НОЕМВРИйският отчет - всяко бебче е родено с късмет!

• 10 040
  • 305
  •   1
Отговори
# 270
Ние сега се върнахме от разходка. Успяхме да хванем малко от слънчевото време. Сега май се кани да вали. Абе дано се задържи така времето, че не си е работа само вътре да стоиш.

# 271
  • София
Валя  и моята е подобна и много си я харесвам за бутане по нашите улици с препятствие. Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9068704

Как сме се зачервенили да се виждаме отдалеч  Mr. Green  Heart Eyes

# 272
  • София
Поздрав на всички мами и бебоци и от нас с Алексчето Hug
Цяла сутрин миткахме из квартала, използвахме слънчицето да се поразходим, че както го дават от този следобяд времето да се развали...хич не ме кефи това ooooh!

Мацките от "гетото"  Joy  - знаете се кои сте, да не ви изброявам поименно, дайте като е хубаво времето тези дни да заформим една дружна разходка, може и с ядене на пици, салати или квото и да е в Дон Вито (ако са изкарали масичките през деня - тук може би Валя ще подскаже отговора Flutter)

# 273
midary   welcome добре дошла в отбора  Hug

Ей Мишаноооо да си вдигаш тутурутката другия път  Whistling Аз митках из парка  Mr. Green

# 274
  • София
Ей Мишаноооо да си вдигаш тутурутката другия път  Whistling Аз митках из парка  Mr. Green
Ми аз ти звънях, звънях....ти не вдигаше твоята и ....пфуууууууу ooooh! пак се разминахме! Naughty Айде, дано не познаят с прогнозата, та тези дни пак да мааме кълки из тротоарите Mr. Green Hug

# 275
  • София
Мацките  от "гетото"  Joy  - знаете се кои сте, да не ви изброявам поименно, дайте като е хубаво времето тези дни да заформим една дружна разходка, може и с ядене на пици, салати или квото и да е в Дон Вито (ако са изкарали масичките през деня - тук може би Валя ще подскаже отговора Flutter)

Аз съм командирована в Х.Д щот татито замина командировка и ще се върне в петък. Но ако искате да си направим една среща в събота или неделя. Дори да няма много слънце го дават да е топло и стига да не вали ще е ок.
Миналата неделя така щях да звъня и аха да звънна и слънцето се скрие  newsm78 чудна работа.

# 276
Ние пък изпуснахме слънцето днес  Weary

# 277
  • София
ако искате да си направим една среща в събота или неделя.
Да бееееееееее Naughty Мен мЪ нЕмъ тоз уикенд, заминавам на ИкскурзиЪ при мама и тате, демек при баба и дедо Mr. Green Да видят мишленцето колко е пораснало и да му се порадват  Flutter Heart Eyes
Нищо де, др. седмица съм тук, няма да мърдаме никъде, така че- става! Peace

Julian - Юлето нещо ми се губи напоследък newsm78

Ийееееее, и аз си имам сменящи се снимчици!!!! newsm44 smile3521 newsm53

# 278
Вале само звънкаш и аз се материализирам за норматив време  newsm53

# 279
добър ден мами!добре дошла на новата мама  bouquetчестити месечинки на всички.Да ви кажа ние току що бяхме да снимат главичката на малкия-ходим вече 3 път и още веднъж ще ходим.Уж всичко е наред а пак ще ходим.Това било защото се роди по трудно бебо,но взех много да  се притеснявам хем лекарката каза чче се развива много добре да несе тревожа но докато не ида още веднъж и да кажат вече да не ходим smile3518бебо пиеше идни витамини и каза да ги спираме вече че е добре. На всичкото отгоре вчера казвам на една приятелка че е на 2 месеца и 13 дни и тежи 6 100 и тя като хвана да  мисе кара че съм щяла да го разболея много е дебел да му разширя стомахчето-направо се побърках не било нормално така аз съм била луда да му давам да яде толкова абе ужас побърквам се вие какво мислите дебел лие или сие добре детето.Това момиче ме побърка изкара ме че съм си разболяла детето защото много яде и много качва.Вярно че и докито каза да му намаля малко храната,но не каза да е чак толкова дебел.Тои яде 5 или 6 пъти 3 от тях по 120 мл и 2 или 3 пъти 150 кажете мами много ли яде? Много ли му давам?Да не му стане верно нещо ,че ще откача пък като гледам има и други бебоци така.А за това дето му е леко сплескана главичката от спането на една страна каза да го подпирам с възглавничка да спи на другата и ,,можело и да се оправи'',а аз съм чувала ,че колкото и да екрива главичката като порасне се оправя.На Васко не му е чак толкова крива,много леко,но все пак.днес с много мъка го подпрях с еднаа възглавничка тои спи по гръб но пак си обръща главата на една страна,сега ще видим ще стои ли така Rolling EyesИзчезвам да хапна ,че цял ден сме по пътищата.

# 280
  • Стара Загора
Днес и в  Стара Загора като блесна едно слънце сутринта към 9, викам си днес ще се излиза, само мъжа ми да не е с колата на работа, че рамата на количката я прибираме в багажника. За мой късмет не беше и макар с триста зора сама (за първи път ми е) се оправих. То пък като се смрачи... Ама разходихме се час и половина, толкова усилия положихме да излезем, оставаше и да се върнем Joy. И направихме почти 5 часова пауза без да ядем, дори като я храних не беше толкова настървена, чак се учудвам. А това, което ме учудва още повече е, че след като хапна заспа в шезлонга, не знам какво да обърна Simple Smile

Варненки, много ви се радвам на компанията и на срещите, ще знаете Simple Smile. Като отидем на гости на свеки в Шумен, ако не изнудя моя мъж да отскочим до Варна и да се запознаем, да не се казавам Миглена Simple Smile! Ако ме искате, де  Hug

# 281
vaninha -слушай детето и не се притеснявай за килограмите .Най-важно е и двамката да сте спокойнички  Peace Всичко ще се нареди  Hug

Това чухте ли го  newsm09   8 на куп  #Crazy #Crazy #Crazy
http://www.dnes.bg/article.php?id=64832

# 282
Vaninha, не се притеснявай. То е ясно, че не може всички деца да са еднакви. Както и възрастнит не са еднакви - едни са по-едри, други по-дребни.

# 283
  • София
Вале само звънкаш и аз се материализирам за норматив време  newsm53

Бива, ама звънкам на обед има няма слънце излизаме! Това дебнене сега има след 5 минути няма слънце ме изнервя. Ако не е много студено само.

Астера,не съм забравила да сложа снимката на сладуранката но в събота или неделя че в ХД нямам програма  Hug

vaninha,не се притеснявай, и моята мома яде 5 пъти х 150 мл като някой път и остава по малко. Ние бяхме 5200 на консултацията на втория месец, а все пак е дама. А за главичката въпросът е много спорен. При мен родата се е разделила на две -  едните ми мърморят да я обръщам че й се била сплескала главата, другите казват че няма такова нещо. Д-р Спок казва, че може да има такова изкривяване и на около 2 годишна възраст се оправя сама.

И да ви се оплача, мойто мъж замина командировка във Варна и не ме взе. А точно правех планове как ще миткам с девойката и ще ходим на плажа да ми замирише на море ( разбирайте на водорасли  Joy)  а сега ще си седим в София на мръсотията и прахоляка  Cry

choppy mimi, и аз четох за тази жена с 8-те на куп. Виждаш ли как се правят планове  Joy А не като теб тази година едно, догодина второ  hahaha
Дано оживеят всичките бръмбарчета  Peace

# 284
Вале ако родя 8 ще се самоубия  smile3514 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт