се включим с бебчетата  Simple Smile
Ето аз сега мисля да изчезвам да поразкарам малко навън буболечката, то по-слънчево от това няма да стане ...

# 268
Привет,

Тъкмо се връщаме от масаж - учиха ни кое как, но повече няма да ходим, че едно бебе като ревне и другите веднага и те, а едно поиска да яде и всички после айде и те  hahaha Joy Не остана много време за масаж, но  Naughty наш Фафи въпреки рева и мрънкането, явно му е харесало, та сега спи като заклан  hahaha

Аз гърди не мия, само като си взимам душ. Досега проблеми, да чукам на дърво, не съм имала  Grinning

Вчера беше хубаво времето, но днес е мрачно и е -1, така че сигурно само с масажа и после излизането до магазина ще си останем. Иначе аз все сама си меря улиците, и таткото вече го мързи, та с Фафи си гукаме  Joy Има и една друга мама в Люксембург, с една голяма кака на цели 9 месеца, та скоро сигурно ще се разхождаме по градинките през уикенда.

Честити месечинки на всички бебчета! Да са живи и здрави и да радват мама и тате  Hug

# 269
Валя  и моята е подобна и много си я харесвам за бутане по нашите улици с препятствие. Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9068704

Общи условия

Активация на акаунт