НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 051
  • 305
  •   1
Отговори
# 240
...Приложих съвета за намазване на гърдата с разтвор от оцет и вода  50:50  и сякаш има ефект, което ме води на мисълта че е млечица, тя може да се появи не само от бебето, а когато не се мият гърдите след хранене, а аз чесно казано вечер така ми се спи, че не ги мия след кърмене Embarassed.
каква е целта на оцетения разтвор newsm78
за разтвор с хлебна сода, който неутрализира киселата среда в която виреят гъбите съм чувала... ама оцет??!
аз гърди след кърмене НЕ мия и не виждам смисъл!!! млечница от това не става...  Laughing

айде лека Wink

# 241
Добро утро, банда Hug
Айде по едно кафенце за събуждане

Та сега, четох, четох та забарвих всичко newsm78, абе шантава работа Mr. Green
Айде, ш'ъ пиша повече като се събудя, че и дребното се размрънка  Hug
Прекрасен ден на всички   bouquet

# 242
добро утро и от нас
Ивко снощи заспа както винаги след баня към 20:30  и се събуди в 6:00 newsm47 чак неможах да повярвам като видях часовника,помослих си че нещо се е развалил.
DeeDee аз си мислех тази седмица като ходя при нашите в бургас да търся пентаксима ама щом няма ще търсим заместител

# 243
# 244
ЗДРАВЕЙТЕ МАМЧЕТА!И АЗ СЪМ НОЕМВРИЙСКА МАМА.ЧЕТА ВИ ОТ СКОРО И РЕШИХ И ДА ПИША.ПРИЕМАТЕ ЛИ МЕ ВЪВ ВАШИЯ ОТБОР?

# 245
  • до Пловдив
добре дошла midary  в нашия отбор   Hug
трябва да дадеш малко повече информация за бебчо Тонеска да ви качи на първа страница

ние днес ставаме на 3 месеца  да ми е живо и здраво момченцето и много да ни радва

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 08:57 от dani_gangova

# 246
Честита трета месечинка на Тошко! baby_neutralНека да е жив и здрав и да радвамама и тати. Grinning

# 247
Добро утро момичета днес май времето ще е хубаво и може би ще има разходка.Добре дошла на новата мама baloniА на ДАНИ Честита трета месечинка да ви радва много  ura

# 248
Аз също не мия гърдите преди и след кърмене. Преди кърмене сменяме памперса, после измивам само ръцете и това е. Мисля, че е достатъчно, не съм имала проблеми до сега.
Иначе ние с Борко сме добре, вече няколко нощи спим от 22ч до 6-7ч. На последната консултация /когато беше на 2 мес./ бяхме 5360г. и 58см, напълно нормално.  Притеснява ме само това, че доста връща след хранене. Споделихме с лекарката, но щом си качва нормално килограмите явно не е толкова голям проблема. Най-много връща вечер, явно вече е претоварено коремчето и лигавници и дрехи, всичко става мокро. Има ли някои от машите бебоци, които да връщат повечко?
Сладък Сънчо на малките момиченца и момченца!  bouquet
Забравих да напиша за Ц..... Все още нямам, предния път ми дойде след около 5 месеца и съвпадна с период, в който ми беше намаляла кърмата. Бяхме ходили на консултация и лекарката каза, че малката била качила много малко за месеца, да съм се изцедила за да видя колко не й стига и да я дохранвам. В началото не й стигаше малко, постепенно все повече и аз се отказах от кърменето на около 6 месечна възраст на бебето. Тогава все още не бях толкова информирана и следвах сляпо съветите й. Будех я на 3 часа да яде! Беше като войник горкото дете! Имаше стриктен режим. Сега това го отчитам като грешка и малкия го гледам доста по-либерално. Дано пък не стане много гевезлив...но мисля, че няма.
Хайде отново лек ден!

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:19 от reni79

# 249
Добро утро!

Мидари добре дошла при нас  bouquet

Дани честит ти пораснал Тошко Hug
Честито и на месечинките Айрис, Симона, Андрея и Вяра

И аз имам малък проблем със зърната, незнам дали някой може да ми отговори - и на двете зърна имам синки - доста ме боли при кърмене и напоследък кърменето започна да се превръща в неприятна манипулация Rolling Eyes
За цикъл все още нямам и се надявам още поне 2-3 месеца да нямам Praynig
Валя спокойно - всичко ще е наред с малката сладурана Hug Наш Ивко също има бойно кръщене - баткото с една шнола така го посъветва по главата ooooh!

# 250
Блягадаря за топлото посрещане момичета  love001

# 251
Добро утро!  Hug

Честити месечинки на порасналите бебоци !!!

Добре дошла на новата мама!!

# 252
 kaffeetrmker_2Добро утро!
Хайде още една мама в нашия отбор moresmile Добре дошла   remybussi
Честита месечинка на малкия Тошко  smile3525
Както и на нашите дами-Симона, Андреа, Вяра, Айрис  newsm51 newsm51
Аз също не мия гърдите преди и след кърмене. Преди кърмене сменяме памперса, после измивам само ръцете и това е. Мисля, че е достатъчно, не съм имала проблеми до сега.
И аз така  Peace
Добро утро момичета днес май времето ще е хубаво и може би ще има разходка.
smile3521Дано,дано. На стартова позиция сме  1stroller

# 253
Мидари, добре дошла!
Честити месечинки на Тошко , Айрис, Симона, Андрея и Вяра ! Да са живи, здрави и да радват мама и тати!
Ние от няколко дни спинкаме от 22-23 до 7-8, но все не смея да се похваля, че да не е за последно.  Praynig
Относно Ц - още ме пропуска и дано да е за по-дълго.
Вита, нашата количка не отговаря на критериите - Кангару Фристайл е, но разгледай из он-лайн магазините да се ориентираш.
Тук си имаме слънчице - голям кеф, ще има разходка. Simple Smile
Хайде лек ден от нас и послушни бебоци!  Hug

# 254
Добро утро и отнас.Честита месечинка на ТОШКО,да радва тати и мама много и да слушкаи и пълни пампите.Също така на  Айрис, Симона, Андрея и Вяра да станат едни пракрасни малки принцеси.
   Към ВАРНЕНСКИТЕ мами вие къде се сабирате в морската,защото ние стягаме и потегляме на там да не изпуснем хубавото време.
    Ние бихме всички рекорди спа от 23:00 до 9:45 Shocked Shocked Shocked.С таткото сме подпухнали от спане.

Последна редакция: вт, 27 яну 2009, 10:36 от mill_ji

Общи условия

Активация на акаунт