НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 037
  • 305
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вале ако родя 8 ще се самоубия  smile3514 smile3532

smile3533  По същия повод имаше една снимка на руснаци, които първия път имали 2 момиченца близначки и при втората бременност -6 бебета. Коментарът отдолу беше " Те просто искаха трето дете"

# 286
  • София
Вале само звънкаш и аз се материализирам за норматив време  newsm53

Бива, ама звънкам на обед има няма слънце излизаме! Това дебнене сега има след 5 минути няма слънце ме изнервя. Ако не е много студено само.

Така ли? smile3516 newsm12  А аз къде съм? smile3506 На мен никой ли няма да ми звънне? newsm78 Weary
Пфуууууу, ма сте гадини, долни! smile3512 Зад гърба ми планове си правите, а? smile3514  Няма да се разберем тъй, да знаете! Crossing Arms smile3502

newsm62 newsm48 newsm62

Утре само да е хубаво времето и ще метаме снаги из улиците, а? smile3506

По повод статията - и аз я четох днес в дир-а Mr. Green Ми така се действа - по 8 наведнъж, що да се аби жената, таз година - едно, догодина- две...иди ми дойди ми.....с един замах- решаваш популационния проблем на държавата Joy
Живи и здрави да са само, че едничкото е починало, миличкото! Дано останалите оцелеят и се преборят! Praynig

# 287
Вале ако родя 8 ще се самоубия  smile3514 smile3532

smile3533  По същия повод имаше една снимка на руснаци, които първия път имали 2 момиченца близначки и при втората бременност -6 бебета. Коментарът отдолу беше " Те просто искаха трето дете"

smile3532 smile3532 smile3532 Това си е чиста проба Божие наказание

Ама Мишле ти щото ,таковата .....ммм ъъъъ нали каза ,че ще си при дъртите и за тва ....  smile3533
А за утре само да не вали и сме на вън  newsm10  love001

# 288
  • София
Ама Мишле ти щото ,таковата .....ммм ъъъъ нали каза ,че ще си при дъртите и за тва ....  smile3533
А за утре само да не вали и сме на вън  newsm10  love001
шЪ видиш ти таковЪтЪ...... bambam  Аз говоря за уикенда, че сме извън Софето, а през седмицата съм тук! Crossing Arms  Много бързо искате да ме отпратите, ама аз съм инат и нЕмаааааааа smile3534 Тук ще си стоя, пък! Crossing Arms Нанананананаааа!  smile3533
Сериозно сега- ако утре е хубаво времето- навън сме, нали? Flutter

# 289
  • София

Така ли? smile3516 newsm12  А аз къде съм? smile3506 На мен никой ли няма да ми звънне? newsm78 Weary
Пфуууууу, ма сте гадини, долни! smile3512 Зад гърба ми планове си правите, а? smile3514  Няма да се разберем тъй, да знаете! Crossing Arms smile3502

newsm62 newsm48 newsm62

Чак пък гадини, поне гадинКИ  smile3534 Ти нали ще си при мама и тате да глезят девойката. Ние ще проверим дали е безопасно и другата седмица вече по утъпкания маршрут ...  Аз съм много далеч но ще ви завиждам благородно за утрешната разходка  smile3518

# 290
  • София

Чак пък гадини, поне гадинКИ  smile3534 Ти нали ще си при мама и тате да глезят девойката. Ние ще проверим дали е безопасно и другата седмица вече по утъпкания маршрут ...
Да беееее, ще ти се! Crossing Arms smile3533 Гадинките са малки, миловидни същества...тук говорим за нещо по-различно Joy
Ще утъпквате маршрута значи! Crossing Arms newsm78  Не съм чула да вали снежец........ newsm78 Joy

# 291
8- знаци , хахахах.Това е върха.Много ми е любопитна една снимка на майката преди раждането.Представяте ли си ако средно са по 900гр. х 8 броя = hahaha

# 292
Хахаха само да не вали утре сме навън

# 293
  • София

Чак пък гадини, поне гадинКИ  smile3534 Ти нали ще си при мама и тате да глезят девойката. Ние ще проверим дали е безопасно и другата седмица вече по утъпкания маршрут ...
Да беееее, ще ти се! Crossing Arms smile3533 Гадинките са малки, миловидни същества...тук говорим за нещо по-различно Joy
Ще утъпквате маршрута значи! Crossing Arms newsm78  Не съм чула да вали снежец........ newsm78 Joy

Ти недей дърпа дявола за опашката, да не подсмърчаме после до прозореца и навън да е бяла приказка

# 294
Цитат
  Вале ако родя 8 ще се самоубия

По-нежно моля! Не се заканвай, че Божа работа Wink

Астера и моля който иска, да заповяда. Освен водорасли, имаме и пресни лебеди Mr. Green

# 295
Цитат

Астера и моля който иска, да заповяда. Освен водорасли, имаме и пресни лебеди Mr. Green

Господ няманищо общо с тая работа да знаеш  hahaha Joy baby_neutral

Лебеди ли верно?  Супер искам и аз при водораслите и големите ,бели пилета  newsm45

# 296
  • София
Цитат

Бубе, аз искам да заповядам, такова хубаво планче си бах направила, ама пусти мъже не разбират от романтика, smile3506
Май на шега си изписахме страничките, а кой ще ни пусне новата тема???? newsm78

# 297
  • София
Ти недей дърпа дявола за опашката, да не подсмърчаме после до прозореца и навън да е бяла приказка
Ъъъъъ...за нещо такова ли ми говориш? Joy Mr. Green Joy  или може би такова   newsm78        Joy

Мамита, да сте чували, че еднокр. пелени щели да поскъпват? newsm78 Мама чела в нейния форум и ми каза да сме купили, ама то такова нешо...май не може да се завакса, най-много пакет-два..... newsm78

# 298
Искам и аааааааааааааз на море. smile3514 Това миналото хич не се брои - само под чадъра.  smile3512

# 299
Поздрави на всички майки и бебоци Grinning

Как успявате да се организирате, че да ви остава време и за форумчето, аз доста се бях забатачила, особено в началото Laughing Ама рекох поне да ви поздравя Grinning

Общи условия

Активация на акаунт